andrijaking Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Nisam nasao ovo,a nije lepo biti sebican,treba deliti sa ostaliti Clawfinger - Deaf Dumb Blind <pre dir="ltr" style="border: 1px inset; margin: 0px; padding: 6px; overflow: auto; width: 640px; height: 34px; text-align: left;">http://rapidshare.com/files/79483708/Clawfinger_-_1993_-_Deaf_Dumb_Blind.rar</pre> Clawfinger - Use Your Brain <pre dir="ltr" style="border: 1px inset; margin: 0px; padding: 6px; overflow: auto; width: 640px; height: 34px; text-align: left;">http://rapidshare.com/files/79489205/Clawfinger_-_1995_-_Use_Your_Brain.rar</pre><span> </span> Clawfinger - Selftitled <pre dir="ltr" style="border: 1px inset; margin: 0px; padding: 6px; overflow: auto; width: 640px; height: 34px; text-align: left;">http://rapidshare.com/files/79492623/Clawfinger_-_1997_-_Clawfinger.rar</pre><span> </span> Clawfinger - A Whole Lot of Nothing <pre dir="ltr" style="border: 1px inset; margin: 0px; padding: 6px; overflow: auto; width: 640px; height: 34px; text-align: left;">http://rapidshare.com/files/79460774/Clawfinger_-_2001_-_A_Whole_Lot_of_Nothing.rar</pre> Clawfinger - Zeros & Heroes <pre dir="ltr" style="border: 1px inset; margin: 0px; padding: 6px; overflow: auto; width: 640px; height: 34px; text-align: left;">http://rapidshare.com/files/79466401/Clawfinger_-_2003_-_Zeros___heroes.rar</pre> Clawfinger - Hate Yourself with Style <pre dir="ltr" style="border: 1px inset; margin: 0px; padding: 6px; overflow: auto; width: 640px; height: 34px; text-align: left;">http://rapidshare.com/files/79471446/Clawfinger_-_2005_-_Hate_Yourself_With_Style.rar</pre><span></span> Clawfinger -Life Will Kill You <pre dir="ltr" style="border: 1px inset; margin: 0px; padding: 6px; overflow: auto; width: 640px; height: 34px; text-align: left;">http://rapidshare.com/files/79478723/Clawfinger_-_2007_-_Life_Will_Kill_You.rar</pre> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 hm.. ja bih ovo bacio na nu metal.. btw, obozavam ovaj bend! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 neočekivano da se neko seti clawfingera... hvala za ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Ja sam dobar prijatelj sa Zakom iz Clawfingera. Inace, na njihovom sajtu imate spotove u full rezoluciji za direkt download (mislim da ima oko 10-tak spotova) pa ko nije znao nek se baci na skidanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 oni su :worship:,jedino im zameram sto su spotovi sa zadnjeg albuma ocajni.Durumane jel istina da su se svi clanovi benda upoznali 1989 dok su radili kao cistaci u ludnici il sta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 jok. Samo dva clana. Mislim da su u pitanju Zak i onaj ludi klavijaturista/basista. Cak su mi pricali da imaju i prvu verziju pesme Nigger koja je nastala tako sto su se njih dvojica snimali na kasetofon usred ludare. Ja imam poprilicnu kolekciju Clawfingera ali su mi poslednja dva albuma bas bezveze. Zak mi rece da oni imaju valjda neki studio koji dele sa bendom Meshuggah pa bukvalno stalno snimaju pesme i izdavali bi albume svake nedelje. Cak su od 2003. pa do 2006. imali problem jer ni jedan izdavac nije hteo to da izda. Pogledajte obavezno divx "Live in Germany" koji kruzi neto mu obliku torrenta, sjajan koncert ali se vidi da su omatorili. Nekoliko puta sam molio ove magarce sa Exita da dovuku Clawfinger (oni bi bukvalno svirali za putni trosak) ali nista, dobio sam odgovor: "Ko bi to slusao?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Ne mogu da verujem, tema za ovaj bend. Bas sam se lozio na njih kao klinac, i voleo bih da ih vidim uzivo, sto da ne. Jos mi se "a whole lot of nothing" vuce po kuci i kompu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 pozdravi zak-a! koji je to car, jbt, kako bih voleo da ih vidim uzivo kod nas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 ma oni su totalna opustencija cak su nam dozvolili da u buducnosti obradimo neku njihovu stvar i postavimo je na jedan od onih cover albuma za drugare. Rek'o Zak da ce cak i on dosnimiti neki vokal ako bude trebalo! Nedavno smo bas nesto lupetali o Laibachu a inace, on je veliki fan Franka Zappe, ima ga cak istetoviranog na ramenu. Svojevremeno je u "Mungosu" bio veliki plakat za "Life Will Kill You" i ugledah onog chovu sto radi kako ga skida i ocigledno planira da ga baci u djubre. pa ga zapitah treba li mu, i on mi pokloni. Tako da mi sad visi plakat u sobi. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrijaking Posted November 6, 2008 Author Report Share Posted November 6, 2008 ja sam se bukvalno intravenozno osvezavao sa prva 2 albuma,skoro celi vojni rok,daleke 1995...naleteh na njih na nekom forumu,pa reko ajd da podelim sa ostalima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 oces reci da je hate yourself with style djubre?mozda najbolja njihova pesma Ajd nadji neki link za taj cert ja se ubih trazeci ga al nema vajde...ubio bih za njihov cert al kontam da ih necu gledati za zivota... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandra_ Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Andraija, sve pohvale.. i svim pisacima ! A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrijaking Posted November 6, 2008 Author Report Share Posted November 6, 2008 Andraija, sve pohvale.. i svim pisacima ! A. Thanx kumo, ,dodajes mi jos jedno slovo,a nisi me ni pitala....ccccc....uzas promiskuiteta.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 mislim da na Pirate Bay jos uvek postoje dva torrenta sa po dva koncerta. Probajte tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Aj dovedemo clawfinger ako ce da sviraju samo za putni troshak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrijaking Posted November 6, 2008 Author Report Share Posted November 6, 2008 ajd da nam Zak and Co.kazu koliki je taj putni trosak,i troskovi smestaja,pa da ih dovedemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 prosledicu im mejl pa bash da vidimo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 uh, sto bih voleo njihov cert. ali u novom sadu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Shto? Jeftinije ti iz Kekende da idesh u NS nego u Bg? Mada jesu gotivnije svirke izvan Beograda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 e,da clawfinger selftitled je ubedljivo po meni najbolji cover ikad,tako prost a sve kaze Sto se tice tih koncerata vise nema seedova Dovlacite ih odje nije vazno gde ce biti koncert,samo nek dodju bre!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Šta će ova tema ovde? Elem, jedan od omiljenih mi bendova, obožavam sve albume do Zeroes & Heros, posljednja 3 mi i nisu baš nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 eh da inace, za one koji ne znaju. Clawfinger su zvanicno prestali sa radom. Kazu da ce uraditi jos par vecih festivalskih svirki i onda debela pauza, nece biti novog albuma. Planira se za kraj izdavanje jednog DVDa koji im montira i radi fan. Tako da, ukoliko ih do kraja godine ne vidimo negde, necemo vise nikada. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 eeee, do kurca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 :( Bili su u CRO prije godinu/dvije, ali tad nisam niako mogao otići... Sjećam se, kad sam negdje '97 nabavio kasetu Live at Bizarre festival '95, nisam je gasio Evo i set lista od tad: 01) What Are U 02) Pay The Bill 03) Rosegrove 04) Wipe My Ass 05) Nigger 06) Wonderful World 07) Pin Me Down 08) Undone 09) Warfair 10) Power 11) Tomorrow 12) I Don't Care 13) Do What I Say 14) Don't Get Me Wrong 15) The Truth Ne znam šta je ova prva pjesma, nje nije bilo na snimku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 (edited) Bas se ubijah njima u zadnje vreme Life will kill you Ladno ne verujem,moram ici na njihov cert ove god makar umro.Spejs im je mrtav,izgleda da nista nece raditi :bang: Edited August 10, 2009 by Zrakomlat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts