Grobodan Posted July 8, 2009 Author Report Posted July 8, 2009 Ponekad stvarno zažalim što sam otvorio ovu temu.
morbid god Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Rodio si cudoviste. Al dobro, na temi je u pocetku bilo super fora i zajebancija.
Теша Тешановић Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 i ja uopste ne kontam po cemu se iguman razlikuje od ostalih blek metal bendova i po cemu se razlikuje recimo od mayhema.ono buka dranje i mracni tekstovi.mozda je njihova muzika kvalitetnija i to.ali ne vidim nesto skadalozno u muzici igumana da dizete toliku buku oko toga
morbid god Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 iskuliraj ovaj podforum kad vec black smatras bukom i slusaj tvoje frulase. mars u picku materinu.
F4R15 Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 i ja uopste ne kontam po cemu se iguman razlikuje od ostalih blek metal bendova i po cemu se razlikuje recimo od mayhema.ono buka dranje i mracni tekstovi.mozda je njihova muzika kvalitetnija i to.ali ne vidim nesto skadalozno u muzici igumana da dizete toliku buku oko toga šta ti radiš ovdje ?
Hamsun Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 (edited) budi blek metalac i barem budi kreten do kraja sa mizantropijom i izvrsi samoubistvo. izvrši samoubistvo, kao pravi mizantrop, pozeru! samvan nidz edžjukejšn Edited July 8, 2009 by (kinetic)
Теша Тешановић Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 iskuliraj ovaj podforum kad vec black smatras bukom i slusaj tvoje frulase. mars u picku materinu. pa blek metal jeste buka isto kao i vecina metala.i ne mislim da je rec buka uvreda za metal sta vise kompliment jer metal i pokusava da bude bucan šta ti radiš ovdje ? pa ovde sam jer mi je blek metal uredu vrsta muzike,ne slusam bas puno blek metala ali bas sam ovih dana slusao winds of plague onaj blackcore bend i stvarno mi se svidja
Теша Тешановић Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Winds Of Plague blackcore ? :) :) :) :) :) :) pa dobro nije blackcore vishe je blek metal sa nekim hc elementima.ali je bend tako dobar OVO JE PRAVI BLEK METAL!!!!
vudun Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Теша паметно збори. Просветљује вас сво време, а да тога нисте ни свесни. На његовој сам страни.
Josif Visarionovič Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 i ja uopste ne kontam po cemu se iguman razlikuje od ostalih blek metal bendova i po cemu se razlikuje recimo od mayhema.ono buka dranje i mracni tekstovi.mozda je njihova muzika kvalitetnija i to.ali ne vidim nesto skadalozno u muzici igumana da dizete toliku buku oko toga iguman je toliko sranje da je ovo sve sprdacina na njihov racun.mislim da normalan covek to ne moze da slusa. iskuliraj ovaj podforum kad vec black smatras bukom i slusaj tvoje frulase. mars u picku materinu. realno 90% black-a je neartikulisana buka i drkanje u prazno.svaka cast vama koji mozete da varite svakakva govna.aj necu vise da kenjam ovde,moje misljenje samo.
Fapril ethereal Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 i ja uopste ne kontam po cemu se iguman razlikuje od ostalih blek metal bendova i po cemu se razlikuje recimo od mayhema.ono buka dranje i mracni tekstovi.mozda je njihova muzika kvalitetnija i to.ali ne vidim nesto skadalozno u muzici igumana da dizete toliku buku oko toga stvarno,ti si vid ekstremne mentalne masturbacije... na trenutak sam pomislio da je to onaj HEFEST...
vudun Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 realno 90% black-a je neartikulisana buka i drkanje u prazno.svaka cast vama koji mozete da varite svakakva govna. Потпуно се слажем. Само што је тај Игуман интересантнији од Мејхема, које је Теша спомињао. Мај опиниан, јеби га.
Grobodan Posted July 8, 2009 Author Report Posted July 8, 2009 Realno u svakom žanru je 90 % bendova čisto govno, pa je to i ovde slučaj. Tako da - bravo, otkrili ste toplu vodu.
Josif Visarionovič Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 samo što je tih 10% ustvari ŽANR ! Na moju srecu ja se ne pridrzavam zanrovskih pravila Потпуно се слажем. Само што је тај Игуман интересантнији од Мејхема, које је Теша спомињао. Мај опиниан, јеби га. Interesantniji je za spam.Jbg,meni se od mayhema svidjaju 2-3 pesme.Jednostavno mi ne prija takav vid muzike,rasporedjenost rifova,produkcija,vokali...Iguman je sranje po svim segmentima,nit ima zvuk nit ima vokale,za koji kurac cu onda da im citam tekstove.Da hedbengujem u tisini citajuci ih
morbid god Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Sada ako ste zavrsili, da ugasimo ovu zlu temu vec jednom.
Теша Тешановић Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Потпуно се слажем. Само што је тај Игуман интересантнији од Мејхема, које је Теша спомињао. Мај опиниан, јеби га. i meni je iguman interesatniji od meyhema,mozda zato sto je blizi nasem mentalitetu .Jbg,meni se od mayhema svidjaju 2-3 pesme. da stvarno mayhem ima par dobrih pesama Sada ako ste zavrsili, da ugasimo ovu zlu temu vec jednom. kakav si ti to blek metalac ako ne volis zlo?
morbid god Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Igumani ladno imaju 3 review-a na metal arhivama sa prosjekom od 75% A izgleda da su apdejtovali sliku, makli su konacno one vazdusne puske i prsute
salebghouse Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 aaaa,greska! nije to to bez prsute i v.pusaka
Lunar Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Evo malo bahatosti: Ako Tesha napishe josh jedna post na ovoj temi, zatvaram temu(sve dok ne izdaju neshto novo) i dajem Teshi ban na jedan dan.
oʞɾoƃ Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Bravo, to je upravo ono zbog čega je black podforumu trebao moderator. Not.
Lunar Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Imash Gojko sve i svashta, tamo mozesh da spamujesh do mile volje. Ovde su ljudi prestali da prichaju o bendu odavno i tema je magnet za idiote koje dolaze da kenjaju i spamuju. Tema je odavno izgubila svoju svrhu.
Grobodan Posted July 8, 2009 Author Report Posted July 8, 2009 Meni sviraju jaja od komentara da je BM primitivna i glupa muzika. Poslušajte Emperor, DsO, Secrets of the moon... i raznesite sebi glavu. Hvala.
Recommended Posts