Vuk Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 ako nabavim... shto da dash kesh??? Imam jednu, shta ce mi dve??? Dobijesh zadzabe bez frx... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 kad bese taj cert kod tebe, oko 20-og a?? Quote
Vuk Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 23.10 i josh ce na svu onu gomilu doci i band MASTODON za koji kazu da cepa strashan thrash, pa ga vredi videti Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 ma brate idem ja prekosutra na Cannibal Corpse!! aj sad! Quote
Lhabia Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 Nekome Mastodon,a nekome Caliban!Bar tako shvatih...e,sad... Inace,Caliban su poprilicno dobri,pa ako se pojave i kod nas,bice DO DZADZA!!!! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 ..ne ja sam mislio na Cannibal Corpse koji sviraju danas u domu na Black/Death metal festivalu... a Caliban bi trebalo da dodju kao predgrupa Machincima kao i God Forbid.. Quote
dr NIK@ Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 I ja mu se klanjam!!! Jel' mu se klanjas do struka tj. pupka?! Quote
Lhabia Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Jel' mu se klanjas do struka tj. pupka?! Pa,dakle,ovo je STVARNO bezobrazno!!! Kako ste vi pervezni!!! Moderatori,uklonite ovog coveka!!!! Quote
dr NIK@ Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Organizatori koncerta Machine Head-a, cuvajte Robb-a na koncertu i nadjite mu neki jak kais da nebi morali da prekidamo koncert Quote
Vuk Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 josh 6 dana za mene... Odvaljivanje u pripremi... Quote
Lhabia Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Organizatori koncerta Machine Head-a, cuvajte Robb-a na koncertu i nadjite mu neki jak kais da nebi morali da prekidamo koncert E,ako bas dodje dotle,nikakav mu kais nece pomoci!!! Uh,jeeeedva cekam koncert!!! Quote
Vuk Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 prekosutra oko 6 pochinje kod mene.... ima chak da izdvojim 20 EUR za majicu sa turneje... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 e ajde sad da cujemo utiske!!!?? Quote
Vuk Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO josh uvek sam bolan, imam modrica, glas mi se vratio juche oko pola 4 kako je bilo do jaja!!! 60000 ljoodova...zbog toga nisam uspeo da pridjem stage-u blize od 15 m... odrali su !!! + slayeri... klizao se patos od prosutih creva Quote
C.A_R.I.A. Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 cuo sam da nas koncert nije otkazan... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 pa ko je uopste rekao da je otkazan? Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO josh uvek sam bolan, imam modrica, glas mi se vratio juche oko pola 4 kako je bilo do jaja!!! 60000 ljoodova...zbog toga nisam uspeo da pridjem stage-u blize od 15 m... odrali su !!! + slayeri... klizao se patos od prosutih creva e daj malo neke detalje tipa koliko dugo su svirali, koje pesme itd.. jesu svirali Seasons Wither?!! Quote
C.A_R.I.A. Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 setlista bi bila najbolja... A pisalo se i na ovom sajtu da je otkazano... Price samo..izgleda,kao i za Benediction.. Quote
Vuk Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 e daj malo neke detalje tipa koliko dugo su svirali, koje pesme itd.. jesu svirali Seasons Wither?!! pa.. nisu dugo - oko 40 min, zato shto su slipknot i slayeri bili zvezde vecheri nijesu svirali seasons wither, bilo je imperium; davidian; the blood, the sweat, the BEERS; take my scars; descend the shades of gray (nisam bash ni siguran da li sam ubo ime -bice da nisam, poshto je ne gotivim previshe, a trajala je 8 min); ... ne mogu sve da nabrojim, bio sam malo i pijan, a i bilo ih je mnogo, ali u svakom sluchaju njihovi hitovi... iskidashe, onakvo klanje ja josh ne videh (za slayer je bilo jache, ali bilo je vishe ljudi koji gotive samo slayer od onih od moje vrste...) ma ocu ponovo da ih vidim + da sviraju duze + da budem sa ortacima !!!! kad dodju u BG ima da prska krv!!! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 ... descend the shades of night.. pa dobro ovde kod nas su oni zvezde veceri pa ima da se poubijamo ako prezivimo 'Boze Sacuvaj'!!! Quote
zak Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 ako nekog zanima setlista evo sta sam nasao na netu sa prethodnih koncerata u okviru ove turneje: sa BME Davidian, Old i Block sa TMTC Ten Ton Hammer i Take My Scars sa TBR The Blood The Sweat The Beers sa SC Bulldozer sa TTAOE Imeprium, Day Turn Blue To Gray i Descend The Shades Of Night + sviraju obrade tipa Roots Bloody Roots, onda razne obrade Panetere, Slayera itd Otvaraju uvek sa Imperiumom zatvaraju sa Blockom Koliko sam primetio vrlo malo menjaju setelist, tipa ubace Burning Red nekad ili neku novu obradu tako da ce verovatno slicno biti i kod nas... Quote
dr NIK@ Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 ... descend the shades of night.. pa dobro ovde kod nas su oni zvezde veceri pa ima da se poubijamo ako prezivimo 'Boze Sacuvaj'!!! I nemoj da zaboravis da spomenes Caliban... treba i njih da prezivimo Joj majko mila, al ce biti cepanja Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 phish.. caliban... ko im jebe mater.. ja sam danas kupio kartu i sad mi je sve svejedno!!! bedak sto ipak uprkos cinjenici da na njihovom sajtu pise 'Hala Sportova' , na plakatima i kartama pise 'Hala 2 na sajmu' a inace ko ne zna a zanima ga karta stoji 900 novih dinara... danas su pustene u prodaju... i btw-- one plakate je nemoguce skinuti a i ima ih prilicno malo MH MH MH MH MH MH MH MH MH MH MH MH MH MH MH MH Quote
Vuk Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 shta je?? Novi kesh u nashoj zemlji napacenoj??? Novchavnice od 900 din??? xexe provod je zagarantovan!!! odvalite se i za mene, poshto ja dolazim tek nedelju dana kasnije... mada nema shta da patim, poshto sam ih vec video Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 shta je?? Novi kesh u nashoj zemlji napacenoj??? Novchavnice od 900 din??? xexe provod je zagarantovan!!! odvalite se i za mene, poshto ja dolazim tek nedelju dana kasnije... mada nema shta da patim, poshto sam ih vec video ee od vishka ne boli glava... bedak sto netjes biti tu... kad ih budem upoznao pozdravicu ih u tvoje ime Quote
Recommended Posts