Haos sam ja Posted February 14 Report Posted February 14 Au rasprodali 5 datuma za redom u Briselu. Još u US da se probiju i nebo je granica. Quote
Talvi Posted February 14 Report Posted February 14 mislim da je njima zasad najjači proboj u US što je Ogentroost entrance theme onom kečeru Malakai Black-u on je Holanđanin, pa vrv tako neka komšijska veza Quote
Machiko Noguchi Posted February 14 Report Posted February 14 ovo je toliko niche da sam oduševljena Quote
Talvi Posted Monday at 01:38 PM Report Posted Monday at 01:38 PM gotovo depressive black metal fazon Quote
Haos sam ja Posted Monday at 05:21 PM Report Posted Monday at 05:21 PM Standardna priča. Evo ga i spot. Uvek mi je bilo žao što nemaju luđeg bubnjara malo da začini, ovaj lik svira too safe. Quote
Machiko Noguchi Posted Monday at 06:54 PM Report Posted Monday at 06:54 PM više mi se svidela Heden mada, ja slušam Morrow pa i nije iznenađenje... Quote
Haos sam ja Posted Monday at 08:41 PM Report Posted Monday at 08:41 PM Tako je, poslednji Morrow jedan od najboljih albuma u poslednjih 10 godina. 1 Quote
Recommended Posts