vudun Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 brate u pravu si... ozbiljno ne bih ja ni dolazio ovde kad bih se slozio sa svima a sto se tice KoRna pa sta su ako nisu nu?? Ovi ostali bendovi su bedni izrodi koji su ugrabili priliku da se omaste o nesto novo i originalno... KoRn je keva Silno gresis brate, KoRn je GOLO GOWNO OD BENDA, koje se radja jednom u stotinu godina! Urotsukidoji! Quote
vudun Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 Toliko je to usran bend, da me je groza da posetim nu-metal forum,iako tamo ima nekoliko simpaticnih boys nu bendova, poput Godsmack i Disturbed. Urotsukidoji! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 hehehe stagod.... jel mogu da podsetim prisutne da je tema MACHINE HEAD a ne KoRn? Quote
C.A_R.I.A. Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 (edited) a sto se tice KoRna pa sta su ako nisu nu?? Ovi ostali bendovi su bedni izrodi koji su ugrabili priliku da se omaste o nesto novo i originalno... KoRn je keva ja samo citam sta kazes.A ti pazi sta pises. nesto si se gadno istripovao. ps da je neko pitao korn '92 koju muziku sviraju,sigurno ne bi rekli da je NU... jer "tzv NU metal" do '97-98 nije ni postojao!!! Edited July 9, 2004 by diamond73 Quote
C.A_R.I.A. Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 Toliko je to usran bend, da me je groza da posetim nu-metal forum,iako tamo ima nekoliko simpaticnih boys nu bendova, poput Godsmack i Disturbed. Urotsukidoji! godsmack je simpatican bend,zaboravio si velikane SOAD! Quote
Vuk Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 u svakom sluchaju ,MH je imao mali izlet u tzv nu metal (koji ja zovem new wave) na superchargeru, ali im je sve oproshteno zbog prva dva fenomenalna albuma, a ni poslednji nije losh mada, shto se mene tiche, ni burning red ne zaostaje mlogo za ostalim albuumima Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 u svakom sluchaju ,MH je imao mali izlet u tzv nu metal (koji ja zovem new wave) na superchargeru, ali im je sve oproshteno zbog prva dva fenomenalna albuma, a ni poslednji nije losh mada, shto se mene tiche, ni burning red ne zaostaje mlogo za ostalim albuumima A sta sad kao ti ne volis nu?? hehe licemer Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 godsmack je simpatican bend,zaboravio si velikane SOAD! btw, SOAD ne bi verovatno nista postigli da nisu imali podrsku jednog daleko boljeg, ali isto toliko nesrecnog benda SNOT (Lynn Strait slava mu)... ortak nemoj da pokusavas da ucis ljude necemu o cemu ni sam nemas pojma i zaboravio sam da napomenem --- disturbed je naj shit bend proteklih par godina bas ste smor Quote
C.A_R.I.A. Posted July 13, 2004 Report Posted July 13, 2004 (edited) ti sto ne znas sta pricas cuti bolje. Kao "korn izmislili nu",pa onda "nisam ja to rekao",pa "nema veze sto nisu NU"... svasta... Btw SOAD su mnogo dobar i ozbiljan bend za razliku od 99 % bendova za koje ih vezuju ( vec ranije spominjani bendovi) ps ona jedina pesma (dobra) od MH sa novog albuma mi i nije nesto... Kakve li su one druge ?!? pps bas me zanima,ko je na ovoj temi smor,TI ili SVI MI OSTALI ? zakljucak se namece sam! Edited July 13, 2004 by diamond73 Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 13, 2004 Report Posted July 13, 2004 ti sto ne znas sta pricas cuti bolje. Kao "korn izmislili nu",pa onda "nisam ja to rekao",pa "nema veze sto nisu NU"... svasta... Btw SOAD su mnogo dobar i ozbiljan bend za razliku od 99 % bendova za koje ih vezuju ( vec ranije spominjani bendovi) ps ona jedina pesma (dobra) od MH sa novog albuma mi i nije nesto... Kakve li su one druge ?!? pps bas me zanima,ko je na ovoj temi smor,TI ili SVI MI OSTALI ? zakljucak se namece sam! auu ti stvarno imas problema JA NISAM REKAO DA NISU NU METAL, REKAO SAM: "STA SU AKO NISU NU" ( u smislu "ako oni nisu ne znam ko jeste") jel shvatas razliku? a ona jedna pesma sa novog MH albuma je pojam za soad da sednu, slusaju i uce se da sviraju... ako te zanima kakve su ostale preslusaj ceo album.. mada.. MH ne pravi radio hitove tako da sumnjam da bi ti se svidele stagod uzivaj Quote
C.A_R.I.A. Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 a sto se tice KoRna pa sta su ako nisu nu?? Ovi ostali bendovi su bedni izrodi koji su .... Misliti i cvece brati nije isto... btw,NU ne postoji,posto ne postoji zajednicka veza izmedju korna i SOAD a i Linkin parka i papa roacha... a '92-97-8 naziv nu nije ni postojao... tu si lupio zesce... kakva '92... a povodom topica ... samo jedno BURN MY EYES! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 mi bi mogli ovako da teramo jos 100 godina ali posto cela ova strana vec toliko nema veze sa temom ja predlazem da se slozimo da se ne slazemo ok? i da probam sad da se vratim na temu DAKLE: pitanje za sve koji slusaju MH: koja vam je omiljena MH solaza ? Quote
C.A_R.I.A. Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 okej,necu vise da se raspravljam sa covekom koji ne zna sta pise... ps BURN MY EYES.......... Quote
krchulj Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 ...and try to blind me Bury me so they won't find me Try to suck my power empty Got no crown of thorns on me Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 ... da da btw jel ima neko neku MH biografiju onako sa cinjenicama jer su sve koje sam ja skidao kao neke recenzije albuma (tako da ne znam zasto se i vode kao bio)?? Quote
Fadelow Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 KoRn je 94' napravio revoluciju izbacivanjem prvog albuma... u tom trenutku talas novog pravca nije bio definisan... nu metal...new age...taj rad... shto se tiche MH,poslushajte BG bend "Supercharger"...MH u originalu... toliko...poz drugari... www.norkcrew.cjb.net www.fieldysdreams.net Quote
krchulj Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 (edited) ... da da btw jel ima neko neku MH biografiju onako sa cinjenicama jer su sve koje sam ja skidao kao neke recenzije albuma (tako da ne znam zasto se i vode kao bio)?? probaj na www.metal-archives.com Tamo ima neshto... Edited July 22, 2004 by krchulj Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 23, 2004 Report Posted July 23, 2004 KoRn je 94' napravio revoluciju izbacivanjem prvog albuma... u tom trenutku talas novog pravca nije bio definisan... nu metal...new age...taj rad... shto se tiche MH,poslushajte BG bend "Supercharger"...MH u originalu... toliko...poz drugari... www.norkcrew.cjb.net www.fieldysdreams.net word.. dobri bendovi se ne bave smisljanjem imena pravca.. bave se muzikom btw..SUPERCHARGER??? cekaj... jel to ono u sta si i ti umesao prste?? Quote
dr NIK@ Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 nenene NU je stvorio '92 jedan bend po imenu KoRn..... ali to je vec druga prica a mene zanima zasto ljudi dolaze na ovaj topic samo da bi pljuvali MH??!! idite pa pisite o bendovima koje volite ovo je stvarno besmisleno Pa veliki pobornici TRUE metala, pod nazivom METALCi moraju da iskazu svoje nezadovoljstvo po svaku cenu cim se pojavi nesto sto mirise na tako zvani NU i onda se iseru kao posledji jadnici posle cega ocekuju da ce neka metalka odmah da se pojebe s istim posto je vec tako dobro ispljuvao NU... ...ajde nemoj da se pravis da ne znas... Quote
dr NIK@ Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 Пазите сад ову ситуацију. Сад имамо и тру ну метал! E ova ti je dobra...mada ima tu i istine....ima li je?!?!? Quote
dr NIK@ Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 ja samo citam sta kazes.A ti pazi sta pises. nesto si se gadno istripovao. ps da je neko pitao korn '92 koju muziku sviraju,sigurno ne bi rekli da je NU... jer "tzv NU metal" do '97-98 nije ni postojao!!! Ti ocigledno nisi bas u potpunosti upucen u taj pravac... Ime kao ime nije nastalo te pre bi ja rekao 94-te, ali pojavom nekih grupica posle par godina posle kojih je nastao taj naziv, sve se vratilo na KoRn s obzirom da je bilo jasno na osnovu koje grupe su te grupice bazirale svoju muziku... to ti je otprilike to... I Mr. Minja Subota je sve OK napisao...ti si lose procitao ili protumacio... Quote
dr NIK@ Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 ti sto ne znas sta pricas cuti bolje. Kao "korn izmislili nu",pa onda "nisam ja to rekao",pa "nema veze sto nisu NU"... svasta... Btw SOAD su mnogo dobar i ozbiljan bend za razliku od 99 % bendova za koje ih vezuju ( vec ranije spominjani bendovi) ps ona jedina pesma (dobra) od MH sa novog albuma mi i nije nesto... Kakve li su one druge ?!? pps bas me zanima,ko je na ovoj temi smor,TI ili SVI MI OSTALI ? zakljucak se namece sam! Problem je u tome sto non-stop bez razloga ti i svi ostali (kao ti) moraju da trpaju svoj namrsteni stav i misljenje kroz svaku rec, svake recenice, svakog posta.... pa bre ako ti se ne svidja MH sto pises bilo sta o njemu....e zato ti i svi ostali smaraju!!! Quote
D3v|Lz_DaNc3 Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 Misliti i cvece brati nije isto... btw,NU ne postoji,posto ne postoji zajednicka veza izmedju korna i SOAD a i Linkin parka i papa roacha... a '92-97-8 naziv nu nije ni postojao... tu si lupio zesce... kakva '92... a povodom topica ... samo jedno BURN MY EYES! Ja se izvinjavam shto ovako upadam,ali evo chitam ovu raspravu,i zhelim samo da pitam Diamonda sledetje:Jesi li batice tjorav,ili ne znash da chitash,ili si malo piglu? Bash me zanima... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 hehehe pazi sad podrsku!! pa welcome aboard MH rulzz Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 ....nego ljudi... 9-12-2004!!!!!!!!! jebanje keve u hali sportova!!!! btw.. nesto mi se cini da ce pola ovih likova sto su kenjali ovde da progutaju svoja sranja pa da dodju da vide sta znaci MACHINE HEAD uzivo Quote
Recommended Posts