Grobodan Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 ocekivao sam cestitke negde u najcrnjim ponorima Religije,Magije i Filozofije...Budizam,Asatru... ali i ovako je moj B-day dobio na invertnosti... sta li o svemu tome misli Simod? Dolazio sam ti u profil nocas da ti cestitam, ali nisam mogao da ostavim post. Crne sile su sa tvojim profilom. Quote
Fapril ethereal Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Dolazio sam ti u profil nocas da ti cestitam, ali nisam mogao da ostavim post. Crne sile su sa tvojim profilom. ne znam kako nisi mogao...sve sama necro-gore-sodomizing the holy virgin Mary ekipa mi cestitala rodj... jos samo fali tvoja cestitka pa da moj rodj dobije analni karakter... Quote
Grobodan Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Dva puta sam pokusao i nisam uspeo... Nesto je grim u drzavi Yumetalskoj. Quote
Fapril ethereal Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 (edited) kad god udjem na ju metal,osetim blagu nelagodu...kao kad udjem u praznu 28-icu oko pola sedam ujutru,na -10...sve je iskonski i sveprozimajuce... da ne kazem bogougodno... Edited February 1, 2009 by april ethereal Quote
oʞɾoƃ Posted February 3, 2009 Author Report Posted February 3, 2009 (edited) Imam tu invertnu čast i bogohulno zadovoljstvo da vas obavestim da je počela pretprodukcija prve prave pesme Sinoda. Čim pesma bude u slušljivom stanju, biće okačena na MySpace. Ime pesme je: ĐERAVICA HORNS666 \m/ Edited February 3, 2009 by Gojko Quote
Fapril ethereal Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 (edited) prvo sam pomislio na neku prepodobnu mati,ali se setih da je to najvisi vrh Prokletija,cije vetrove osecam dok postujem na ovoj temi... sledeci singl nek' ti bidne Štirovnik,po najvisem vrhu Lovcena... Edited February 4, 2009 by april ethereal Quote
Lunar Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 WALL OF SOUND! Za sada tako zvuchi ova pesma sto sledi. AMP gain 99, distrizja gain 99, treble 24, noise gate OFF. Rifovi ulaze jedan u drugi u buku pa se skoro i neraspoznaju. Nachi dobicete na tanjiru jednu krajnje primitivnu black metal pesmu. Samo cekamo Crkvenjaka da otpeva svoje , pa da podelimo i ovu pesmu sa vama, jel zanmo da je jarko ocekujete. Quote
SkullKrusheR Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 moze li biti veci kult od igumana?? saznacemo za koji dan... Quote
vudun Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 Гле па сад? Ђеравица. Је л' то нешто у вези сакаћења шиптарских вашки? Quote
Bejbe Kompajler Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 Boris Tadić sluša SINOD \m/ Quote
oʞɾoƃ Posted February 8, 2009 Author Report Posted February 8, 2009 (edited) Evo pravog linka: http://www.vesti.rs/exit/Tadic-slusa-Sinod.html TADIĆ SLUŠA SINOD Nema ni potrebe da naglašavam koliko nam znači što predsednik naše republike, makar to bio i homoseksualni prodavac igračaka, sluša i voli našu muziku, iako ona zapravo još nije ni izmiksovana. Očekujemo ga na koncertu. Edited February 8, 2009 by Gojko Quote
Uruk Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 vau uticaj sinoda je ogroman, skoro pa kao uticaj Igumana horns \m/ Quote
SkullKrusheR Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 zna chovek shta je prava muzika... Quote
El Karnisero Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Sad mi je sve jasno...Pa Tadic u muzici Sinoda trazi inspiraciju za upravljanje drzavom! Quote
Recommended Posts