Night Prowler Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 Bullet je švedski heavy metal bend osnovan 2001. godine. Trenutna postava: Dag Hell Hofer - Vocals Hampus Klang - Guitar Erik Almström - Guitar Adam Hector - Bass Gustav Hjortsjö - Drums Diskografija: Heading For The Top 2006 Bite The Bullet 2008 Ovi likovi će biti predgrupa HammerFall-u. Ne mogu da nađem linkove za albume, ako neko ima neka okači. Quote
Download_manager Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Bullet - Heading For The Top (2006) 95MB http://rapidshare.com/files/17245529/Bullet_Heading_For_The_Top_2006_.rar Bullet - Bite The Bullet (2008) 67MB http://rapidshare.com/files/134483994/Bullet-Bite_The_Bullet-Promo-2008_by_nidhogg.rar Quote
Grobodan Posted June 15, 2011 Report Posted June 15, 2011 Ja svratio da u'vatim neki info na temi kad ono... Skinuh slučajno prvi album i EP, ovo je totalna AC/DC meets Accept furka (mada i sam Accept vuče dosta od Aussiesa pa ono...) - jednostavni rifovi i tempo, himnične pesme, prljav zvuk i glas... zna malo da padne album tu i tamo zbog prostote ali sve u svemu zabavan listen, skinuću i ostale i pretandrljaću još malo pa da steknem potpuniji utisak. I da, u bendu su članovi odličnog raspadnutog trešeraja Hypnosia, meni je i to bio dobar znak. Quote
Hail Metal Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Kurca baba večerala, Bullet je nemački bend osnovan osamdesetih, danas naletim na ovaj album, premeden je zaista, duša iskonskog heavy metala Quote
Grobodan Posted June 16, 2018 Report Posted June 16, 2018 Da oživim malo i ovu temu jer zašto da ne, ovi momci su nedavno izdali šesti album Dust to Gold, evo spota: U suštini i dalje nisu mrdnuli od svog Accept - AC/DC pristupa, ne za neke velike domete ali uvek slušljiv album imaju što će reći okej su za neku predgrupu da zagreju masu. Quote
Recommended Posts