VoivodBG Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Došli po ikone, pred praznike. Čuli da je Vuča povoljan. Quote
Demon Seed Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Bila bi fora da je Vuča Sinkler sa foruma Quote
VoivodBG Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Sinkler? Imaju i koncert u Beču, 18. decembra. Mislim da od 2002-3 nisu svirali tamo. Which is nice. Quote
Demon Seed Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Nadam se da je nice referenca sinkler666 nemoj da si anon Ti baš ne slušaš Paradise Lost? ććć Nisam ranije razmišljao o tome da lik koji ima 666 u imenu radi pravoslavni duborez, sjajno Pazi kad je on član od 2014, a meni delovao kao da je duže tu od Sv. Trojice. Quote
VoivodBG Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Kada vadiš neaktivne članove iz naftalina. Oh, da. Quote
Demon Seed Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Postovao pre par dana, nije neaktivan čovek, samo se koncentriše na bitno Quote
VoivodBG Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Misliš da bi Vuča kao tr00 hrišćanin lagao za svoje podatke? Ili su to samo tvoje fantazije, m? On d topik, pre nekog vremena su slavili 20 godina od izlaska albuma prvenca, Paramparčad. Vreme je da ga reizdaju na disku, ili ploči. Quote
VoivodBG Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 http://www.vice.com/rs/read/darkwood-dub-novi-album-ako-se-ne-menjamo-dosadno-je Quote
Kumodraski Vo Posted April 6, 2016 Report Posted April 6, 2016 Preslusao Život počinje u 30oj malopre, stvarno je sjajan, ne pamtim kad sam skoro slusao tako poletan album.. Inace jel ima neko Elektro Pionir u 320? Quote
VoivodBG Posted April 6, 2016 Report Posted April 6, 2016 Nažalost posle tog dragulja, konstantno opadanje. Šuška se da su pred raspadom. Imali su zakazane koncerte van Srbije i iznebuha ih otkazali. Quote
Kumodraski Vo Posted April 8, 2016 Report Posted April 8, 2016 A jbg, bar sam ih gledao jednom.. Quote
Demon Seed Posted April 9, 2016 Report Posted April 9, 2016 Nažalost posle tog dragulja, konstantno opadanje. Ne slažem se ni najmanje, jedino mi je Vidimo se malo slabiji album, O danima i Jedinstvo su odlični albumi. Inače mi je 'Nešto sasvim izvesno' u stvari baš dobra pesma u live verziji, a sa teta Biserom mi je baš iritantna xD VOLE NE SLUŠAJ GA, SLUŠAJ ALBUME A ovo za raspad, šta koj? Pa zar ne snimaju upravo novi album? Quote
Kumodraski Vo Posted April 9, 2016 Report Posted April 9, 2016 Hocu hocu, pa sa Jedinstva su Stvarnost i Disem, obe vrh stvari.. Quote
Demon Seed Posted April 9, 2016 Report Posted April 9, 2016 Šećer je zlo isto, i 130 je fantazija Quote
Chicken Little 420 Posted April 9, 2016 Report Posted April 9, 2016 Koliko ja imam informaciju, Vuca je bolestan... Nije provereno, ali tako sam cuo... Quote
Demon Seed Posted April 9, 2016 Report Posted April 9, 2016 Od čega? Ili barem koliko je ozbiljno? Baš smo komentarisali Vo i ja kako izgleda čudno starije, ja to pripisao bradurini... Quote
VoivodBG Posted January 23, 2017 Report Posted January 23, 2017 Već godinama puštam muziku po beogradskim klubovima. Svaki put kada pustim ovu pesmu, momentalno provalim ko od prisutnih pripada generaciji o kojoj pričam. Neki pevaju iz sveg glasa, neki se iznenađeno osmehnu, čudeći se da se još neko seća ove pesme, neki otvaraju usta na plejbek, a neki samo podignu palac u mom pravcu. I svi se razumemo bez nekakve dodatne komunikacije. Razumemo se jer smo generacija koja radi u kutiji, u psihoaukusičnoj prostoriji jedne fabrike. To je ista ona generacija koja je svakog trena svesna da jebeni sat otkucava „para-ram-pa-ram-pa-pa“ i koja strepi da je samo pitanje vremena kada će joj se desiti isto što i bendu Darkvud Dab, koji se prošle godine raspao. *Tekst objavljen u Politikinom kulturnom dodatku 21.01.2017. Quote
Demon Seed Posted January 24, 2017 Report Posted January 24, 2017 Čuh i ja, ne mogu da verujem... Quote
VoivodBG Posted August 11, 2017 Report Posted August 11, 2017 (edited) http://www.delfi.rs/knjige/104911_darkwood_dub_knjiga_delfi_knjizare.html Slučajno sam naleteo na knjigu u Vulkanu kada sam razgledao muzičke knjige. Ovo je nekako prošlo ispod radara. Izdato 2016. Sadrži sve pesme Darkwood Duba i simpatične ilustracije od strane Vuče. Edited August 11, 2017 by VoivodBG Quote
salebghouse Posted August 11, 2017 Author Report Posted August 11, 2017 ima i ovde njegovih ilustracija... http://www.delfi.rs/...i_knjizare.html nek odmore malo, pa da ih docekamo za koju godinu http://www.youtube.com/watch?v=Irmt1vz5-gE 1 Quote
VoivodBG Posted August 17, 2017 Report Posted August 17, 2017 I ja sam za to da napune baterije, nego da se raspadnu. A da li si slušao Miniliniju? To je projekat u kojem Vuča svira sa Bomlom iz Jarbola, Vlacom iz Lira Vege i DJ Rahmanee-om. Gotov im je album, samo što nikako da nađu izdavača i puste ga u etar. Quote
salebghouse Posted August 17, 2017 Author Report Posted August 17, 2017 jok, nisam ni cuo za to. neko mi je rekao da i miki basista nesto sprema, pa ce se overiti. sad sam ih nasao na jutjubu, pa da vidimo... nego, sta se zapravo dogodilo? Quote
VoivodBG Posted August 17, 2017 Report Posted August 17, 2017 Evo da čuješ kako to zvuči; Album je solidan, dosta momenata podseća na projekat Teget koja je slična ekipa radila tamo krajem 2000. Plus moderni electronica dance uplivi. Vlaca mi reče da kod klinaca dobro prolazi njihova mjuza, pa mogu samo da mu verujem na reč. Jedna priča kaže da se Vuča razboleo, a druga da je ovima dopizdilo da rade sa Vučom i da će sada da nastave bez njega kao novi bend. Mada to su sve priče, ako naletim na nekog od njih pitaću šta je po sredi. Quote
VoivodBG Posted November 15, 2017 Report Posted November 15, 2017 Vuča izbacio ovaj fenomenalni bootleg iz 1992 godine. Ovo bi trebalo uraditi kao bonus uz reizdanje Paramparčad! Quote
Recommended Posts