Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

mislim da bi bilo najbolje da se organizuje rogati kopitar fest.nastupali bi satan,goat evil,1389,prorok,sahrana i naravno headliner Iguman.bila bi puna velika sala skc-a :rockdevil: to su za sada samo bendovi iz republike srpske i crne gore,a kada tek nase snage sinod snime album nece biti ni velika sala dovoljna,a gde su tek ovi underground bendovi iz srbije sto "sviraju bm" i promovisu se na spejsu kao ozbiljni muzicari.za kraj naravno

...

Edited by dimmu1
Posted

naravno bez njih se nemoze! da se takvo nesto organizuje prevalio bi 100% ovih 300 i nesto km samo da vidim taj kvlt.

Posted

pa sa tim rasprave nema oni su prvi krenuli da prave muziku u slavu rogatog kopitara i oni su uzori svim jovanovim bendovima tako da moraju biti hedlajneri.kad smo kod igumana evo jos jednog benda koji je krenuo tim pravcem.Throne.obratite paznju kako su bas deonice zajebane u Nocturnal Ritual.rogati kopitar all the way :rockdevil:

Posted
mislim da bi bilo najbolje da se organizuje rogati kopitar fest.nastupali bi satan,goat evil,1389,prorok,sahrana i naravno headliner Iguman.bila bi puna velika sala skc-a :rockdevil: to su za sada samo bendovi iz republike srpske i crne gore,a kada tek nase snage sinod snime album nece biti ni velika sala dovoljna,a gde su tek ovi underground bendovi iz srbije sto "sviraju bm" i promovisu se na spejsu kao ozbiljni muzicari.za kraj naravno

...

A Sinod? :confused:

Posted

...

Ja bih prvi dosao. :da:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...