Lucifer_666 Posted August 3, 2002 Report Posted August 3, 2002 Ne razumem se bas puno u Death metal pa bih hteo da pitam ... Kakvi su Six Feet Under ... Cuo sam par pesama i smaraju nevidjeno , a i znam dosta ljudi koji misle da su sranje ... Kakvi su ? Jer su tipican Death ili neki New-Wawe Death (kako sam cuo) ? Quote
scissors Posted August 4, 2002 Report Posted August 4, 2002 SFU nisu sranje ni u koju ruku :x jeste da su oni jedan on mainstream death metal bendova, ali njihova muzika je odlicna. sad ako nisi puno u nekoj vrsti muzike moze da te smori, ali kad budes malo vise slusao SFU i sam death metal shvatices njihove kvalitete. da su new-wave death ne bi rekao, mnogo vise su death, sa ponekim uticajima grindcore-a... Quote
Lucifer_666 Posted August 5, 2002 Author Report Posted August 5, 2002 Ja sam samo rekao sta drugi govore ... Posto bas znam gomilu osoba koji tako tvrde ... Quote
scissors Posted August 5, 2002 Report Posted August 5, 2002 pazi to je stvar ukusa ko sta voli, ako je to nekom sranje, ja ga ne mogu ubjediti u suprotno i obrnuto... Quote
+DamyaN+ Posted August 12, 2002 Report Posted August 12, 2002 Smesni su....dosadni.....sve pesme slicne..... Quote
Fiery Posted August 13, 2002 Report Posted August 13, 2002 hmm ne bih se bas slozio sa time ali nisu oni ni neki standardni death, malo su sporiji, depresivniji cak i primitivniji but i like 'em, i like 'em Quote
scissors Posted August 14, 2002 Report Posted August 14, 2002 hmmne bih se bas slozio sa time ali nisu oni ni neki standardni death, malo su sporiji, depresivniji cak i primitivniji but i like 'em, i like 'em aha, ima tu malo i grindcore-a... a la Bolth Thrower... ili obrnuto :roll: Quote
Empty Posted August 14, 2002 Report Posted August 14, 2002 ja sam slusao par stvari... i slazem se da nisu standardni death svidjaju mi se Quote
Nestvarna Posted September 1, 2002 Report Posted September 1, 2002 Bolesni su, ali meni se svidja muzika...Pomaze da zaboravis na prazninu... Quote
[Nocturno] Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 hahah super im zadnji album [ironicno ] imaju saradnju sa Ice-t-om :? :? Quote
scissors Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 "]hahahsuper im zadnji album [ironicno ] imaju saradnju sa Ice-t-om :? :? imaju saradnju sa njim, ali mislim da nije u pitanju hiphop/rap pjesma, vec je u death fazonu, samo ice t radi vokale i tekstove... ode bas sad da je skinem pa da vam kazem Quote
cLoWn Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 warpath i maximum violence su odlicni death metal albumi...ovo novije im nije nesto...a ono sto ste culi sporije i primitivnije od njih to su obrade.......nije mi jasno kako neko njih moze da naziva mainstream-om :? ...onda su i cannibal-i jos veci mainstream jel su svirali u filmu ace ventura 2.....naravno ja nemam nista protiv cannibala samo dajem glupi primer kako se band-ovi lako svrstavaju u mainstrean Quote
[Nocturno] Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 nemash pojma!!! cannibal corpse su svirali u ace ventura 1 is blake here [headbanging] thank you Quote
cLoWn Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 "]nemash pojma!!!cannibal corpse su svirali u ace ventura 1 is blake here [headbanging] thank you sad si me zajebao..... Quote
[Nocturno] Posted September 4, 2002 Report Posted September 4, 2002 hehehhe pa covece primali smo se na na ace venturu svi u drushtvu znam svaku foru napamet... [pisem odgovor iako znam da su ironichaaan ] Quote
scissors Posted September 4, 2002 Report Posted September 4, 2002 evo bas sam poslusao pjesmu sto su radili sa Ice-T-om i dobra je do jaja... razarajuci rifovi na pocetku sa barnesovim odlicni growl vokalom, dok se na sredini ubacuje Ice-T, a ritam pjesme se mjenja u jump stilu, kao neki zestoki crossover/death... ne repuje skoro nikako... sta da kazem, nisu usrali nista sa njim, odlicna saradnja i pjesma a: a: a: Quote
Hamsun Posted September 6, 2002 Report Posted September 6, 2002 Borise,jesi li slusao obradu "Wratchild"-a? Quote
scissors Posted September 7, 2002 Report Posted September 7, 2002 Borise,jesi li slusao obradu "Wratchild"-a? ne :roll: Quote
Hamsun Posted September 7, 2002 Report Posted September 7, 2002 ima je na "Tribute to the beast"... :roll: :roll: Quote
scissors Posted September 7, 2002 Report Posted September 7, 2002 ima je na "Tribute to the beast"... :roll: :roll: bas cu da skinem da cujem na sta lici a: a: Quote
Hamsun Posted September 7, 2002 Report Posted September 7, 2002 Mocno zvuci a: a: a: Isto kao i "22 acacia avenue" od Dark Tranquillity Quote
Lucifer_666 Posted September 8, 2002 Author Report Posted September 8, 2002 Ma Cradle , Children i Iced Earth imaju najbolej obrade ... Quote
Grobodan Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Jel' cuo neko novi album Bringer of Blood?Meni su SFU jebeno glup i los bend,ali cuo sam nekoliko 3-4 nove stvari i uopste nisu lose (osim America the Brutal-komercijalno govno).Posebno su mi se svideli Barnesovi vokali - covek je nadjebao sebe .Ako je neko cuo,nek kaze da li vredi ovo nabavljati. Quote
Frankenchrist Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Kris je jedan od najboljih vokala na Death sceni, ali mu je lose to sto peva u SFU. On je stvoren za Brutal Death, a ovaj bend ne moze da ga prati svojim Heavy rifovima. Nikad se nism bas zanimao ovim bndom, imaju dobrih pesama, ali mi se ne svidjaju nesto narocito. Jos kad sam cuo onu stvar sa Ice-Tijem. :roll: Quote
Recommended Posts