HADES Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 (edited) Stavio sam ova dva benda pod istu temu, budući da su stvari sa Havohej albuma u stvari Profanatica pesme i trebale su da se nađu na njihovom prvencu, međutim bend se raspao neposredno pre izdavanja albuma a Paul Ledney osniva Havohej. Ledney 2001. opet okuplja bend (doduše u novoj postavi) i snima fenomenalni Profanatitas De Domonatia, kao i par odličnih singlova. Ko voli nek izvoli... Edited November 9, 2008 by HADES Quote
Grobodan Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 KULT! Raping holy assholes, Broken jew, live nastupi... to je to! Quote
Josif Visarionovič Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 ovaj bend moze da se nominuje za najvece retarde na svetu Quote
morbid god Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Ovo je istinski kult black metala. Dethrone the son of God 1 Quote
Grobodan Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Citao sam u nekom intervjuu da uzivo seru po Bibliji i jedu crve, trazio sam na youtube ali nazalost, ne nadjoh.... Quote
Goxy Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 kad sam pocinjao da slusam blek metal,prvo sam slusao havohej i profanaticu,zatim ildjarn i od tada samo kult slusam Quote
WIZARD OF GORE Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 ovo jeste kult, za razliku od igumana Quote
morbid god Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 ovo jeste kult, za razliku od igumana Havohej je kult black metala, a Iguman yumetala. To jeste razlika. Jedino me cudi Grobovo saucesnistvo u tom skrnavljenju jedinog montenecro bm benda,pitam se sto bi covjeku. No mozda se pokaje kad mu na vrata zakucaju 2-3 brdjanina sa sjekirom, bonsekom i kosijerom Quote
Grobodan Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Pa normalno da cu da ga skrnavim kad je skrnav sam po sebi u stvari, bas zato ga ne treba skrnaviti... Quote
morbid god Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Pa normalno da cu da ga skrnavim kad je skrnav sam po sebi u stvari, bas zato ga ne treba skrnaviti... Vec vidim Ikonografa kako vas sodomizuje u sadomantik ritualu jednog po jednog, sa sve onom lubanjom. A Zvonar se zakleo nad isusovim kostima da ce vam podariti brzu smrt, jer je covjek humanista. Ali vratimo se na kult Quote
Grobodan Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Sto da nas sodomizuje, kad popularisemo kult Inace, Ledney svirao u Incantation jos. Quote
HADES Posted November 9, 2008 Author Report Posted November 9, 2008 ovaj bend moze da se nominuje za najvece retarde na svetu Jebo te jel ti moraš da jedeš govna na svakoj temi koja ti se ne sviđa?! Prvo pizdiš i cmizdriš kad ti pljuju po Cof-u a onda sam sereš po bendovima kojim ti se ne sviđa produkcija, sviranje, tekstovi... Iskliraj malo, koji ti je kurac! Ovaj glupi forum ti je postao život, blejiš na njemu 24/7, izađi malo napolje, provedi se malo jebo ga ti... Sto da nas sodomizuje, kad popularisemo kult Inace, Ledney svirao u Incantation jos. Sva tri originalna člana Profanatica-e su svirala u Incantation-u. Quote
Grobodan Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Setih se u medjuvremenu, a za ovog nisam znao, ovog treceg... s najvecom pisom :) Quote
morbid god Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Ne seri da si im gledao kurceve I Hades, iskuliraj Staljina. On se jos uvjek pronalazi, negdje izmedju ekstremnog metala i folk muzike Quote
Josif Visarionovič Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Jebo te jel ti moraš da jedeš govna na svakoj temi koja ti se ne sviđa?! Prvo pizdiš i cmizdriš kad ti pljuju po Cof-u a onda sam sereš po bendovima kojim ti se ne sviđa produkcija, sviranje, tekstovi... Iskliraj malo, koji ti je kurac! Ovaj glupi forum ti je postao život, blejiš na njemu 24/7, izađi malo napolje, provedi se malo jebo ga ti... Moram,i ne vidim kakve ti veze imas sa tim.Prosetaj Imam ja zivot,ne brini se ti za mene. Quote
HADES Posted November 10, 2008 Author Report Posted November 10, 2008 (edited) Pa nemoj onda da sereš kada neko pljuje po tvojim bendovima. Edited November 10, 2008 by HADES Quote
morbid god Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 U pravu je covjek. Kukas sto ljudi pljuju ono sto volis, a na ovakvim temama tvoji postovi su uglavnom "sranje, retardi..". Seres po svojim rijecima u sustini. A da je srece i da imamo nekrstenog moderatora, ovakvi hejtovi/flejmovi/spamovi/whatwva bi bili zabranjeni na ovom forumu. Quote
Josif Visarionovič Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 anarhija vlada ovde. a i vi niste normalni ako me shatate ozbiljno Quote
WIZARD OF GORE Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 malo reda ipak nije na odmet.... Quote
morbid god Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 anarhija vlada ovde. a i vi niste normalni ako me shatate ozbiljno Pa ko je rekao da te shvata ozbiljno. Problem je sto ponekad nenormalno smaras, ali sve to ide uz odrastanje. Quote
Grobodan Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Sta se potresate bre ljudi, nema svrhe nervirati se oko foruma. Quote
Recommended Posts