salebghouse Posted September 1, 2009 Author Report Posted September 1, 2009 (edited) Darkvudi nominovani za MTV nagraduSrpski alternativni sastav "Darkvud dab" (Darkwood Dub) našao se u konkurenciji sa bosanskohercegovačkim "Dubioza kolektivom", slovenačkim "Elvisom Džeksonom", hrvatskim sastavom "Lolobriđida" i makedonskim "Superhiksima" za ovogodišnju regionalnu MTV nagradu. MTV je saopštio da je mreža njihovih muzičkih stručnjaka iz čitavog regiona nominovala pomenute bendove, od kojih če jedan biti proglašen 12. oktobra za pobednika kategorije "Best Regional Act". Pobednik će biti proglašen na osnovu izbora gledalaca te televizije u glasanju preko www.mtvema.com od 1. septembra do 11. oktobra u ponoć. Kako se navodi, pobednik "Best Regional Act" za prostor bivše Jugoslavije će sa pobednicima ostalih lokalnih MTV-jevih kanala u Evropi ući u borbu za "Best European Act", čiji pobednik će biti proglašen na dodeli nagrada "MTV Europe Music Awards" 5. novembra u Berlinu. "Nadamo se da će kandidati za “MTV Best Regional Act” na pravi način predstaviti svoje lokalne scene. Ovo je još jedna sjajna prilika da promovišemo muzičare regiona i prilika da se okušaju na međunarodnoj sceni", rekao je direktor regionalnog MTV-ija Tom Er. valjda ce da pobede Edited September 1, 2009 by salebghouse Quote
Guest TužneUši Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 pobedice ti dubioza supci, politicka stvar.. Quote
VoivodBG Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Darkwood Dub su rasprodali prvi koncert u Domu omladine Beograda najavljen za 8. oktobar, a zbog velikoga interesovanja publike za drugi koncert (9. oktobra), Long Play je odlučio da u subotu, 10 oktobra, priredi i njihov treći koncert. Ulaznice za treći koncert već su u prodaji, po ceni od 800 dinara za prvih 100 ulaznica, dok će ostatak koštati 1.000 dinara. U prodaji još ima i mali broj ulaznica za drugi koncert, koje takođe koštaju 1.000 dinara. Srpski kandidat za regionalnu MTV nagradu, Darkwood Dub, najavio je da će beograski koncerti biti snimani za DVD izdanje. "Mislim da će DVD biti izuzetno zanimljiva informacija kako sada Darkwood Dub zvuči uživo, i odlična prilika za publiku da zajedno sa nama ostane zabeležena u večnost", kaže za sajt koncertne agencije Long Play pevač Dejan Vučetic-Vuča. Svaka im cast ako su uspeli da barem za jedan dan rasprodaju karte. Quote
salebghouse Posted January 11, 2010 Author Report Posted January 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=VHsStQPNduo vasil se izgleda lepo uklopio u bend, ali mi se cini da na nekim pesmama malo iskace. odsvira neki solo, neku improvizaciju...na par pesama mi je to bolo usi. mozda je samo prvi utisak, sta znam Quote
Zaki Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 Imam prvi album Paramparčad (odlično očuvana kaseta). Ako nekom treba, nek se javi na PM. Quote
Vincent Hess Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ex8Eq6utFdE&feature=feedf 1 Quote
VoivodBG Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 dobra je pesma, kul je za neko letnje vozikanje u kabrioletu pri plazi. Stekao sam utisak da se darkwood dub mnogo ponavlja sa melodijama kao na dva prethodna dva izdanja, ali ne treba jos suditi dok ne izadje ceo novi album, a do juna ima vremena... Quote
salebghouse Posted April 15, 2011 Author Report Posted April 15, 2011 meni je ovo malo mrljavo al ajde da se saceka jos malo. zadnji album mi je vremenom postao sve bolji Quote
VoivodBG Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 izgleda da ce na mikseru da sviraju kompletan prvi album, Paramparcad. Quote
Bernard Panasonik Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Uh, ako je tako onda ce umreti od muke sto ne dolazim. Taj album je poslednje remek delo napravljeno u domacoj muzici. Quote
Vincent Hess Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5HEUR5d2iNA 1.jula izlazi novi album Quote
VoivodBG Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 @Bernard, imas na radio b92 da cujes nastup sa miksera, mnogo lose su izveli starije pesme, tromo i pogubljeno zvuce... Quote
salebghouse Posted July 4, 2011 Author Report Posted July 4, 2011 sreda, 6. jul, Obilićev venac) PERPETUUM MOBILE STUDIO ALEKTIK VROOM DARKWOOD DUB inace, dobar je album, par pesama mi se svidja na prvo slusanje. treba jos vremena, nema previse vasila na albumu i to mi je za sada najbolje. http://www.youtube.com/watch?v=ti2M6C1CD3U Quote
johnnioza Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 jel izasao novi album na disku? nije. iz benda najavljuju CD i ploču "za dva meseca". 1 Quote
Slavic_Blood Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Ovaj novi album mi nikako nije legao, Kraj oktobra je ok, ali ovo ostalo je jako slabo. Quote
VoivodBG Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 izasao album na disku proslog meseca, ima i dve nove pesme. jel moze neko da me uputi gde bih mogao da nabavim albume o danima i jedinstvo, videh da na b92 sajtu ih vise nema, a ne bi da pazarim u vulkanu jer deru sa cenama... Quote
VoivodBG Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Brickwall Brigade - Celsius (Kali Dub) feat. Vucha dubstep izvodjac iz Beograda, navodno Vuca gostuje na pesmi. Quote
VoivodBG Posted October 14, 2012 Report Posted October 14, 2012 (edited) Počela je prodaja ulaznica za dva koncerta koje će Darkwood Dub i Bisera Veletanlić 26. i 27. oktobra održati u Studiju M u Novom Sadu. Nakon ovih nastupa za sada su potvrđeni koncerti u Nišu (2. novembra), Paraćinu (3. novembra), Kikindi (15.11) i Bečeju 16. novembra. Organizatori najavljuju da će se na spisku naći 15. gradova u Srbiji i dodaju za novosadske nastupe: "I Darkwood Dub i Bisera obećavaju sjajne nastupe i pozivaju publiku da zajedno sa njima bude deo poletne atmosfere kojom započinju veliku turneju kojom provišu hvaljeno izdanje Vidimo se". Pretprodajna cena iznosi 1.000 dinara, dok će na dan koncerta ulaznica koštati 1.200. Prodajna mesta u Novom Sadu su GigsTix (Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12), Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60) i knjižara Serendipiti (SPENS, Sutjeska 2). Edited October 17, 2012 by Lou remove format Quote
VoivodBG Posted October 20, 2012 Report Posted October 20, 2012 novi spot sa Biserom, obrada njenog starog hita Milo Moje Quote
VoivodBG Posted December 13, 2012 Report Posted December 13, 2012 u subotu u sava centru sa Biserom. Quote
Recommended Posts