Haos sam ja Posted February 14 Report Posted February 14 Au rasprodali 5 datuma za redom u Briselu. Još u US da se probiju i nebo je granica. Quote
Talvi Posted February 14 Report Posted February 14 mislim da je njima zasad najjači proboj u US što je Ogentroost entrance theme onom kečeru Malakai Black-u on je Holanđanin, pa vrv tako neka komšijska veza Quote
Machiko Noguchi Posted February 14 Report Posted February 14 ovo je toliko niche da sam oduševljena Quote
Haos sam ja Posted February 17 Report Posted February 17 Standardna priča. Evo ga i spot. Uvek mi je bilo žao što nemaju luđeg bubnjara malo da začini, ovaj lik svira too safe. Quote
Machiko Noguchi Posted February 17 Report Posted February 17 više mi se svidela Heden mada, ja slušam Morrow pa i nije iznenađenje... Quote
Haos sam ja Posted February 17 Report Posted February 17 Tako je, poslednji Morrow jedan od najboljih albuma u poslednjih 10 godina. 1 Quote
Recommended Posts