vudun Posted June 11, 2021 Report Posted June 11, 2021 (edited) 3 hours ago, Сале said: Зашто једноставно не престане са овим силовањем музике и именом овог бенда?? Не знам више ни ко му је у бенду. Sve je taj profućkao. Edited June 11, 2021 by vudun Quote
Flash Gordon Posted June 11, 2021 Report Posted June 11, 2021 Dobra je ova 'Become the Firestorm', iznenađujuđe gaženje. Ove druge dve manje-više, ništa posebno. 1 Quote
Chicken Little 420 Posted June 15, 2021 Report Posted June 15, 2021 (edited) Robb Flynn – lead vocals, guitar (1991–present) Wacław Kiełtyka – guitar, backing vocals (2019–present) Jared MacEachern – bass, backing vocals (2013–present) Matt Alston – drums, percussion (2019–present) Na ovom EP-u: Robb Flynn – lead vocals, guitar Jared MacEachern – bass, backing vocals Navene Koperweis - drums Sve pesme s ovog EP-a ce se naci na narednom albumu. Meni korektno, sve tri su bolje od Catharsis-a + onih singlova nakon toga. Dobar EP, totalni Blackening/Locust vajb Edited June 15, 2021 by Chicken Little 420 Quote
Haos sam ja Posted June 18, 2021 Report Posted June 18, 2021 Meni sasvim solidan EP i prijatno iznenađenje s obzirom kakvo je sve smeće snimao u poslednjih 10 godina. Uzeo da preslušam više iz zajebancije ali nije loše stvarno, naravno glavni kameleon scene je opet ubacio svih uticaja do sada pa opet imamo nekih cringe nu metal momenata, ceđenja kroz zube, nekakvih lejm deathcore breakdown-ova, loše lirike, sterilne produkcije i svega ostalog zbog čega je lako mrzeti ono što je ostalo od ovog benda, al same kompozicije nisu tako loše, posebno prva koja je u maniru Blackening radova i poslednja koja ima lep refren i zapravo ima hit potencijal. Rotten je manje više smor ali ima i ona svojih momenata. Evo doprinosim ovde i zabavi sa jednom jakom lajnom besnog ali odlučnog 50-godišnjaka: If there was ever a time in my life That time is now Take this weakness that cuts like a knife And smash it down Quote
Chicken Little 420 Posted September 15, 2021 Report Posted September 15, 2021 https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6102541 Quote
Haos sam ja Posted January 29, 2022 Report Posted January 29, 2022 Bome meni se ova deathcore balada "arrows in words from the sky" uvukla na mala vrata u rotaciju kad npr prostirem veš il taj neki braduljica. Zarazna stvar. Quote
Chicken Little 420 Posted February 9, 2022 Report Posted February 9, 2022 https://metalinjection.net/upcoming-releases/machine-heads-new-album-is-being-referred-to-as-the-blackening-2 Quote
Сале Posted February 9, 2022 Report Posted February 9, 2022 (edited) Дај Боже да понове то са блекенинг албумом али не верујем да ће се то десити а поготово с обзиром да Фил није више у бенду а да је углавном он правио музику. Ал ајд, видећемо какав је тај нови гитариста. Edited February 9, 2022 by Сале Quote
Chicken Little 420 Posted February 10, 2022 Report Posted February 10, 2022 Pa, nema novog gitariste, Vogg je napisao par rifova i par solaza. Ovo je postava sa snimanja albuma: Robb Flynn – lead vocals, guitar Jared MacEachern – bass, backing vocals Navene Koperweis - drums Quote
Сале Posted February 10, 2022 Report Posted February 10, 2022 Па зар он није и званично члан бенда?? На архивама стоји да је стални члан. Quote
Chicken Little 420 Posted February 14, 2022 Report Posted February 14, 2022 Da li su on i bubnjar Matt stalni članovi, hm, verovatno da jesu Ja sam samo naveo da su iz nekih, ne znam kojih, razloga izostali na snimanju novog albuma, odnosno eto, Vogg je nešto i učestvovao. Quote
Talvi Posted February 14, 2022 Report Posted February 14, 2022 što manje članova u studiju, pare se dele na manje delova 1 Quote
Сале Posted February 14, 2022 Report Posted February 14, 2022 Па онда нека избаци и басисту па се онда паре не деле уопште. Мада би морао да ангажује бубњара пошто вероватно не би могао тај сегмент да одради сам. Мало сам се обрадовао кад је ономад са Логаном и Контосом свирао у оној рупи и понадао сам се да ће их можда ангажовати на новом албуму ал јбг, очигледно није толико паметан. А можда ни ова двојица то нису хтели. Quote
dAdAiSt Posted February 27, 2022 Report Posted February 27, 2022 Jesam umoran, ali vrtim u z. vreme Through The Ashes Of Empire i kako je ovo dobar album... 1 Quote
Chicken Little 420 Posted April 12, 2022 Report Posted April 12, 2022 (edited) “Of Kingdom And Crown” track listing: 01. Slaughter The Martyr 02. Choke On The Ashes Of Your Hate 03. Become The Firestorm 04. Overdose 05. My Hands Are Empty 06. Unhallowed 07. Assimilate 08. Kill Thy Enemies 09. No Gods, No Masters 10. Bloodshot 11. Rotten 12. Terminus 13. Arrows In Words From The Sky Digipak CD bonus tracks: 14. Exteroception * 15. Arrows In Words From The Sky (acoustic)* Edited April 13, 2022 by Chicken Little 420 Quote
Haos sam ja Posted April 13, 2022 Report Posted April 13, 2022 Solidna pesma. Čak mislim da ni lirika nije skandalozna. Quote
madball Posted April 15, 2022 Report Posted April 15, 2022 Muzikalno su mi na proslom ep-u lagano probudili interesovanje nakon dugo vremena, a nakon ove stvari konacno imam neka ocekivanja od novog albuma. Quote
Chicken Little 420 Posted August 25, 2022 Report Posted August 25, 2022 (edited) https://getmetal.club/207450-machine-head-of-kingdom-and-crown-2022.html Edited August 25, 2022 by Chicken Little 420 Quote
dAdAiSt Posted August 27, 2022 Report Posted August 27, 2022 Sve u svemu prosečan album. Slušljiv, ali ja sam očekivao više. Quote
Haos sam ja Posted September 3, 2022 Report Posted September 3, 2022 Meni album dosta dobar, nije baš the Blackening ali fin moderan metal sa dosta varijacija na temu, ima odličnih rifova, odličnih refrena, zategnuto je sve prilično. Još kad bi tekstovi bili na kineskom ili nekom drugom meni nerazumljivom jeziku bilo bi super. Iskupio se sasvim solidno Robb za onu Catharsis abominaciju, priznajem. 1 Quote
Сале Posted September 3, 2022 Report Posted September 3, 2022 Ау брате. Ја нисам догурао даље од 4. песме и морао сам да угасим. Толико дави и смара да сам остао без ваздуха. И онај катарзис није много далеко од овог ал сам га барем целог одслушао. Али ово... И кој му је мој са оним Ø словима?? Почео да се ложи на скандинавски алфабет ил шта већ?? Човек је прсо скроз. Quote
Haos sam ja Posted September 4, 2022 Report Posted September 4, 2022 Šta da ti kažem. Imao sam očekivanja ravna nuli ali meni je album bolji 100 puta od Catharsis, što i nije teško. Lirika je naravno kretenska, kao i ovo tripovanje sa ovim slovima za pubertetlije ali pesme su sasvim ok uglavnom uz one glupe i nepotrebne interludove. Quote
Recommended Posts