Јарослав Posted June 10, 2014 Report Posted June 10, 2014 (edited) Edited June 10, 2014 by Јарослав Quote
Demon Seed Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Upravo sam pročitao kako je Džoni skoro istrebio kalifornijskog kondora Quote
Kumodraski Vo Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Ti matorci su najgori nije culo za hunter simulator skini pa rokaj ceo dan jebo te bog. 1 Quote
Demon Seed Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Ja ne znam je l' se zajebava ili je samo napisao opusteno komentar na to sto mu je delovalo da je po sredi Ne znam da li je pijana, ili drogirana, ili i jedno i drugo, Quote
Talvi Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Upravo sam pročitao kako je Džoni skoro istrebio kalifornijskog kondora nađi što više možeš o životu David Allan Coe-a, apsolutno najluđa biografija ikad recimo, samo jedan deo: http://www.encyclopedia.com/topic/David_Allan_Coe.aspx Quote
Kumodraski Vo Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Ja ne znam je l' se zajebava ili je samo napisao opusteno komentar na to sto mu je delovalo da je po sredi Pa ako sam shvatio sta je po sredi, lik treba da pita unuka da mu skine simulator, tu nema zajebancije. Ja ne podrzavam lov uopste kao hobi, cak bih i zabranio to. Quote
truliandedzombileš! Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 tebricepse, đoni hara po večnim lovištima, vinčesterkom spucava dinosauruse u levo oko kondora što je preteklo na ovom svetu, preteklo je Quote
Kumodraski Vo Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 A tako znaci To ste sad promenili naslov, priznajte! Quote
truliandedzombileš! Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 vodovod je ovde, iz nekog razloga, mod sve je moguće Quote
Kumodraski Vo Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Valjalo bi Lemi da intervenise vec jednom. Quote
truliandedzombileš! Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 nek da vodovodu muzičku emisiju na svojoj televiziji Quote
Demon Seed Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 @Vo: nije menjan naslov, nego si ti definitivno bio pijan sinoć Nije ih lovio, nego mu se zapalio kamion i napravio šumski požar u kome je poginulo fazon 39 od 43 živa kalifornijska kondora Kasnije su i izumrli u divljini Quote
Kumodraski Vo Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 E jbg. Sto je vozio zapaljiv kamion tuda, ameri samo sranja prave. http://vukajlija.com/reakcije/155335 Quote
Recommended Posts