miss Penny Lane Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 imam ja sve albume javi mi se na pp da se dogovorimo sta hoces da ti narezem Quote
sanguinia Posted January 24, 2004 Author Report Posted January 24, 2004 Novosti: Siouxsie peva u naslovnoj pesmi novog albuma benda Basement Jaxx, koji se zove "Kish Kash"... nemam pojma kako to zvuci, ali upravo skidam sa www.audiofind.ru Quote
confusi0n.is.sex Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 e svasta... to sam uhvatio na nekim vestima VH1 gde najavljuju novi album tog basement jax-a, pominjuci na njemu gostovanja nekog lika iz n`sync i siouxsie. ne znam bas sta ce joj to... Quote
BeLi-TiGaR Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 Zashto mi je u glavi pojam basement jaxx vezan za neku techno/house varijantu? :? Quote
Dark Alen Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 slušah sve...najjači su scream(punk) i tunderbox(1986-gothic/etheral-pop rock...)najjači album Quote
BeLi-TiGaR Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Imaju originali da se kupe u IPS-u. Nisam video cenu. Quote
Portieru Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Eto, čuo sam juče na 202-ci o ovom sajtu, došao na ovu temu, i ugledah mog dobrog i starog prijatelja Gwydiona Naravno, kada je forum gothic, a još pride tema moja izuzetno omiljena grupa, koja mi je bila jedna od top 3 tamo osamdesetih. Gada se već piše o Siouxie, meni je već dugo vremena njihova najbolja pesma "Overground", verzija sa Peel Sessions mini albuma. Znaće Gwydion o kome se radi kada kažem da sam mu dao ovaj CD da snimi Quote
sanguinia Posted April 30, 2004 Author Report Posted April 30, 2004 Imaju originali da se kupe u IPS-u. Nisam video cenu. I ja sam videla, mislim da je kompilacija "Once Upon a Time" negde oko 700 dinara, a ima i par albuma koji su skuplji, mislim oko 1000... Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 (edited) Ladno zadnji post 2004.....Ne verujem....... Edited May 14, 2006 by Zaznojni Vozac FAP-a Quote
Zen Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 A ja se pitala da li ova tema postoji. Hvala sto si je iskopao! Meni se veoma dopadaju.. Lagana muzika, tecna, osecajna. Iako generalno ne volim zenske vokale, celokupni utisak je odlican. ..Mada mi ponekad smeta da slusam prve albume,zbog produkcije... Hehehehhe, profesionalna deformacija U svakom slucaju - preporucujem.... Ima li neko tekstove??? Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 (edited) Meni se bash svidja ta shit produkcija,kao i kod vecine post-punk bendova.... nekako bi mi bilo glupavo sa jakom produkcijom.... A sto se tice same grupe,jako ih cenim i prilicno volem..... ... Suzie and the Banshees (onda su jos tako pisali) su prvi put nastupili u septembru 1976 u klubu 100's u Londonu... U tom sastavu su bili Suzie, Severin na basu, Sid na bubnjevima i Marco Perroni (kasnije gitarista Adam and the Ants-a) na gitari... na tom nastupu su odsvirali samo jednu pesmu, ali ta je trajala 20 minuta... kasnije ta je pesma usla na album Join Hands pod nazivom Lords Prayer... mogu misliti kako je to zvucilo na koncertu i to 20 minuta, kad je i na albumu strasno, a traje tek desetak minuta... no, Sid u to vreme jos nije bio Pistol, ali je otisao uskoro... kako i gitarista... ni otad nisu imali nikad stalnog gitaristu... najduze je svirao s njima John McKay, ali potrosili su nekoliko Johna, pa i Roberta Smitha za svoje vreme postojanja... na pocetku bubnjeve je svirao izvesni Kenny Morris, ali ga je zamenio Budgie, koji je i ostao s njima do kraja... "Hong Kong Garden" njihov prvi singl i "The Scream" njihov prvi album Edited May 14, 2006 by Zaznojni Vozac FAP-a Quote
шмизла Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 obozavam obozavam obozavam sijuksi cekajte, je l njoj budgie muz? sa njim ima bend creatures? ili sa nekim drugim tipom? btw vidite kako je dobra fotka: a ovo je isti taj fotograf (ne secam se imena:( ), samo joy division - http://img.photobucket.com/albums/v693/the...-1103705173.jpg Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Bitna NAPOMENA.... Cita se SJUZI..... Ne znam zasto,ali sam cuo da je ona to napomenula i nikako mi nije jasno sato se ovako pise,a onako cita...Probabli neki anagram,sta li? Quote
Lucie_Manette Posted May 14, 2006 Report Posted May 14, 2006 Ime (Siouxsie Sioux) se cita Suzi Su. To je po indijanskom plemenu iz Amerike. Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Ime (Siouxsie Sioux) se cita Suzi Su. To je po indijanskom plemenu iz Amerike. Upravo.....Pa s kime bi drugim imali veze? Nije uopste bitno kako se cita,vazno je da su savrsheni.... Quote
Mikkah_Pickkah Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Uze mi rech iz usta "suzi su".. hm.. Quote
Lydia Deitz Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 ja sam tek sad pocela otkrivati ove post-punk bendove me likes it very much nisam ni znala da je to ovako dobro nasla sam si dosta pjesama od siouxsie & the banshees i zadnjih par dana ih ne prestajem slusati Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Polako,jos si ti mali covek.....Kasce ti se samo... Quote
+AuReOlE= Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 wiiiiiiiiiiiiii.........siOuXsIe sU Bas kUl Quote
GothicWraith Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Ime (Siouxsie Sioux) se cita Suzi Su. To je po indijanskom plemenu iz Amerike. Cita se kao da je francuski... ? Quote
Recommended Posts