BodyRemover Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 jebiga... ice-t zvuci kao seljacina a ice cube kao zigolo poz Quote
BOGOVI_ZAO Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 nisam siguran dal vi zapravo ovde ozbiljno nesto pricate o sfu??? kako sam cuo pesmu the day the dead walked,nisam mogao da prestanem da se smejem dobrih par meseci.ok,rifovi i pesma uopste su do jaja ali posle pevaca i njegovog interesantnog pevanja nemogu vise da shvatim ozbiljno nista sto urade.braco mnogo je bre smesan Quote
RokateLi Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Znaci, ICE-T je u pitanju. Samo kad bih znao ko je ICE-T Mada zvuci dosta poznato... Quote
deathexplosion Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 hmm ne bih se bas slozio sa time ali nisu oni ni neki standardni death, malo su sporiji, depresivniji cak i primitivniji but i like 'em, i like 'em Depresivni nisu u opste ali su bolesni. Spori su zato sto sviraju Gore/Death. Quote
marko.petrovic Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 evo ja da branim SFU ne kapiram bre shta vam se (vecini na stranici br.3) ne svidja kod SFU? mislim, Chris Burnes (jel se tako pishe?) je odlichan vokal za death metal, i ne znam, shta je smeshno u njegovom pevanju? poredjenje (danasnjih) Cannibala i SFU? pa ne znam.. ne dopada mi se bringer, ali ni cannibalovska 2-3 zadnja albuma. Meni ipak mnogo vishe lezhi stari Cannibal dok SFUa nije ni bilo (jasno i zashto) shta fali graveyard classicima bre? tek to ne razumem! Quote
marko.petrovic Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Samo kad bih znao ko je ICE-T vokal Body Counta, ko shto neko reche. ima i sopstvene albume, ali to je neki old school rap/hc i tako to. Quote
RokateLi Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Chris Burnes (jel se tako pishe?) Chris Barnes. Producent im je bio Scott Burnes Quote
MEGGY Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Po meni Six Feet Under je solidna grupa ali ne mogu da se porede po kvalitetu sa Cannibalima. tacno.... nikako ne mogu da se porede sa kanibalima ...mnogo su bolji od kanibala! bar im razlikujem pesme ... haunted .. maj fejvorit Quote
Fiery Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Depresivni nisu u opste ali su bolesni. Spori su zato sto sviraju Gore/Death. Ne seri. Quote
RokateLi Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 (edited) tacno.... nikako ne mogu da se porede sa kanibalima ...mnogo su bolji od kanibala! bar im razlikujem pesme ... haunted .. maj fejvorit Sta oces, vama su cannibali posvetili pesmu FWTK (evo je u mom potpisu ) Uostalom, ako malo bolje poslusas haunted, cuces da se kroz ceo album provlaci jedan te isti rif. Ali album je ipak fenomenalan. Edited February 16, 2005 by Ingwar, JR Quote
skulhead Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Novi album izlazi 21.3.2005. i zvace se "13". Quote
So Did We Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Imam taj nov album, i žestoko je sranje (kao i svi njihovi albumi). Quote
The Watchtower Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 (edited) WARPATH zakon , a ostalo je glupost ! Smaraju Edited February 24, 2005 by Evil Spirit Quote
RoOtz Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Cannibali su bolji po tome sto su ovi prespori.Brate ubise.Svidja mo se Graveyad Classics. Quote
AMON RA Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Meni su odlicanbend,imamnekoliko albuma i svidjaju mi se. ne znam zasto ih neki pljuju,verovatno oni koji su vise naklonjeni cannibalima Quote
KRANG Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Imam taj nov album, i žestoko je sranje (kao i svi njihovi albumi). potpisujem ove reči Quote
The Watchtower Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Chuh da je novi (13) odlichan meni se svidja neke pesma neke se setim koja je, znam da je sa novog. Quote
kuruz Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Ma bend je sranje.Svaki put kad ih puste na radiju mislim da pesma traje 100 minuta.Obrade AC/DC pesama su idiotske. Quote
ZWER Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Nisu svi albumi sranje.....Warpath je recimo odlican...ma kad je otisao Alen West totalno su se izgubili Quote
The Watchtower Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Mene nervira vokal Chrisa (mrzim choveka) a i smaraju sa obradama koje su im krajnje mutave i glupe! Quote
Misantrophil Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Oni su jadnici.Sramota death metala Quote
The Watchtower Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 (edited) Nije losha 13.ca! Od 10. dao bi mu 7. Ima dobrih pesama! Edited April 22, 2005 by Evil Spirit Quote
Misantrophil Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Ma zabole me sto je novi album dobar oni su smaraci i burns je smarac i mnogo mi je drago sto je otisao iz cannibala Quote
Recommended Posts