Ravendark Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Barnes jeste jedan od najboljih vokala(ali ne i najbolji-ipak je to Frank Mullen).SFU kao bend je korektan,ali samo stari.Nove stvari su im ocajne. Quote
Grobodan Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Ja sam cuo album True Carnage-ocaj zivi.Pesme su tako,da kazem,"mlitave",nemaju nimalo snage,ali ove novije stvari sto sam cuo su brze i mnogo bolje. Quote
Frankenchrist Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Ja sam jedino preslusao ceo Maximum Violence. To je bio i prvi album koji sam cuo od njih, posle bas i nisam imao zelju da nabavljam nesto drugo. Na tom albumu ima dobrih pesama. Wrath Child obrada mi je cak i bolja od originala. Sa Haunted albuma sam cuo par stvari i nije lose, ali nije to to... Quote
Ravendark Posted February 12, 2004 Report Posted February 12, 2004 Ja imam Alive And Dead,Warpath i Maximum Violence.Warpath je nevidjeno sranje,jedina dodirna tacka sa death metalom su vokali.Druga dva su dobra,posebno Maximum Violence. Quote
Black Dragon Posted February 12, 2004 Report Posted February 12, 2004 Svidja mi se taj njihov fazon.Nisam neki veliki ljubitelj te vrste muzike,ali oni deluju kao Branko kockica sto je meni totalno troooo! Quote
Ravendark Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 :? Branko kockica?Nije mi jasno... Quote
Black Dragon Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Pa pesme su im tako simpaticne,sve kao neko klanje i ubijanje,a ustvari tako je bezazleno! Quote
scissors Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 "the haunted", "warpath", "maximum violence" rulaju a: ovaj novi "bringer of the blood" im i nije nešto :roll: em što je mlak, em što barnes pokušava da izvodi neke melodije sa growlom :? Quote
Vlaja Buraz Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 O MAJKO MOJA>>> http://www.metalforums.com/forums/showthread.php?t=10548 Quote
Grobodan Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Da,cuo sam vec za ovo...Kome treba album Six feet under-a sa obradama AC/DC?Sranje zivo... Quote
Vintersorg Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 kakvi likovi .... meni je graveyard I mnogo cool Quote
Azog-Gauroth Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 znachi,svi albumi su vrh,osim BRINGERA,kjoji se prema mom misljenju,RASPADA!!! inace,chris je covjek koji je dusa cannibala.to je bukvalno ta atmosfera.in dijelom ju je(mada malim),uspio prenijeti na prve radove SFU. Quote
dudi Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Na onom Double Dead Dvd ju koji je izdat i sa jednim mini live Diskom,Nisam ništa posebno video,Koncert snimjen u jednom Američom klubu pred par stotina ljudi,Atmosfera nikakva Chris se naduvao pred koncert,dao je intervju poput nekog morona ..Kaze da je on stari veteran u korišćenju hašiša i trave ..Koga briga za to ,još je valjao neke obične gluposti dobro što su napravili obrade na Graveyard Albumu...ali celi album izdati samo sa obradama AC.DC..Ne razumem. Daleko su bili bolji na Haunted albumu ,Maximum violence,Warpath.... Jeste članovi SFU a su stari majstori iz dobrih Death Metal grupa Obituary,Cannibal.C Ali ovo zadnje nekoliko albuma je obično Sranje naročito sa obradama. Quote
Man at arms Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Sta znam posle polovicnog slusanja Warpath i True Carnage meni se svidjaju odlicne pesme Under manipulation i Day of Walking Dead Preslusacu ostale pa cemo da vidimo za sada fuckin' great ! Quote
Grobodan Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 Barnes update: After the US tour in September we immediately went into Morrisound here in Tampa to write and record our new CD. Not gonna release the name just yet but I will tell you it is a concept album based around the theory, myth, reality, of the Grim Reaper. That’s all I will divulge at this time. This CD is definitely pissed off and aggressive and as all previous SFU CD’s entirely different from the last thing we put out. Quote
Misantrophil Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 Po meni Six Feet Under je solidna grupa ali ne mogu da se porede po kvalitetu sa Cannibalima. Najbolji album im je Haunted Quote
RokateLi Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 Imaju nekoliko dobrih pesama. Jel' zna neko ko peva sa Chrisom u pesmi "One bullet left"? Quote
scissors Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 ice t, koliko me sluzi moje sjecanje (senilnost) cuh ovaj graveyard classics 2, i nije los, barem bolje od onog sranja bringera... nadam se da nece razocarati na novom albumu Quote
cepes Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 samo da kazem da su me SFU razocarali ... ono sto sam cuo o njima su bile bajke u odnosu na ono sto sam cuo od njih Quote
Fiery Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Imaju nekoliko dobrih pesama. Jel' zna neko ko peva sa Chrisom u pesmi "One bullet left"? Ice Cube (Body Count) ukoliko se ne varam. A nadam se da se ne varam Quote
KRANG Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 ove obrade ac/dc su jedan od najgorih albuma koje sam ikad čuo. a čuo sam mnogo glupih albuma Quote
Denethor Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 (edited) NE PODNOSIM SFU!! Edited February 6, 2005 by Denethor Quote
Denethor Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 (edited) Jebem ti Duple postove. Edited February 6, 2005 by Denethor Quote
BodyRemover Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Ice Cube (Body Count) ukoliko se ne varam. A nadam se da se ne varam varas se. ICE-T je u pitanju. poz Quote
Recommended Posts