The Watchtower Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Okkkkkkk!!!!!!!................iskuliraj!!!!!!!!!!!! Quote
Misantrophil Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 E bas necu oni su govno od benda jedino volim obradu od Sex Pistolsa stepping Stone Quote
The Watchtower Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Tvoje mishljenje i tvoj ukus!!!!!!! Quote
[retardus] Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 (edited) Idite bre, nisam video da neki bend toliko pljuju ovde. Pocheli su da smaraju stvarno..........ali ok iam dobrih stvari, kad sam prvi put chuo Graveyard classics odushevio sam se Edited April 26, 2005 by [retardus] Quote
The Watchtower Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 Ja ne pljujem to radi Misantrophil!!! ...nego MNOGO dobra 13.ica!!!!! Quote
KRANG Posted April 27, 2005 Report Posted April 27, 2005 mnogo dobra?? album je kompletno sranje. znaš šta je mnoogo bolje od S.F.U.? WING overite temu: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=21773 Quote
Guest GOSPODAR PRSHLJENOVA Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 Oni su jadnici.Sramota death metala Вид га ал је опасан!! Quote
[retardus] Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 Ja ne pljujem to radi Misantrophil!!! ...nego MNOGO dobra 13.ica!!!!! Nisam nabavio jos, al cu videti da poslusham Quote
RokateLi Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 Pa mislim, slusate bleeding i tomb, a ovamo pljujete Chrisa. I mene covek smara, ali jebote ono sto je postigao sa Cannibalima, Corpsegrinder moze samo da sanja. Quote
lemmy sixx Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Ja nisam ljubitelj klasicnog death metala,ali Six Feet Under ima nekoliko pesama koje mi se stvarno svidjaju.I nije mi jasno zasto toliko svi pljuju novi album?Album je mnogo dobar.Produkcija je ocajna,ali su pesme brutalne do bola. Quote
KRANG Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 ma oni su do bola. CoB fan.. odmah se vidi. Quote
DaemOnizeR Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Jedino što valja su Haunted i Warpath Ostalo je živo sranje a pogotovo Barnes-ovo kreštanje (i dredovi) Quote
Grobodan Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Jel slusao neko novi TORTURE KILLER = The Swarm?Barnes peva sad u bendu...Zivo me zanima valja li cemu?Nikako ne mogu da se pomirim sa cinjenicom kakvo je sranje SFU,pa mozda mu ovo valja... Quote
Џрк Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 SFU nije Death Metal, vec neki Death Rock, ajd da tako kazem.. Quote
The_true_Neshic Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Slozio bih se.Ali ima par dobrih stvari na Hauntedu. Quote
oʞɾoƃ Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Problem SFU-a je taj što nikako ne mogu da skinu sa sebe natpis "Chris je bio u Cannibalima". I zato ga svi neopravdano mrze. Iskreno, šta god on radio, nikad mu Fisher nece biti ni do kolena, a on samo nek podriguje tamo u Corpseima! Zbog ovakvih etiketa je i sam Barnes malo uplasen pa ne moze sebi da odredi zvuk, no dobro, nakon 13, verujem u njega Quote
oʞɾoƃ Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 (edited) Evo zanimljive vesti: Dave Grohl (za one koji su bili na Marsu u proteklih 15 godina, bubnjar Nirvane i frontmen Foo Fightersa) je nedavno izjavio da ga je "13" oduševio i da su mu danas SFU omiljeni bend Edited April 27, 2006 by gojko88 Quote
foeticide Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Meni je Six Feet Under pisican! Elem,ima li medju vama persona koje sviraju gitaru/bas a zeleli bi da ucestvuju u nesto "ala" deathcore projektu?Bolje receno,malo jace od Still Remains,a malo slabije od All Shall Perish.Ko je zainteresovan,neka mi posalje pm,pa cu ga podobnije uputiti...Isto vazi i za one koji bi svirali metalcore,pod uticajem Bleeding Through,Shadows Fall,xMaroonx,raniji Throwdown,ranija Chimaira,Bleed The Sky,Black Dahlia Murder...itd.Sem sto bi ovde bio potreban i bubnjar... Quote
oʞɾoƃ Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Sudeci po naslovu novog DVD-a, dosli su iz groba... Quote
Glogov_Kolac Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Haunted ,Mximum Violence i Warpath su fenomenalni ostalo je veeeeliko sranje i komercijala.SFU po meni svira najjednostavniju muziku(prostije od punk-a) ali na ova tri albuma to zvuci super.Jel istina da je Burns operisao glasne zice da bi imao onakav glas? Quote
Жвакић Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Evo da malko osvežim temu. Jeste čuli da im izlazi nov album uskoro? I, ono što me više zanima, da li je tačno da će i oni doći kod nas? Ortak mi je prosuo priču pa da vidim da li je još neko čuo za to. Quote
Recommended Posts