SkullKrusheR Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 meni je gears of war radio dosta dobro, s obzirom na zahtevnost, ali me uvek posle oko pola sata igre samo izbaci, pa sam igrao u intervalima od 15-20 min. to je najbolja igra koju sam igrao u zivotu (do sada, videcemo kakav ce bit dalje ovaj cod). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Meni nista do sad nije doslo ni blizu MGS3, ali videcemo, skida se COD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 ovaj novi je josh bolji. shteta shto nema za pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Ma mogao sam ja da pokrenem igru, mislim d auđem u opcije i tako to .. ali nisam nikako mogao da započnem misiju. Tu se bagovao, nije bilo praktično načina da uđe, a nije prijavljivao nikakvu grešku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Imam AMD dual core 4400, 4 gb RAMA, nVidia 7950gt 512 ram. Valjda nece da koci! Ova moja nova zver je sve prozdrala pred sobom! Ali mora nova graficka ova je matora! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 a sledeci procesor kupi sa oznakom intel radi se o principu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 E Grishnache, ako ti je ta grafichka matora daj je meni, ona je barem 5 generacija ispred moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 (edited) Ma to ce za mesec dana. Valjda ce izaci nesto jace. A graficku cu kupiti..Tj ne znam koju cu kupiti! Dogovoreno! Edited November 26, 2008 by Grishnackh Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 meni je spor,hoce da mi mradi,imam 2 giga i izgleda me zajbava graficka,pa da poludim Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 26, 2008 Author Report Share Posted November 26, 2008 A sta da ja kazem?Sve sto mi uspe je instalacija...posle toga gledam u divnu crnu sliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 e i meni ona crna slika i treba joj citava vjecnost da se makne i onda polako na tenane mi se otvaraju one opcije Link to comment Share on other sites More sharing options...
RokateLi Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 lokateli, hvala puno! radi fora. sad sam igrao igru i prejaka je! imam konfiguraciju AMD 64 3200+, 2 Ghz, 512 mb RAM, nVidia GeForce 7600 i klizi mi igra (malo u pochetku secka, ali zanemarljivo) jedino shto me jebe je predugachak loading. ne znam je li to samo kod mene, ali duze je trajao loading nego instalacija. i kod mene CoD radi fenomenalno, cak sam ukljucio i ovo cudo od anti-aliasinga... a loading je spor valjda samo prvi put, posle ide normalno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 danas sam ponovo igrao i opet je loading trajao 10 minuta minimum. kad sam preshao prvu misiju loading sam chekao vishe od pola sata, neshto se zapucalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morana.. Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Imam AMD dual core 4400, 4 gb RAMA, nVidia 7950gt 512 ram. Valjda nece da koci! Ova moja nova zver je sve prozdrala pred sobom! Ali mora nova graficka ova je matora! Molim?!Mrzim te zbog 4gb RAM memorije Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 pa i mene zbo 2 giga..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RokateLi Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 danas sam ponovo igrao i opet je loading trajao 10 minuta minimum. kad sam preshao prvu misiju loading sam chekao vishe od pola sata, neshto se zapucalo. ne znam, kod mene je samo prvi put loadnig trajao nekih 10ak minuta i to je to, dalje je ocitavao bez problema... inace, sad tek kontam koliko je ovaj nastavak brutalan, jel snimio neko kako na samom pocetku druge misije (sa brodicima) onom ameru ispred vas ispadne mozak kad ga skinu snajpom posred cela... stvarno je bljak momenat Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 uh, video sam ja. brutalno! meni je i posle prve i druge misije komp zapucao i morao sam da zatvorim igru. posle prve misije mi nije ostalo sachuvano, a posle druge josh nisam pokushao. pretpostavljam da nije. ubicu se ako budem morao ispochetka od prve misije da prelazim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Ja cepam modern warfare multiplayer svaki dan, ali me nesto mrzi da prelazim ovu kampanju. Ne volim preterano WWII i sl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 ja instalirao neki patch za cod 5, misleci da ce mozda bolje shljakati, kad prc, ne moze sad ni da udje u igru, samo izbacuje neke errore. izgleda da cu morati ponovo da instaliram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Ja cepam modern warfare multiplayer svaki dan, ali me nesto mrzi da prelazim ovu kampanju. Ne volim preterano WWII i sl. Ja sam "Modern Warfare" prvi put odigrao pre koju nedelju,i to multiplayer u igraoni.Nisam smeo ranije jer sam bio skeptičan,pošto nije WWII igra. I 5-icu ću najpre probati i igraonici u miltiplayer,pa ću onda lepo za zimski raspust kod pirata da uzmem i 4. i 5. deo i da cepam kampanju. Inače ja najviše volim WWII pucačine...Battlefield,Medal Of Honor,Call Of Duty serijali,you name it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Ma mogao sam ja da pokrenem igru, mislim d auđem u opcije i tako to .. ali nisam nikako mogao da započnem misiju. Tu se bagovao, nije bilo praktično načina da uđe, a nije prijavljivao nikakvu grešku Imam identican problem! Udjem u opciju za New Game, izbaci mi prozorce da odabarem tezinu, koji cim kliknem na svoj odabir nestane i ponovo stojim u meniju, nikakav error ne prijavljuje, samo nece da pocne jebenu igru Ima neko resenje za ovaj problem???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 JA sam upravo završio ponovo skidanje igra, pa ću da vidim popodne šta se dešava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Uspeo sam da resim problem, ako te opet bude zezalo cimni me na pp da ti posaljem upustvo, mrzi me sad da kucam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 meni ne moze da pokrene trecu misiju. dotle je sve normalno ishlo, a sada mi svaki put izbaci neki direct x error kad hocu da pokrenem trecu misiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Igra je prepuna bagova, tehnicka podrska Activisiona pisa majcino mleko u zadnja 2 meseca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts