Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kontaktirao sam Andreasa iz Satanic Propagande da ga pitam kad će d' izađe Bludni Sin, kaže "nemam pojma, izgubio sam svaki kontakt sa bendom" :)

• 2 weeks later...
Posted

Лунаре, буди користан већ првог дана модерисања. Закључај тему. :)

Posted

Хммм, да знаш да ти није лош предлог. Овде барем шљака Гајгер-Милеров бројач. :)

Posted

ау јеботе, откад нисам био на овој теми. него, са другаром сам покренуо један фанзин (зове се Priestkiller), и хоћемо да одрадимо интервју са Игуманом или Богаљем. па да ли неко зна како ступити у контакт са њима!?

Posted

Sto se tiche Randoma imate Random the immortal. Sto se tiche opshte BM diskusije imate Allmighty Ravendark. Mada slobodno mozete malo da spmauckate ovde, samo nemojte previshe. :)

Posted

aj ne klinjari,mrzim i ja fejs,ali sta da se radi kad imaju monopol nad komunikacijama.gledaj na to ao na GSP-smrdi,muce te,ali nemas izbora,jos je i dzabe.

Posted
ау јеботе, откад нисам био на овој теми. него, са другаром сам покренуо један фанзин (зове се Priestkiller), и хоћемо да одрадимо интервју са Игуманом или Богаљем. па да ли неко зна како ступити у контакт са њима!?

[email protected]

Guest Maja!
Posted

naravno,uzela sam nick kao smejuriju na ovaj 'bend' koji usput zvuci kao drdanje kamiona iz rudarskog okna

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...