sanguinia Posted March 4, 2003 Author Report Posted March 4, 2003 Из које су државе? Iz Engleske Quote
Eurinoma Posted April 1, 2003 Report Posted April 1, 2003 Ima li neko textove sa albuma "Through The Looking Glass"? Nigde ne mogu da ih nadjem. Quote
sanguinia Posted April 1, 2003 Author Report Posted April 1, 2003 Ima li neko textove sa albuma "Through The Looking Glass"?Nigde ne mogu da ih nadjem. Pa to su obrade raznih bendova - Rusi su skoro sve tekstove osim jednog ubacili na onu svoju MP3 kolekciju, evo probaj da pokupis sve to zipovano odavde: http://us.f1.yahoofs.com/users/63fd9f3a/bc...cxjai.AOMO5gM0x Ako ne uspes, reci, pa da ti posaljem na mail. Quote
Eurinoma Posted April 1, 2003 Report Posted April 1, 2003 Ako ti nije tesko ipak mi posalji na mail ( [email protected] ), posto ovaj link ne radi. Hvala ti! Quote
michelle Posted April 1, 2003 Report Posted April 1, 2003 Pre oko mesec dana sam dobila Through the looking glass i A kiss in the Dreamhouse i odusevila se. Savrsena muzika. Fanovi, sta biste mi jos preporucili? Quote
alice modrijan Posted September 19, 2003 Report Posted September 19, 2003 obozavam ih...genijalni su...ona je njam njam.../nadam se da neko nece pomisliti da imam lez. akcije/ juju definitivno omiljeni moj album..ali i ostali su tripovi.... spellbound,painted bird,take me back,night shift,paradice place,cities in dust........ Quote
Agarth Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Dobar Bend, a Siouxie ima fenomenalan glas! Imam "Superstition" i "Trough The Looking Glass" na plocama i " The Rapture" na kaseti. "Softly" mi je ubedljivo najaca pesma koju sam cuo od njih do sada! Jedna tako neopisiva atmosfera koja mi nije sa ovoga sveta! Inace, fascinira me podatak da im je basista bio niko drugi do Sid Vicious na samom pocetku! Quote
alice modrijan Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Sid Vicious im je svirao bubnjeve,koliko ja znam...i to neko kratko vreme.. Quote
Dawngreeter Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Tesko, obzirom da Vicious nije znao ni bas da svira, a to je svirao u Pistolsima. Mada, ko zna o kom vremenskom periodu se prica i kojim okolnostima. Al ja nisam cuo za tako nesto. Quote
Cypher Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Pa,mislim da nisi dobro slusao Koliko ja znam,on jeste svirao bubnjeve na njihovoj prvoj zivoj svirci. Imam cak i neke fotografije njega i Sjuzi iz tog vremena a: Quote
Agarth Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 8O E, ovo je stvarno novost i razbijanje zablude za mene! 8O Quote
Dawngreeter Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Svakog dana u svakom pogledu sve vise i vise napredujem. Eto vidis, nikada ne bih pomislio da je Sid mlatarao po bubnjevima, a ponajmanje da je to radio sa Siouxsie Sioux Quote
Cypher Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 A ja se opet pravim strasno pametna :oops: Ne zamerite mi Quote
Dawngreeter Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Ma jok, sta ti je. Ja sam uvek sretan da saznam nesto novo, dokle god mi to neko ne utrljava na nos. Quote
Cypher Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Maaa.......Ti si TAKVA neznalica 8O Salim se Nego,ja kao nesto i pratim njen istorijat,i to od kad sam se primila na njene glupave spotove Quote
Dawngreeter Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Cekaj cekaj, stani, pa ti si bre zensko, ti bi valjda trebala da se primas na spotove koji prikazuju neke muske gothic simbole kao sto su Muprhy ili Eldritch Quote
Cypher Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Imam ja i toga.Zabranila sam sebi gledanje istih-postajem opsednuta posle 10 minuta 8O A spec.spotom ''Sanity Assasin''-Petrove fotke setaju ekranom 8) Quote
miss Penny Lane Posted October 8, 2003 Report Posted October 8, 2003 cypher a gde si to nabavila? trazim svuda i nigde ne mogu da nadjem :roll: Quote
Cypher Posted October 8, 2003 Report Posted October 8, 2003 Eeeeeeeee 8) Ovaj,mozda Bakic ima,ali ne verujem da prodaju u radnji...Mogu da pitam a: Quote
miss Penny Lane Posted October 8, 2003 Report Posted October 8, 2003 jaooooooooooooooooooooo molim te ako mozes da mi nabavis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plizzzzzzz :oops: :oops: :oops: Quote
Cypher Posted October 8, 2003 Report Posted October 8, 2003 Ajde 8) Al ja bas nesto i ne visim u KST-u Quote
miss Penny Lane Posted October 8, 2003 Report Posted October 8, 2003 :oops: :oops: :oops: plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
sanguinia Posted October 26, 2003 Author Report Posted October 26, 2003 Evo slike koju sam obecala, sa omota albuma "Through the Looking Glass": Quote
sanguinia Posted October 26, 2003 Author Report Posted October 26, 2003 I ovde izgleda jako lepo - sa albuma Creaturesa "Anima Animus": Quote
miss Penny Lane Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 imam ja sve albume javi mi se na pp da se dogovorimo sta hoces da ti narezem Quote
Recommended Posts