Routasydän Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Jako mi se svidja, mnogo je jak. Inace nisam znao da je Sasa Baron Koen pozajmio glas kralju Dzulijenu. Odlicna ekipa, fenomenalan crtani film! Quote
Zagrivuk Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Jako mi se svidja, mnogo je jak. Inace nisam znao da je Sasa Baron Koen pozajmio glas kralju Dzulijenu. Odlicna ekipa, fenomenalan crtani film! Prvi deo je meni jedan od omiljenih crtaca A ovaj cekam da pogledam na nekoj dobroj kopiji Quote
Routasydän Posted November 11, 2008 Author Report Posted November 11, 2008 Ima na torrentima, dobar je snimak, braca Rusi su keva Inace pazite se, uhapsili su danas nekog lika sa foruma rapidserbia zbog toga sto je postavljao linkove za neke domace filmove Quote
Routasydän Posted November 11, 2008 Author Report Posted November 11, 2008 Jel se ovo dete brije pavlakom? Inace Madagaskar me je odusevio, mada malo je trula fora da beze sa ostrva avionom, ali zanimljivo je, dobro je kao i prvi deo Quote
kuruz Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Gledao sam ga na kanalu Studenjaka pre neko vece, odličan je. Quote
Machka Naopachka Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Oooodlican je Madagskar! Ne znam da li je bolji od prvog, tu su mi oba negde. Quote
angel84 Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 moram obavezno da pogledam drugi deo,prvi je odlican Quote
Ајлин Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 ima li ga po video klubovima? ja sam staromodna, ne koristim torrente. Quote
Sandman Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Odličan je drugi deo,odgledah sinoć kod druga. Naj likovi i dalje su pingvini i King Julien. I šimpanze su kul. Ako neko nije gledao: http://www.youtube.com/watch?v=7I8mLJnaoNY Kratak božićni film sa pingvinima koji je izašao na DVD-u sa prvim delom Madagaskara. Quote
Poison Ivy Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Oba dela su fenomenalna!!! Iskidala sam se od smeha! Ali king Julien mi je presladak (sveca me zajebava da mi je to dvojnik )! A Bozicna epizoda je ludilo jos ako je ova varijanta: Quote
Imrahil Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Reklama me je razocarala, film nisam jos pogledao. Mada meni ni prvi deo nije bio nesto. Taj kratki sa pingvinima je sjajan Quote
Poison Ivy Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 A provalite ko u finskoj sinhronizaciji daje glas Moto Motou Quote
Recommended Posts