Grobodan Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Uh, pa Gojko je tu, moze svasta da se desi... Njegov veliki idol je Kvaffoth. Uvek kad se sretnemo pita nas da li ga volimo stvarno ili smo sa njim samo zbog diskova... Quote
Сталкер Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Само да не постане емо Gde emo, nema teorijske sanse uz onu postavu i slike Quote
PuPaK Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 HAHHAAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAAHAHAAA HAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHHHAHHAHAAHAHHAHAAAHAHAHAHAHAAAAHAHAHAAA! JEBO ORLA KOJI STE VI CAREVIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAAAAAAAAAAAHAHAHAHHHHAHAHAHAA Nisam se skoro ovako smejao! Predhodila vas sveta krv iskonska u paganima okuljenim vecnim tamninama preko praskozornih oganja satansko oblevokim svetim kapima podstreha grofa Ikonogrofa! Quote
oʞɾoƃ Posted November 27, 2008 Author Report Posted November 27, 2008 (edited) Uh, pa Gojko je tu, moze svasta da se desi... Njegov veliki idol je Kvaffoth. Uvek kad se sretnemo pita nas da li ga volimo stvarno ili smo sa njim samo zbog diskova... Piše se Kvarforth, a za ovo drugo ima da te analno deflorišem. HORNS666 \m/ Edited November 27, 2008 by Gojko Quote
Mita Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Boze boze moj zasto si me tako kaznio sto sam to dozivjela boze boze ti si mi upropastio zivot sada tek svacam trideset godina zivim u tvojoj seni bojala sam se boga zbog strasti prema tebi jela sam zemlju i crve kaznjavala sam sebe zbog ljubavi volela sam te do ludila!!!!!!! Ja luda? ja nisam luda zbog tebe se nisam udala sada vidim da je sve to prevara i laz a ti ti si prevario zenu prevario si mene zaklacu te!!!!!!!!!!!!! tvoje objasnjenje ne treba moja dusa i telo su upropasceni boze moj pa to je pa to jeee nemoj mi se smiati nemoj mi se smiati proklet bio meni se niko ne sme smiati ja sam jadna i ponizena zena zaklacu i tebe Sotone Sotone!!!!!!!!!!!!!!!!! zavrsicete u paklu!!!!!!!!!!!!!!! zaklacu vas obojicu a onda a onda cu zaklati i tvojega sina unisticu tvoje prokleto seme zauvek Quote
oʞɾoƃ Posted December 27, 2008 Author Report Posted December 27, 2008 Hvala za lirike Inače, moram da se pohvalim - zbog nesebične promocije Igumana i njihovog demoa u toku proteklih meseci, danas mi je Zvonar dodelio počasnu titulu zvaničnog Igumanovog Đakona®. Ne mogu vam opisati koliko mi ovo priznanje znači i mogu samo da obećam da će Sinod i u budućnosti nastaviti da širi duh pravog crnogorskog antiravničarskog metala! HORNS666 \m/ Quote
SkullKrusheR Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 od rezisera kalvarije, stize inspiracija za novu pesmu: http://www.youtube.com/watch?v=UE6Rvv7TgEA Quote
Brynhildr Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 hahahaha... Koji ste vi likovi... x))) Evo, ja cu da vam budem grupi. xD Quote
F4R15 Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Ocekuje se ugovor sa Roadrunnerom, Nuclear Blastom... Quote
SkullKrusheR Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 pitanje je samo koji ce vishe para da dadne... Quote
oʞɾoƃ Posted January 29, 2009 Author Report Posted January 29, 2009 Imam čast i zadovoljstvo da vas obavestim da je počela pretprodukcija za prvi Sinod demo, kao i da je određen naslov za isti: KOPITAREVA GRADINA Ostali detalji će postati dostupni u narednom periodu. Expect but the worst. HORNS666 \m/ Quote
Mita Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 ocekujemo demo sav u obrnutim krstovima Quote
Маузер Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Saznajem da ce first press prvog dema izaci na kultnih 10 komada. Hail to the inverted! Quote
SkullKrusheR Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 bolje 1 komad, koji ce gojko da zakopa u nekoj shumi, pa ce biti naj underground izdanje ikad. Quote
Fapril ethereal Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 samo necro momci!samo necro... Quote
Recommended Posts