Grobodan Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Evo vam novi album http://www.mediaboom.org/425948-six-feet-under-crypt-of-the-devil-2015.html Quote
PajatheTrut Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Јеботе ја нисам ни знао да издају нови албум Е јебали вас анонимни ђед метал бендови на форуму, не могу да пропратим и региструјем битне ствари од силног качења небулоза Quote
Demon Seed Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Greota stvarno da ne ispratiš tako bitnu stvar kao novi SFU. Quote
HeLLsarma Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Јеботе ја нисам ни знао да издају нови албум Е јебали вас анонимни ђед метал бендови на форуму, не могу да пропратим и региструјем битне ствари од силног качења небулоза Pa ovo sto pricas je nebuloza jer SFU ima svoju temu, lako vidis kad okace nesto novo o njima ili link za novi album. Quote
PajatheTrut Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Не обилазим дедметал форум ко мачка око птице него улазим кад видим на насловној нешто везано за бенд који слушам. Quote
Demon Seed Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Stoga, ko te jebe. Meni su djed i blek jedini podforumi koji su mi uvek skroz read <3 Quote
HeLLsarma Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 A ti da budes kulturan demonjaru, nemoj da te prevedemo u pravoslavlje! Quote
Demon Seed Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Ezvenee *Ko te šiša, Trute? kulturi podrška uvek, pravoslavlju podrška samo vs Musli http://www.blic.rs/Vesti/Politika/523073/Vulin-nagradjen-za-ljubav-prema-pravoslavlju <3 Quote
HeLLsarma Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Bice od tebe dobar jerej jednog dana, jos ako volis audije i mecke bombona. Inace steram ti Soulseek, lik okacio fejk od novog SFU albuma, ustvari su pesme od neke RNB pevaljke ili sta vec. Nesto juce prsao Mediaboom, ne znam sta bi. Quote
Demon Seed Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 I ako vam je stavio kad skidate SFU Više volim Krajsler 300 karavan, pogrebni stajl. 1 Quote
HeLLsarma Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 E bas mi bilo smesno konstatacija na fejsu na Nader Sadek postu o gostovanju Bentona, gde je u reply od strane Nader Sadek profila napljuvan Travis Ryan kao kopija Krisa Barnsa. Da li je to Sadek degenerik, ili lik koji mu odrzava stranicu ne znam, ali to mi je tako bilo degutantno i detinjasto. Quote
Demon Seed Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Kiselo grožđe Egipćaninovo, serem mu se u vajanje Ne mogu da budem kulturan Quote
HeLLsarma Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Onda da prcas MenuSuvari13 u mozak. Nu metal poznavalac, pazi Boga ti. Quote
HeLLsarma Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Ja imam ortaka koji obozava Korn i Slipknot, a slusa i Gardijane pa nikom nista. Quote
KazimKazim Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Otkad smo mi ortaci? Zna coek sta valja...i pecenje i pilav i salata 1 Quote
Demon Seed Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Pitanje je jesu li Korn i Slipknot pilav i salata, ili pitije i čkembići... Quote
KazimKazim Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Samo nekie raznovrsno, pa i da su pomie...samo nikako ceten alva Quote
Demon Seed Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Alvu ja tamanim kao prasac. Alva je KKN Quote
KazimKazim Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Bas to...a ja kacam prvi put probao, vratila mi se secanja na detinjstvo, kacmo se igrali u pesku i pravili jela sa modlama i lopaticama...i jos. od sve naivnosti - probali to...takav mi ukus ima alva Sa druge strane - nekom su crevca na zaru i isto takva corba - pomie...pa se opet ja davim u tome Da povucem muzicku paralelu - alva mie simbol onog sto upakuiu kao slatko, a sveie osim toga...previse prenemaganja, random zvukova, eksperimentisanja i kvazi-elitizma stail Pomie - anatemisano, gledano sa predrasudama, mozda i ne previse kvalitetno, kicerica...ali beskraino zabavno i toe naivaznie Svako bira svou kasu Quote
Demon Seed Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Gde nađe elitizam... Slatko je i jedno i drugo, možda si probao lošu alvu... Droba, pihtije, škembići, pomije... To su ta jela što valjaju samo ako ih spremi neki beli mag. Quote
KazimKazim Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Pa tu se razilazimo...skembici su mi eksperiment sa merom, u koem mogu da uzivam...alva - previse eksperimentisanja, nikad to Quote
Demon Seed Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Ma koje crno eksperimentisanje, najstrejt kolač, kao lebac među kolačima, ili kačamak npr, homogenizacia i vozi... Mož se mi raziđemo, al' mož se i nađemo, nikad nije kasno, pojedem i ja dobre drobe ponekad, mozgovi, jezici... Ali škembići, to je već zastrašujuće. Lele jede mi se kačamak, mora da kupim onu močugu pa da se bacim na posao. Quote
Recommended Posts