Talvi Posted June 5 Report Posted June 5 ladno su već sad rasprodali dva koncerta u Briselu za mart 2025, i idu i karte za treći kakav bend Quote
Talvi Posted October 27 Report Posted October 27 evo ga ceo https://livinggate.bandcamp.com/album/suffer-as-one Quote
Haos sam ja Posted Tuesday at 10:45 AM Report Posted Tuesday at 10:45 AM Dobar dan na Zagreb opet 1 Quote
Havočka Posted Tuesday at 11:02 AM Report Posted Tuesday at 11:02 AM Aaaaa prelepo, bukvalno može se bira kad izađe spisak klubova Quote
VoivodBG Posted Tuesday at 11:53 AM Author Report Posted Tuesday at 11:53 AM Hm, možda bi i njih mogao da skinem sa liste, mada da budem iskren nisam slušao poslednjih ne znam ni sam koliko izdanja sigurno od onog omota sa labudom tužnim. Quote
Talvi Posted Tuesday at 12:35 PM Report Posted Tuesday at 12:35 PM pa samo jedan "pravi" full-length je bio posle tog, + gomila drangulija tokom kovida, solo projekata i sl Quote
Haos sam ja Posted Tuesday at 01:01 PM Report Posted Tuesday at 01:01 PM Nebitno je šta su izdali, mogu da izdaju i dubioza kolektiv album, to će u njihovoj live izvedbi zvučati monstruozno dobro. Quote
VoivodBG Posted Tuesday at 01:23 PM Author Report Posted Tuesday at 01:23 PM Ih brate ali ih hajpuješ. Razmisliću o ovome, videh da će QOTSA i Mastoodn dogodine da nam budu jako blizu, a oni drže presedan nad Amenra. Plus mora se biti u raspoloženju za ovako nešto. Quote
Talvi Posted Tuesday at 01:39 PM Report Posted Tuesday at 01:39 PM evo ja ih gledao u februaru i mogu da potvrdim, spiritualno iskustvo Quote
Grobodan Posted Tuesday at 02:45 PM Report Posted Tuesday at 02:45 PM Ja gledao pre 2 godine, nisam fan by any means ali pičku su mi razjebali. Samo stoj Vodovode, može li to tvoja pička da podnese Quote
azal Posted Tuesday at 03:33 PM Report Posted Tuesday at 03:33 PM dobri uzivao, ali malo ovako naporan bend zbog hardcore klinac koji je upao u bunar i dere se da ga neko cuje vokala Quote
VoivodBG Posted Tuesday at 04:10 PM Author Report Posted Tuesday at 04:10 PM 1 hour ago, Grobodan said: Samo stoj Vodovode, može li to tvoja pička da podnese Preživeo sam mosh i haos u KC Živa, a i mnogo gore događaje npr Osmi Putnik Dva na Akademiji gde se nije znalo ko pije, a ko plaća, a ko gazi brat brata po jajima. Quote
Recommended Posts