morbid god Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Moja inspiracija je pishanje i sranje po grobljima... Za igumana ne znam... Dobar bend... Ali sam takodje kao i vecina skoro upoznat sa njihovim radom... Tako da je bez veze rec za bend koji je star kao i moj bend prvenac da je jedan od mojih uzora... Usput da se zahvalim ljudima na komentarima... I podrsci... Prorok,Satan... To je ozbiljna stvar... Tako ako neko misli da se ja zajebavam,onda je taj lud... Usput... Ako nekome treba org.kaseta moze da je dobije... Samo UGR... Samo HAVOHEJ... Samo Bethor... I samo gospodar Satana... Hail satan
Guest Pit Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Moja inspiracija je pishanje i sranje po grobljima... Za igumana ne znam... Dobar bend... Ali sam takodje kao i vecina skoro upoznat sa njihovim radom... Tako da je bez veze rec za bend koji je star kao i moj bend prvenac da je jedan od mojih uzora... Usput da se zahvalim ljudima na komentarima... I podrsci... Prorok,Satan... To je ozbiljna stvar... Tako ako neko misli da se ja zajebavam,onda je taj lud... Usput... Ako nekome treba org.kaseta moze da je dobije... Samo UGR... Samo HAVOHEJ... Samo Bethor... I samo gospodar Satana... Ako tebi roditelji nisu u srodstvu, ja sam Milka Canic! A, sta ti je 1389? Godina kad je Satana rodjen? Broj ritualnih ubistava koje si pocinio?
Azaralena Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 (edited) A, sta ti je 1389? Godina kad je Satana rodjen? Broj ritualnih ubistava koje si pocinio? Edited March 20, 2009 by Azaralena
In The Flesh Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 A, sta ti je 1389? Godina kad je Satana rodjen? Broj ritualnih ubistava koje si pocinio? Pad Sjevernog Rimskog Carstva istocno od Raja?
Vozd Jovan Pogani Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 (edited) To je broj sa kojim se danas dice svi beogradski AL BRE srbi... Ja sam matematicar... Volim brojeve... A sto se tice Kosovskog boja boli me kurac za tim... Svi ste vi veliki srbi... Nabijem vas na kurac... Beogradski pasalucani... ALO BRE!!! Ja am ti bre iz Beograda bre!!! Znas ti bre sta je bre Beograd bre... Edited March 20, 2009 by Vozd Jovan Pogani
Guest Pit Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 To je broj sa kojim se danas dice svi beogradski AL BRE srbi... Ja sam matematicar... Volim brojeve... A sto se tice Kosovskog boja boli me kurac za tim... Svi ste vi veliki srbi... Nabijem vas na kurac... Beogradski pasalucani... ALO BRE!!! Ja am ti bre iz Beograda bre!!! Znas ti bre sta je bre Beograd bre... Iza ovog naloga stoji Žika Obretković! Definitivno!
Apeiron Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 A, sta ti je 1389? Godina kad je Satana rodjen? Broj ritualnih ubistava koje si pocinio? I mene brine ako je pitanje ozbiljno.
Vozd Jovan Pogani Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Broj mojih gaca... Moj broj u dnevniku... Broj moje babe u Sipragama... Itd...
Josif Visarionovič Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 mislim da je vreme da se i ova tema zakljuca,ima li kakvog smisla i svrhu ista na ovom forumu?42 strane spama i beskrajnog pominjanja termina kult u svim mogucim gramatickim greskama
Fapril ethereal Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Broj mojih gaca... Moj broj u dnevniku... Broj moje babe u Sipragama... Itd... daj mi broj tvoje babe..
Josif Visarionovič Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 sad ce da ti postavi zagonetku prvi broj imas,drugi broj je ukupan broj orgazama koje je moja baba dozivela zaredom,i treci kog je datuma umrla
Guest Pit Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 daj mi broj tvoje babe.. Sad ce Gojko i Aperion da te pitaju:,,Sta ce ti broj njegove babe?"
Lunar Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Jebeshga Pite nejavlja se svaki dan lik koji nezna sta se dogodilo 1389e.
Josif Visarionovič Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 ma neko podjebava,izgleda da je to sad in na yumetalu.kacenje kite je prevazidjeno
Guest Pit Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Jebeshga Pite nejavlja se svaki dan lik koji nezna sta se dogodilo 1389e. Ja samo jednu zlatnu medalju mogu da dam, a konkurencija je sve veca!
Lunar Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Dobro je, zato imash horde laznih nickova nek svaki da po jednu i eto resena pricha.
Vozd Jovan Pogani Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Ne znam sta znaci... Ali ako nadjem na wikipediji... Jel se to pika... Kao odgovor...
vudun Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Погани вожде, добродошао на форум! Да се мало размрда јуметал. 111!
Recommended Posts