Mita Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Evo smislio sam motiv za merchandise... Majica kratkih rukava, potpuno crna, sa omotom albuma i natpisom pozadi: Gde ti fali dinar kože... ROGATI KOPITAR moze
Ni! Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 sedim sinoc i naletim ponovo na ovu sliku, i kad sam provalio da je slikana u sushari(obratite paznju na prsutu u gornjem desnom uglu) iskidao sam se :) Mmmm, prshuta... Mljac.
Fapril ethereal Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Evo smislio sam motiv za merchandise... Majica kratkih rukava, potpuno crna, sa omotom albuma i natpisom pozadi: Gde ti fali dinar kože... ROGATI KOPITAR bas je prepodobno!
dimmu1 Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 svi sada chekaju vest u pola 6 da ce doci mejdeni,megadet ili sepultura a nisu ni svesni da dolazi IGUMAAAAAAAAAAN
nefas Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 sedim sinoc i naletim ponovo na ovu sliku, i kad sam provalio da je slikana u sushari(obratite paznju na prsutu u gornjem desnom uglu) iskidao sam se :) a onda sam provalio da lik drzi vazdusnu pusku pa sam se jos vise pokidao od smeha :) Ljudi su žrtvovali ovna sa vazdušnom puškom, pa su sa satarom isekli meso i stavili da se suši!
Fapril ethereal Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 ova tema zasluzuje moj 999-ti post! zato sto je stvarno zla i naopaka! :twisted:
Теша Тешановић Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 a da vas pitam jer ce neko da dovede igumana da svira uzivo u bgeu.ako je vec bend toliki kult onda je red i da svira kod nas
crusader84 Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Hteli su da ih dovedu početkom februara, ali onda će pući svi drugi koncerti, uključujući Maidene, pa su rešili da odlože, ipak nisu daleko i mogu da dođu kad hoće.
crusader84 Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Nego ljudi, ajde da otvorimo temu za ovo na forumu Granda? :) :)
Night Prowler Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Mislim da bi Maideni trebali da budu predgrupa Igumanu
Fapril ethereal Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Mislim da bi Maideni trebali da budu predgrupa Igumanu v'ish to mi nije palo na pamet...
Josif Visarionovič Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 ko bi gledao ovo.mozda bi dosli ljudi kad bi se delilo besplatno pivo i svakom po kesa jaja da ih gadja na stejdzu
F4R15 Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 (edited) Josife vrijedjas kvlt! Kad ce Iguman izdati ovakvu progresivu? http://www.youtube.com/watch?v=eS0pIE04PWM...feature=related Edited December 7, 2008 by F4R15
Sandman Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Nego ljudi, ajde da otvorimo temu za ovo na forumu Granda? :) :) Otvorio sam ja to odavno.
El Karnisero Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Ja bih dosao i trazio od Ikonografa da mi se potpise na sisu.
oʞɾoƃ Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Ne znam zašto, ali mrtav ozbiljan bih mogao da se kladim da bi na Iguman došlo više ljudi nego što može da stane u malu salu SKC-a. Toliki su kult postali ovde.
crusader84 Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 http://forum.grand.co.yu/viewtopic.php?f=10&t=13197 Pridružite se i ne štedite hvalospeve, dok nisu obrisali.
F4R15 Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Ne znam zašto, ali mrtav ozbiljan bih mogao da se kladim da bi na Iguman došlo više ljudi nego što može da stane u malu salu SKC-a. Toliki su kult postali ovde. Zamislite jos drum ili guitar solo
Recommended Posts