Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Danas sam saznao (kao po obicaju - poslednji!) da smo ostali bez bubnjasha...

Dakle, ako je neko zainteresovan ili zna nekoga ko jeste, neka se slobodno javi!

:pivopije:

Posted

Molim? Mica dao otkaz? :(

Nadam se da ostaje u kombinaciji za Draconic.

Lm, bio sam na humanitarnoj svirci u Livingroom-u (morao sam, terao nas Mladja da sviramo :) ), i mogu ti reci da ste upeglani kao Nemci. Sjajno zvucite uzivo, energicni ste. Nije bas najoriginalnije, ali kapiram da ste to i hteli, malo komercijalniji pristup metalu.

Gitare sa 7 zica su lep detalj. A i zvuce zastrasujuce. :D

Posted

tako nekako... :(

ostaje! :D

Hvala ti puno!! :pivopije: inace, to je zamisljeno kao neki alternativni rock/post grunge/whatever... dakle, ne metal...

za Draconic planiramo da predjemo na neke custom made 8mice! :D :D :D

Btw. ajde, ljoody! neko ko zeli da bubnjashy sa nama...?! ne vidim da mi je inbox pretrpan ponudama! :P

Posted

Poz za bend, do jaja zvučite, extra je zika, lično mi baš prija Stone Sour u zadnje vreme a na to me najviše podsećate. Da nemam već previše obaveza oko svoja dva benda uleteo bih vam ja :pivopije:

Posted
tako nekako... :(

ostaje! :D

Hvala ti puno!! :pivopije: inace, to je zamisljeno kao neki alternativni rock/post grunge/whatever... dakle, ne metal...

za Draconic planiramo da predjemo na neke custom made 8mice! :D :D :D

Btw. ajde, ljoody! neko ko zeli da bubnjashy sa nama...?! ne vidim da mi je inbox pretrpan ponudama! :P

No metal. Ok. :)

Na kraju bi mogli da predjete na ovako nesto:

e-sitar1.jpg

Srecno sa potragom! :D

• 3 months later...
Posted

Dragi prijatelji, mnogo bi nam znacheela vasha pomoc u vidu glasova za demofest na kome uchestvujemo!!! :muzicar:

http://www.demofest.org/glasanje/bs/

tu se glasa, mi smo na dnu liste... glasa se preko maila sto znachi da mozete glasati sa svakog maila kome imate pristup! Bilo bi nam jako drgao da glasate sa svih vashih mail-ova! :D

ajde, nemojte da vas mrzi, molim vas!! Vama je to minut a nama bi to zaista puno znachilo!!!

Hvala puno unapred!!! :pivopije:

Posted

Nisam uspeo da glasam..

"Greska

Trazena stranica ne moze biti nadjena.

NAZAD"

slusao sam vas demo jos ranije, super su pesme! Vokal mi se pogotovu svidja, i kvalitet snimka je takodje oslican.

E da, ovo treba u demo scenu ipak.

Posted

hvala svima koji su glasali!! :pivopije:

hvala i Cpt. Hans Gerrin... sto je postavio novi linak pre mene! ;)

@METAL MAN =)

o tome gde bi ovo trebalo smo dugo pricali... zakljuchak je bio da je najbolje da bude ovde! :D

:pivopije:

Posted

hehe hvala! :pivopije:

eto, da kazem da smo svirali na Forest festu sa 357 i KKN na koshutnjaku pre par nedelja i bilo je bash zabavno... jedino je kisha na kraju malo pokvarila ali OK. Svirali smo i na univerzijadi, takodje, pre par nedelja... :muzicar: a prekosutra idemo u BL pa takko... :D

@Jimmi

che smisleemo neshto, ne se breegay! :D

• 2 months later...
  • 5 years later...