Rle Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 pokushao sam da igram ali posle 5,5 gb sinuto sa torenta shto je negde oko 3 puna da skidanja ,saznao sam da je prepun virusa , skinu neki pach i kao crack nishta nije radilo i fajlovi ostashe zarazeni .
Wolf89 Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Kampanja i nije nesto posebno. Presao sam je za dva dana, razocarao sam se. Taman sam mislio da cu konacno kvalitetnu igru da cepam bar nedelju dana, a ono prc. Za manje od 9 sati igranja, presao... Modern Warfare mi se mnogo vise svidja mada sam i to presao u otprilike istom roku. Fora je sto su ove igre pravljene za multiplayer, a single player kampanje su ubacene da ne bude da odstupaju od prethodnih delova. Grafika je do jaja, dobro je odradjena, dosta zahtevna, ali moja 9500GT nije imala problema sa tim. Sve u svemu vredi je skinuti ali zbog multiplayera.
SkullKrusheR Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 nije imala ni problema moja 7600 gs... za prve dve misije igranja.
Jabba the Hutt Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Obrnuh i ja danas kampanju, dobra je, ali ipak prekratka... Vidim ja da ce da padne instaliranje CoD2 ovih dana, nema druge
RokateLi Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 (edited) A jel postoji neki nacin da se pokrene Cod5 multiplejer sa piratskog diska? Ili moze samo ako je instalacija sa originala? Zna neko? Edited January 18, 2009 by Lokateli
SkullKrusheR Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 mislim da mora preko originala. mada bila je neka fora sa cod2, kada se skine neki patch, da moze da se igra multiplejer. mozda moze isto i sa peticom. ja sam to nashao na pirate bay-u.
RokateLi Posted January 18, 2009 Report Posted January 18, 2009 Dap, nasao sam neke patcheve za multiplejer tamo, a mozda kojim slucajem i rade... hvala u svakom slucaju...
SkullKrusheR Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 ima li neko (ili zna gde moze da se nadje) link za cod4 multiplayer patch??
ProgressiveR Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 10 dana mi stoji image na HDD-u i nemam vremen ada ga instaliram .. e jbm ti i kad sam porastao ...
lemmy sixx Posted February 11, 2009 Author Report Posted February 11, 2009 Moj drugar instalirao igru,i kada hoce da kopira crack,kaze "Please remove write protection"...moram priznati da nisam imao prilike da se sretnem sa ovakvim slucajem.Sta raditi?
Ivan_Creed Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Nista specijalno.... ponavljaju se samo, sa izuzetkom grafike i odredjenih efekata.. Zanimljivije mi je igrati Battlefield verziju.
lemmy sixx Posted February 28, 2009 Author Report Posted February 28, 2009 Evo,kompletirah novu masinu,i ovo je prva igra koju sam probao.I igra je odlicna.Gameplay je isti kurac,nema tu filozofije,COD je to...ali su misije super!Krljacina za medalju!Sa Amerima su odlicne,ali sa Rusima...sjajno,zaista sjajna.Grafika je odlicna,bas je uzivanje igrati.
lemmy sixx Posted March 1, 2009 Author Report Posted March 1, 2009 Predjoh igru...sjajno,zaista sjajno.Mnogo bolje od proslog dela,i moze stati rame uz rame sa drugim delom.Poslednja misija sa Rusima je genijalna,kada udjes u Rajstag i pocnes sa obracunom.Genijalno!
ProgressiveR Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Ne mogu da verujem! Po drugi (ili treći) put skinem igru, isntaliram i desi se potpuno ista stvar: sve se lepo instalira, crackujem, primenim i patch, i uđem u igru, odem na Start New, izaberem nivo ... i ništa. Stoji tako, nema nigde dugme Start mission ili slično, Napominjem da se ne zamrzne, već mogu da se šetam po menijima ... ali ne mogu da započnem igru. Ima li neko ideju, molim vas!?
ProgressiveR Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 Problem rešen: treba da se u registry izmeni jedna stavka ... ako neko zapne za isti probelm neka viče! Igra je bolesna!
lemmy sixx Posted March 16, 2009 Author Report Posted March 16, 2009 Imao sam i ja taj isti problem...ja sam ga resio na jos jednostavniji nacin,iskljucio sam ruter.I to je bilo to.
ProgressiveR Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 (edited) Igra jebeee! Aaaaaaaaaa! E to je ono što obožavam SAMO kod COD serijala: trči, pucaj, rokaj, nema razmišljanja Eventualna zamerka mi je način na koji ograničavaju putanje kojima treba da se krećeš ... ono kad na p'o livade udariš u nedivljiv zid ... ali 'ajde, ionako neam vremena da se zanimaš tim detaljima Edited March 18, 2009 by ProgressiveR
ProgressiveR Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Završih igru .. pu! Opet prekartko! Uz određenu dozu bagova (nešto više nego inače u serijalu COD), igra je fenomenalna!
Triad_1 Posted July 6, 2009 Report Posted July 6, 2009 Samo sto taj sesti deo nece nositi ime Call Of Duty nego ce se zvati Modern Warfare 2. Hoce sad da naprave drugu fransizu sa Modarn Warfare. Teka sam pre par dana igrao COD 4 i mogu reci da mi se vise svidja od COD 5. Nadam se da ce MW 2 biti dobar kao i COD 4.
SkullKrusheR Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 (edited) 4. deo se zvao call of duty 4: modern warfare, ne kapiram ovo razdvajanje. Edited July 7, 2009 by SkullKrusheR
ProgressiveR Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 Zašto mi ovaj preview izgleda kaoda je na nekoj konzoli ... da li će izaći igra i za PC?
Triad_1 Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 Ako je verovati ovima sa Wikia onda izlazi i za PC
Feral Ghoul Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Dokle ce vishe ovaj Call of Duty. Nemci su izgubili , Ameri su jebali svima keve. I sada opet neki ratovi u sadasnjosti i Ameri opet jebu keve. Sta ima novo ?
Recommended Posts