BLAGOJE Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 ma imebecili i on onaj umarat i svi ostali tr00 metalci ako imas neki problem samnom imas pp,zajebi prozivanje neprozvan.
morbid god Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 ma ne nerviram se ja uopste,ja se nikada ne nerviram.samo ne volim ta preseravanja mi smo tr00 vi niste.ta tvoja muzika nije nista bolja od granda Grand je muzika za ljude sa njive. A onda su sa sela masovno nagrnuli u gradove i poceli da se pojavljuju na Tv-u. Ne mislim ja da je neko od njih dobar ili los zbog muzike koju slusa, ali je svakako prizeman cim se prima na sisate radodajke pevaljke koje zavijaju kao macke tokom parenja.
Теша Тешановић Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 ako imas neki problem samnom imas pp,zajebi prozivanje neprozvan. ma ti mi delujes kao neki pravi metalac zato sam te prozivao,mrzim metalce Grand je muzika za ljude sa njive. A onda su sa sela masovno nagrnuli u gradove i poceli da se pojavljuju na Tv-u. Ne mislim ja da je neko od njih dobar ili los zbog muzike koju slusa, ali je svakako prizeman cim se prima na sisate radodajke pevaljke koje zavijaju kao macke tokom parenja. sada negiras samoga sebe zato sto ti tvrdis da su svi ljudi isti i da su svi jednako djubre,ti koji slusas metal nisi nista bolji od onih koji slusaju grand
Теша Тешановић Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 farise verovali ili tebe ne zelim da vredjam.ti si ok lik
morbid god Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 sada negiras samoga sebe zato sto ti tvrdis da su svi ljudi isti i da su svi jednako djubre,ti koji slusas metal nisi nista bolji od onih koji slusaju grand A dje sam ja tvrdio ovo podvuceno
Теша Тешановић Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 tamo negde, nebitno,ovi moderatori su sranje,ja vec pola sata cekam ban i on nikako da dodje
Теша Тешановић Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 da eto vidis,na kraju ipak sam ti ucinio uslugu morbid gode hteo si da tema igumana ode i evo nema je vise
José Luis Chilavert Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Ја у потпуности подржавам Тешу. Халид је више од музике
Александар Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Na metal forumu se preseravate oko Halida ili Igumana. Jebeš ih oboje.
Теша Тешановић Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 samo na kraju da se zahvalim divljem tigru sto mi je omogucio da biram izmedju mesec,mesec i po i dva meseca bana,ja biram dva
Zdodnovani Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Sunce ti jebem koja komedija, evo prijavljujem se dobrovoljno za ban sa Tesom, podrzimo Tesu! U pravu je Tesa kad kaze da je metal i Grand isti kurac. Jedni vole Grand jedni metal i nema potrebe za daljom raspravom sta je bolje...a Iguman, pa vise srece drugi put sa otvaranjem teme...
F4R15 Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 farise verovali ili tebe ne zelim da vredjam.ti si ok lik ja samo tebi želim dobro, što si i prepoznao
Recommended Posts