Lunar Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Ako si spreman napishi tekst za neku pesmu ti je slobodno imenuj i posalji mi. Tekst mora da bude neka meshavina izmedju Proroka i Igumana. To nevazi samo za Groba nego za bilo koga ko se oseca kreativno. Sto se tiche pevanja, to malo kasnije sledi. XD Quote
Mita Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 In this photo: Vurdulak Sa Magarnika, Grim And Frostbitten Nekrogoat Of The North, Prepodobna Mati Angelina, Inverzni Đakon Pahomije, Gavran, Crkvenjak, Sisus znaci najtr00 tagovi ikada Quote
Lunar Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Gojko kaze: Zakleo sam se, ako se ikad nakanim da zapravo okupim bend, bićemo antimuslimanski, ne antihrišćanski bend. Lako je pljuvati po hrišćanstvu koje je već jadno i nikakvo, ali opaliti po islamu - mnogo opasnijoj, militantnijoj religiji, koja pritom ugnjetava ljudsku slobodu daleko više od hrišćanstva - to je prava stvar. To je xtremno, to je ono što se izgubilo u black metalu. Quote
Mita Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 tooooooooooooooooooooooooo veoma pametno fuck Jesus fuck Alah join the KOPITAR Quote
F4R15 Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Ajde nevjernici cujemo se... odoh u dzamiju Quote
El Karnisero Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Nemoj da posle bude da ti nismo rekli... Quote
Mita Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Ajde nevjernici cujemo se... odoh u dzamiju i onda nesto kazu mi smo prvi krenuli da te prozivamo aj pali brate i nemoj da se javljas ovde Quote
Grobodan Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Ako si spreman napishi tekst za neku pesmu ti je slobodno imenuj i posalji mi. Tekst mora da bude neka meshavina izmedju Proroka i Igumana. Ja ne mogu ovako da radim. Svoje chantove i kletve bacam na licu mesta, kako se već osećam u datom momentu. Quote
oʞɾoƃ Posted May 14, 2009 Author Report Posted May 14, 2009 Istakao bih samo priliku da naglasim da su sve glasine koje pušta B92 o promeni sastava Sinoda, bilo da su u pitanju 2 ili svih 5 članova, potpuno netačne i da će Sinod nastaviti da radi u postojećem sastavu. Quote
Grobodan Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 Cuo sam da Lunar nece da pise tekstove jer ga tera Gojko da sve bude gramaticki ispravno, jel istina? Quote
SkullKrusheR Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 shta se deshava sa ovim?? snima li se demo? malopre sam slushao nechastivi tizer i reko' da proverim shta se deshava sa bendom... Quote
Fapril ethereal Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 bend je nestao u gustoj Prokletijskoj magli odakle je i dosao.. Quote
kuruz Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Значи пустио сам Wish I Had An Angel да бих очистио ум од мрака са ове теме. Quote
kuruz Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 http://www.last.fm/user/kuruz Да не буде да лажем... Quote
F4R15 Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Nova pjesma uskoro. Gojko će vas detaljno informisati. Quote
Recommended Posts