Grobodan Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Posto je CG inostranstvo danas, evo teme ovde A i ovde mod nije privirio mesecima. Ajmo braco
oʞɾoƃ Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 IGUMAAAAAN! Neka neko prebaci linkove za download Rogatog Kopitara.
Sandman Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Ceka se Gavrosaurus da napise recenziju u svome stilu.
Lunar Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 (edited) Ovako ovaj demo nije losh. Mislim zvuchi skoro kao svaki drugi BM demo. Pesma Bludnice sestre je veoma zanimljiva i lepo je uklopljen onaj kraj. Inache priceless je onaj momenat kada posle mirne prve pesme zapochen drugi sa onim krikom. Jedino sto zapravo je ovde loshe je vokal kokji je veoma losh, a sve ostalo je okej za jedan demo BM bend. Ono malo vishe truda drugi vokal i prava produkciaj bi bilo to to. Ocekivao sma nehsto mnogo gore, pa kvltniji je Mayhem demo nego ovo ...... mozda je Rogati kopitar najloshija od ove tri koje imaju. Edited November 5, 2008 by Lunar
Mita Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaa sledeci put kad budem bio tamo kupujem ovu kasetu pa makar morao obici celu CG
oʞɾoƃ Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Ovako ovaj demo nije losh. Mislim zvuchi skoro kao svaki drugi BM demo. Pesma Bludnice sestre je veoma zanimljiva i lepo je uklopljen onaj kraj. Inache priceless je onaj momenat kada posle mirne prve pesme zapochen drugi sa onim krikom. Jedino sto zapravo je ovde loshe je vokal kokji je veoma losh, a sve ostalo je okej za jedan demo BM bend. Ono malo vishe truda drugi vokal i prava produkciaj bi bilo to to. Ocekivao sma nehsto mnogo gore, pa kvltniji je Mayhem demo nego ovo ...... mozda je Rogati kopitar najloshija od ove tri koje imaju. Jesi li ti normalan? Ovo je najgora muzika koju sam u životu čuo.
Sandman Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Ono malo vishe truda drugi vokal i prava produkcija bi bilo to to. Ni slucajno! Osim toga onda ne bi bio kvlt,bio bi sam obican grim/blud obssesed/balkan/montenigga black metal.
Lunar Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Mislim nije nishta posebno ali je okej za jedna demo BM bend pa josh iz Crnih planina.
Novaliis Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Svidja mi se kako je odsvirana gitara, posebno u prvoj pesmi. Jeziva, postapokalipticna atmosfera prozeta nihilistickim urlicima prokletih dusa. Pravo osvezenje. Otvaraju se brojna pitanje, dok slusam ove himne noci. Ko sam ja? Koji je moj smisao? Novi horizonti se otvaraju...
oʞɾoƃ Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 (edited) nadam se da će produkcija biti još gora na full-length albumu BTW, čujem da će bend snimati i video za još neobjavljenu pesmu "Vrag Ti Babu Potkov'o". Edited November 5, 2008 by Gojko
Sandman Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Jesi li ti normalan? Ovo je najgora muzika koju sam u životu čuo. Bah,ima gorih stvari,npr. neki noise ili gore-grind.
Mita Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 sad slusam Bludnice Sestre i sve zamisljam neku bakutu kako vristi na neku decu :)
Grobodan Posted November 5, 2008 Author Report Posted November 5, 2008 Ovako ovaj demo nije losh. Mislim zvuchi skoro kao svaki drugi BM demo. Pesma Bludnice sestre je veoma zanimljiva i lepo je uklopljen onaj kraj. Inache priceless je onaj momenat kada posle mirne prve pesme zapochen drugi sa onim krikom. Jedino sto zapravo je ovde loshe je vokal kokji je veoma losh, a sve ostalo je okej za jedan demo BM bend. Ono malo vishe truda drugi vokal i prava produkciaj bi bilo to to. Ocekivao sma nehsto mnogo gore, pa kvltniji je Mayhem demo nego ovo ...... mozda je Rogati kopitar najloshija od ove tri koje imaju. nisi ti ovo dobro slusao...kult! Svidja mi se kako je odsvirana gitara, posebno u prvoj pesmi. Jeziva, postapokalipticna atmosfera prozeta nihilistickim urlicima prokletih dusa. Pravo osvezenje. Odlicno si primetio Varg, gitara je totalno disonantna i pobija sve zakone logike i zdravog razuma. Kapiram je kao kapiju za uklete dimenzije.
Lunar Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 (edited) Bah,ima gorih stvari,npr. neki noise ili gore-grind. Za tebe jedna topla preporuka da poslushash Songs about Fucking http://www.southern.com/southern/band/BIGBL/pics/17724L.jpg E to je kvlt!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Vrag Ti Babu Potkov'o". Svaka cast za naziv, sam oda spot bude tolko kvltan i sve ce biti lepo. Edited November 5, 2008 by Lunar
Grobodan Posted November 5, 2008 Author Report Posted November 5, 2008 ocu link. http://www.sendspace.com/file/zjwcsi Uzivaj Lunar, ne huli vise jebote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Novaliis Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Osecam se nekako cudno, otkad sam preslusao ove numere.. Ispunjen sam osecajem samoce, nistavila..svestan sam prolaznosti svih stvari. Nekako znam vise nego ranije.
Mita Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 (edited) mozda ti nesto u glavi govori da je Satana glavni gospodar univerzuma i da treba da idemo da spalimo crkvu? posto i ja isto imam neki takav osecaj i ne mogu da ga krijem vise Edited November 5, 2008 by Mita
Sandman Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Ja osecam neodoljivu privlacnost prema kozama posle preslusavanja demoa.
Hamsun Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Da vas ne mučim više BLUDNICE SESTRE Odrastale u crkveni konak Vječno željne što čovjeku treba Gledale ste krijući i lažno Kako stvari padaju sa neba Odrastale otrgnute svega Pohotne su izrastale želje U konaku oltaru i horu Odjekuju sve vaše krevelje Odrastale djevojke nebesa Da se služi hrišćanskom simbolu Željne strasti djece i bijesa Živjele ste u vječitom bolu Odrastale pod komandom crkve Drugi vodi vaš sopstveni život Krijući ste bludničile sestre Ispred mjesta koje krasi ćivot. Odrastale zavidjeći drugim Govoreći istim divno časno Ja ću vječno da u crkvu služim Izbavljenje od krsta je kasno Zbog vaših nedjela ponosne jeste Predivne mlade bludnice sestre! ROTACIJA ČASNOG KRSTA Uzalud prilaziš crkvenoj šupi Opet u zemlji biće ti grob U tami u gnoju u crkvenoj šupi Raspadnut leži sveštenik pop. Mošti ću vaše sakrit u jamu Za vaše sjeme da se ne zna Skovaću vama kosti u tamu Isposnik svaki to neka zna. Volim da svetim vašem se rodu Zauvjek to mi ispunja duh I šiljci mrtvila neka te bodu Ikona pala to sad je čuh. Gledam vas često popovi stari U vama ću zarijet čelik sad čvrst Za svoju raku pop neka ne mari Na čelu mi stoji obrnut krst. ROGATI KOPITAR Uzalud vam posti,krsti kaludjeri Rogatoga predlažem ti odaberi Uzalud vam boga Hrista sveštenici Začuće se vaši krici zloumnici Tražite li svoga boga isposnici Krišku hljeba nasušnoga bogoljubci Gledate li lažna boga presvetoga Pogledajte Kopitara Rogatoga Ikona se lako lomi istorijska Slomljen stubac trošna crkva vizantijska Vaša knjiga mnogo stara meni nova Mnogo ljudi i naroda zlom otrova Dugo traju vaše laži nevjernici Bolne duše i skriveni pohotnici Radi krsta trista vrsta na bojišta Za odbranu lažna boga svetitilišta Tvoju vjeru ne priznajem gubitničku Čiste misli od vjekova rušilničku Kopito se otisnulo preko svijeta Velika je Rogatoga sveta četa Čuvaj mi se i opremi asketistu Obrnuću tvoju vjeru sad u Hristu.
Novaliis Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 (edited) mozda ti nesto u glavi govori da je Satana glavni gospodar univerzuma i da treba da idemo da spalimo crkvu? Ne znam..stvarno ne znam. Zbunjen sam. Uzecu pivo sad. Tesktovi su mesavina metafizike i romantizma..jedni od boljih i konacno da se neko izdvojio po tom pitanju iz vec zabazdele barustine dosadnih lirika.. Edited November 5, 2008 by Varg
Recommended Posts