Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Idite bre, nisam video da neki bend toliko pljuju ovde. Pocheli su da smaraju stvarno..........ali ok iam dobrih stvari, kad sam prvi put chuo Graveyard classics odushevio sam se icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Edited by [retardus]
Guest GOSPODAR PRSHLJENOVA
Posted
Oni su jadnici.Sramota death metala

Вид га ал је опасан!!

Posted

Pa mislim, slusate bleeding i tomb, a ovamo pljujete Chrisa. I mene covek smara, ali jebote ono sto je postigao sa Cannibalima, Corpsegrinder moze samo da sanja. no.gif

• 2 weeks later...
Posted

Ja nisam ljubitelj klasicnog death metala,ali Six Feet Under ima nekoliko pesama koje mi se stvarno svidjaju.I nije mi jasno zasto toliko svi pljuju novi album?Album je mnogo dobar.Produkcija je ocajna,ali su pesme brutalne do bola.

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

Jel slusao neko novi TORTURE KILLER = The Swarm?Barnes peva sad u bendu...Zivo me zanima valja li cemu?Nikako ne mogu da se pomirim sa cinjenicom kakvo je sranje SFU,pa mozda mu ovo valja...

• 2 months later...
Posted

Problem SFU-a je taj što nikako ne mogu da skinu sa sebe natpis "Chris je bio u Cannibalima". I zato ga svi neopravdano mrze. Iskreno, šta god on radio, nikad mu Fisher nece biti ni do kolena, a on samo nek podriguje tamo u Corpseima! Zbog ovakvih etiketa je i sam Barnes malo uplasen pa ne moze sebi da odredi zvuk, no dobro, nakon 13, verujem u njega icon_smile.gif

Posted (edited)

Evo zanimljive vesti: Dave Grohl (za one koji su bili na Marsu u proteklih 15 godina, bubnjar Nirvane i frontmen Foo Fightersa) je nedavno izjavio da ga je "13" oduševio i da su mu danas SFU omiljeni bend icon_smile.gifevotigana.gif

Edited by gojko88
Posted

Meni je Six Feet Under pisican! icon_smile.gif

Elem,ima li medju vama persona koje sviraju gitaru/bas a zeleli bi da ucestvuju u nesto "ala" deathcore projektu?Bolje receno,malo jace od Still Remains,a malo slabije od All Shall Perish.Ko je zainteresovan,neka mi posalje pm,pa cu ga podobnije uputiti...Isto vazi i za one koji bi svirali metalcore,pod uticajem Bleeding Through,Shadows Fall,xMaroonx,raniji Throwdown,ranija Chimaira,Bleed The Sky,Black Dahlia Murder...itd.Sem sto bi ovde bio potreban i bubnjar...

• 2 months later...
Posted

Haunted ,Mximum Violence i Warpath su fenomenalni ostalo je veeeeliko sranje i komercijala.SFU po meni svira najjednostavniju muziku(prostije od punk-a) ali na ova tri albuma to zvuci super.Jel istina da je Burns operisao glasne zice da bi imao onakav glas?

• 7 months later...
Posted

Evo da malko osvežim temu. Jeste čuli da im izlazi nov album uskoro? I, ono što me više zanima, da li je tačno da će i oni doći kod nas? Ortak mi je prosuo priču pa da vidim da li je još neko čuo za to.