Josif Visarionovič Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Imash Gojko sve i svashta, tamo mozesh da spamujesh do mile volje. Ovde su ljudi prestali da prichaju o bendu odavno i tema je magnet za idiote koje dolaze da kenjaju i spamuju. Tema je odavno izgubila svoju svrhu. Tema nikad nije ni imala svrhu.Od 72 strane na 70 se spominje kako ce kopitar sve nevernike da trpa u bulju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 ^ agree tema je uvek i bila sprdnja i spam, s' tim sto je sad spam postao vise nego dosadan no dobro, kome smeta nek je zaobidje Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Evo malo bahatosti: Ako Tesha napishe josh jedna post na ovoj temi, zatvaram temu(sve dok ne izdaju neshto novo) i dajem Teshi ban na jedan dan. zavorices temu radi tesinog posta?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 zavorices temu radi tesinog posta?! da i ja mislim da je totalno glupo da zatvori ovu temu samo zbog mog posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 Teso, aj spamuj da se ovo govno zatvori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 koji car Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 evo za kraj ostavljam jaku bitnu reklamu,u pitanju je lik sa mog faksa koji daje casove zavodjenja.meni je besplatno objasnio neke stvari,doduse jos nisam stigao da primenim u praksi ali kada budem stigao onda cu biti pravi jebac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdodnovani Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 evo za kraj ostavljam jaku bitnu reklamu,u pitanju je lik sa mog faksa koji daje casove zavodjenja.meni je besplatno objasnio neke stvari,doduse jos nisam stigao da primenim u praksi ali kada budem stigao onda cu biti pravi jebac Ti si odsad moj idol! Elem zasto bi se tema zatvarala zbog Tesinog posta? Neko spomenu da je od 72 na 70 strana bilo sprdnje na racun Igumana, krajnje zanimljiva tema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 Fak jea this is retarded. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Ti si odsad moj idol! Elem zasto bi se tema zatvarala zbog Tesinog posta? Neko spomenu da je od 72 na 70 strana bilo sprdnje na racun Igumana, krajnje zanimljiva tema... ma tema je super i ne trebaju da je zatvore Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Teša ostavi više postova Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 zavorices temu radi tesinog posta?! Kakva bistrina izbija iz ovog posta Ko ima ista u glavu, zna da problem nije taj jedan pesanovicev post vec cinjenica da je dosao na ovaj podforum da provocira i smara. Tema je ionako trebala odavno da se zatvori, a folker frulas je zasluzio neki ban cisto da slicna sranja ne ponavlja u buducnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Kakva bistrina izbija iz ovog posta Ko ima ista u glavu, zna da problem nije taj jedan pesanovicev post vec cinjenica da je dosao na ovaj podforum da provocira i smara. Tema je ionako trebala odavno da se zatvori, a folker frulas je zasluzio neki ban cisto da slicna sranja ne ponavlja u buducnosti. meni boli kurac za ovaj forum namerno sam postovao ovde da bi dobio par dana bana.a ti mozes da pusis kurac metalski pederu,jebo te i burzum i satana i jihad i papa i mizantropija u dupe degeneriku jedan.takva govna kao ti sto seru tu nesto kako su mizantrope treba samo terati da kopaju i nose dzakove dok se ne nauce pameti Halid beslic!! sinan sakic!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 tek je sada ne treba zatvoriti Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 tek je sada ne treba zatvoriti Tako je. Jos sad kad su zatvorili random, svi pacijente ovog foruma ima da pohrle ovamo(eto, neki su kao pesha peshanovic malo poranili,al sta da se radi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 (edited) Tema se ne zatvara dok Teša ovdje ne izbaci sliku sa kitom. Deal? Edited July 8, 2009 by (kinetic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 ma imebecili i on onaj umarat i svi ostali tr00 metalci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александар Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Postaje zanimljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Ala peshanovic spamuje po citavom forumu, kandiduje se za ljetnji ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Ala peshanovic spamuje po citavom forumu, kandiduje se za ljetnji ban ma da ti kazem jos jednom jebo ti pas mater pedersku pre nego sto dobijem ban.slusaj ovo je muzika halid Beslic-prokleta je zena ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Nemoj samo da se nerviras, moze nesto lose da ti se desi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 ma ne nerviram se ja uopste,ja se nikada ne nerviram.samo ne volim ta preseravanja mi smo tr00 vi niste.ta tvoja muzika nije nista bolja od granda Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 djavol is in the air... everywhere i look around... Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 tešo, puno sreće Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Kakva bistrina izbija iz ovog posta Ko ima ista u glavu, zna da problem nije taj jedan pesanovicev post vec cinjenica da je dosao na ovaj podforum da provocira i smara. Tema je ionako trebala odavno da se zatvori, a folker frulas je zasluzio neki ban cisto da slicna sranja ne ponavlja u buducnosti. pa jebote sto moj post onda nije imao logike?irealno je zatvarati temu radi jednog,bilo cijeg posta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts