Grob Bez Dna Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 sve je to deo sobe jednog tr00 blekera.
deadsy Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 tr00 blekeri farbaju sobe u crno, a pokrivaju se bodljikavom zicom i krvavim jagnjecim krznima. samo tolko..
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 I seru krvava govna.I kupaju se ko cigani jednom godišnje,zbog dejstva madjija.da ne izvetre.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 a shta si ti u 90' bio i bleker a? NIKAD.za mene su blackeri uglavnom bili pićke.obićno deca bogatih slepaca,da bi bili primećeni,jeli su govna,kako su black metalci,mazali se imalinom i tako.u moje vreme black metal je bijo ćisto dno dna,u odnosu na thrash i speed.
oʞɾoƃ Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Gde je ovo slikano,u Zabeli? Tako mi deluje,beli zidovi,socijalni prekrivać...ovaj uhsako od gladi... :) To je burazerov krevet iza, btw
Sale B.C. Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 arhimandrit, protojerej stavrofor, a tek arhiepiskop, kakva blek imena
vudun Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 tr00 blekeri farbaju sobe u crno, a pokrivaju se bodljikavom zicom i krvavim jagnjecim krznima. samo tolko.. arhimandrit, protojerej stavrofor, a tek arhiepiskop, kakva blek imena Mitropolit!!! mada ne bi bilo loše za neke buduće početnike i Vladikacrisy. Evo, da kumujem ovom prilikom.
SkullKrusheR Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 mitropolit sam ja gore napisao. djakon je do jaja. josh bolje cirilicom - ЂакоH!
deadsy Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 NIKAD.za mene su blackeri uglavnom bili pićke.obićno deca bogatih slepaca,da bi bili primećeni,jeli su govna,kako su black metalci,mazali se imalinom i tako.u moje vreme black metal je bijo ćisto dno dna,u odnosu na thrash i speed. I svi su imali ćetrnaest godina..
vudun Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 I svi su imali ćetrnaest godina.. http://www.youtube.com/watch?v=clbsCMrRrh0
deadsy Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 arhimandrit, protojerej stavrofor, a tek arhiepiskop, kakva blek imena Teach your children to worship arhiepiskop
vudun Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Опичио ја малочас ''Блуднице Сестре'', ужас. http://www.satansrapture.com/SexChurch.jpg
Lvcifer's friend Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Volim black, ali, brate...ja i ortaci snimimo ovakav album, pa i bolji.. za 3 sata u vr' glave Ma, neka, neka..samo nek' se przi black..sto grdje to bolje Vise njih slusam nego novi Darkthrone
Uruk Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 sedim sinoc i naletim ponovo na ovu sliku, i kad sam provalio da je slikana u sushari(obratite paznju na prsutu u gornjem desnom uglu) iskidao sam se :) a onda sam provalio da lik drzi vazdusnu pusku pa sam se jos vise pokidao od smeha :)
Fapril ethereal Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 evo ja cisto da bacim komentar... ovo je najbolja tema ikad! kidao sam se od smeha i nije me mrzelo da je prelistam od pocetka!OVO JE TAKO ZAJEBAN KULT DA ME PODILAZE CHVARCI! ako zafali gitarista,tu sam! jebo vas lebac pogani,stvarno niste normalni!(gle,rimuje se!) pogotovo ovaj Gojko!
oʞɾoƃ Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Da li je neko poslao poruku za tekstove? Za tekstove, pošaljite SMS na broj 666 sledeće sadržine: Za tekst pesme "Rogati Kopitar", pošaljite IGUMAN_1. Za tekst pesme "Bludnice Sestre", pošaljite IGUMAN_2. Za tekst pesme "Rotacija Časnog Krsta", pošaljite IGUMAN_3. Cena SMS-a je 6.66 dinara (PDV uključen). Vaše Adžove Vrbe Records
Grobodan Posted December 3, 2008 Author Report Posted December 3, 2008 U pripremi i gace 'rotacija vase kite'.
deadsy Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 A na chelu target. Moze i na prkno, zavisi od afiniteta i emocija.
oʞɾoƃ Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 (edited) Evo smislio sam motiv za merchandise... Majica kratkih rukava, potpuno crna, sa omotom albuma i natpisom pozadi: Gde ti fali dinar kože... ROGATI KOPITAR Edited December 3, 2008 by Gojko
Lunar Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Inache jel neko zna zasigurno dal je Iguman aktivan? Zanima me dal mozemo nekako da ih dovedemo da odrze sa josh par bendova svirku ovde. : ) I onaj drugi Crnogorski "kvlt" . To bi bilo lepo kao neko ima da digne. Imam neki osecaj da ce to da zajebe i Igumana.
Recommended Posts