Neonblack Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Relativno skoro sam preslusala 3 pesmice i mogu reci da je bend super, svidja mi se narochito Fallin' Again! Quote
Uros Posted March 16, 2009 Author Report Posted March 16, 2009 Danas sam saznao (kao po obicaju - poslednji!) da smo ostali bez bubnjasha... Dakle, ako je neko zainteresovan ili zna nekoga ko jeste, neka se slobodno javi! Quote
Elessar Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Molim? Mica dao otkaz? Nadam se da ostaje u kombinaciji za Draconic. Lm, bio sam na humanitarnoj svirci u Livingroom-u (morao sam, terao nas Mladja da sviramo ), i mogu ti reci da ste upeglani kao Nemci. Sjajno zvucite uzivo, energicni ste. Nije bas najoriginalnije, ali kapiram da ste to i hteli, malo komercijalniji pristup metalu. Gitare sa 7 zica su lep detalj. A i zvuce zastrasujuce. Quote
Uros Posted March 17, 2009 Author Report Posted March 17, 2009 tako nekako... ostaje! Hvala ti puno!! inace, to je zamisljeno kao neki alternativni rock/post grunge/whatever... dakle, ne metal... za Draconic planiramo da predjemo na neke custom made 8mice! :D Btw. ajde, ljoody! neko ko zeli da bubnjashy sa nama...?! ne vidim da mi je inbox pretrpan ponudama! Quote
alek(sa) Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Poz za bend, do jaja zvučite, extra je zika, lično mi baš prija Stone Sour u zadnje vreme a na to me najviše podsećate. Da nemam već previše obaveza oko svoja dva benda uleteo bih vam ja Quote
Duxa Deathroll Rising Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Gitare sa 7 zica su lep detalj. A i zvuce zastrasujuce. Kad je Milan legenda Veliki pozdrav za vas, samo napred a najveci za Milana!! Quote
Elessar Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 tako nekako... ostaje! Hvala ti puno!! inace, to je zamisljeno kao neki alternativni rock/post grunge/whatever... dakle, ne metal... za Draconic planiramo da predjemo na neke custom made 8mice! :D Btw. ajde, ljoody! neko ko zeli da bubnjashy sa nama...?! ne vidim da mi je inbox pretrpan ponudama! No metal. Ok. Na kraju bi mogli da predjete na ovako nesto: Srecno sa potragom! Quote
Uros Posted March 17, 2009 Author Report Posted March 17, 2009 hahaha to kada budemo imali po 60 i koosoor leta pa odlepimo nacheesto... hahaha Quote
Uros Posted July 9, 2009 Author Report Posted July 9, 2009 Dragi prijatelji, mnogo bi nam znacheela vasha pomoc u vidu glasova za demofest na kome uchestvujemo!!! http://www.demofest.org/glasanje/bs/ tu se glasa, mi smo na dnu liste... glasa se preko maila sto znachi da mozete glasati sa svakog maila kome imate pristup! Bilo bi nam jako drgao da glasate sa svih vashih mail-ova! ajde, nemojte da vas mrzi, molim vas!! Vama je to minut a nama bi to zaista puno znachilo!!! Hvala puno unapred!!! Quote
Milogled Bluff Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 Glasah sa dva mejla, rek'o bi' da debelo vodite Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 glasah,jedino je orion ispred vas Quote
METAL Man Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 Nisam uspeo da glasam.. "Greska Trazena stranica ne moze biti nadjena. NAZAD" slusao sam vas demo jos ranije, super su pesme! Vokal mi se pogotovu svidja, i kvalitet snimka je takodje oslican. E da, ovo treba u demo scenu ipak. Quote
Phil Schneider Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 promenili su url, tj radili su novi dizajn sajta itd, novi link je http://www.demofest.org/?page=Glasanje ajd Quote
Uros Posted July 13, 2009 Author Report Posted July 13, 2009 hvala svima koji su glasali!! hvala i Cpt. Hans Gerrin... sto je postavio novi linak pre mene! @METAL MAN =) o tome gde bi ovo trebalo smo dugo pricali... zakljuchak je bio da je najbolje da bude ovde! Quote
Jimmi Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 Ajde okacite neki link da se skine muzika, onaj rs link odavno ne radi, a mrzi me da vrsljam po myspace-u ... thx Quote
Dejaah Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 ljudi vidimo se u chetvrtak... puno srece... pored nas navijam i za vas Quote
Uros Posted July 21, 2009 Author Report Posted July 21, 2009 hehe hvala! eto, da kazem da smo svirali na Forest festu sa 357 i KKN na koshutnjaku pre par nedelja i bilo je bash zabavno... jedino je kisha na kraju malo pokvarila ali OK. Svirali smo i na univerzijadi, takodje, pre par nedelja... a prekosutra idemo u BL pa takko... @Jimmi che smisleemo neshto, ne se breegay! Quote
Berliner Posted July 2, 2015 Report Posted July 2, 2015 bas je dobro drmanje. podrska. postacu krejzi bejbi postacu loko strob me pegla u oko Quote
Recommended Posts