kuruz Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Је л' гледао неко? Ја сам ишао на премијеру у Дому омладине још пре месец дана и мислим да је солидно урађен. Додуше, ко није играо игру вероватно ће имати још боље мишљење. Урађен је по првом делу, из другог нема ничега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 pay me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Је л' гледао неко? Ја сам ишао на премијеру у Дому омладине још пре месец дана и мислим да је солидно урађен. Додуше, ко није играо игру вероватно ће имати још боље мишљење. Урађен је по првом делу, из другог нема ничега. Ja nisam igrao prvi deo pa mi film zanimljiv, iako kruže priče da je osakaćen (a koji pa nije), uglavnom OK, čak mi je dobar i izbor glumaca... Znači sledeće godine drugi deo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Interesantan izbor glumaca, lep naziv teme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 15, 2008 Author Report Share Posted November 15, 2008 Тајпо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 ispraviste grešku. pohvalno. dobar je max payne nisam gledala film hvala na obaveštenju pogledaću Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 Dobar film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake City Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Vizuelno 10ka, kompletan film neka jadna 7ica. Mozda bi mu dao vise da nisam igrao igricu. Wahlberga je skroz dobro odradio posao, jbg nije mogao bolje zbog retardiranog scenaria Moora. Mila Kunis totalno pogubljena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake City Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Da, zaboravio sam da kazem i da je onaj "bullet time" uradjen u nepotrebnom trenutku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Ne uklapa mi se Wahlberg u ovu ulogu, nije on za taj "tough guy" materijal... Lik Max Payne je ocajno razradjen, nema unutrasnjih monologa, gutanja painkiller-a, tripova na drogama, mnogo su ga izmasili... Najveci je greh u sustini sto je ovaj film rezirao lik koji gleda da sve bude u efektima (koji su poprilicno prosecni), trebali su malo da razmisle i uzmu nekog drugog rezisera (Tony Scott recimo) koji bi dobro mogao da izrezira scene borbe, a i sam scenario bi imao vise smisla... Ovaj film upada pod najveca razocarenja ove godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 nevezano za konkretan slučaj, problem je uvek kompleksne i kontroverzne karaktere prikazati na filmu a da to bude "politically correct" slučaj aeon flux, na primer. žali bože bačenih para za film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Uvek se iznerviram, kada tek ispiljeni reziseri uzmu neko vec stvoreno delo da prave u film, pa ga iskroz unakaze i film bude nevidjeno srajne. Sada kada sam procitao Vojvodin post nemogu da verujem. Pa kakav je to Max kada nepije Painkillere svakih 15 minuta, halucinira u snovima o svojoj cerci i zeni, i nema unutrasjnih monologa. E sada sto se tiche tih monologa, mogu samo jednu stvar da predpostavim a to je da film nije uradjen u Noir stilu, sto je shit, jel to je bio jedan od jachih smekova Max Pejna. E sada josh da mi neko kaze da je Uwe Boll pravio film, pa da popizdim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Nazalost nije rezirao Boll, film bi barem onda imao neki integritet, a i sarm, ako cemo naiskrenije Boll jeste da upropasti svaki film zasnovan po igri (sem postala, najbolja adaptacija do sada) ali on barem kao reziser ima odresene ruke i moze da ostvari svoju viziju, i zato ga postujem... John Moore, bi zaista morao malo da poradi na tome kakve ce filmove rezirati, rimejk Omen-a mi je bio zanimljiv zbog atmosfere i boja koje je uspesno preneo na platno, a ostali filmovi su mu bas tesko djubre... (behind enemy lines, flight of the phoenix) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Nakon one propsti od Hitmena ovo mi ne pada na pamet da odgledam jer mi je MP jedna od znachajnijih childhood igrica, mrsh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Ja sam igricu daaaavno igrala, toliko da sam je maltene i zaboravila... Kad sam gledala film trudila sam se da se distanciram od igrice, jer ipak to nije isto. Tako da film sam po sebi nije los, fale mu neke stvari (ok, dosta ), ali je prilicno dobro uradjen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbZmaj Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Upravo suprotno, film je sam po sebi krs, da nije povezan sa igricom ne znam ni sam. Vidim da nisam jedini razocaran zbog painkillera idealna situacija kada izlazi iz bolnice, sve sam ocekivao sada ce da otvori ormaric Obozavam igricu i zato mi je i film drag ali... mozda sam ocekivao vise. Scene jesu dobro odradjene ali mi je prica nekako suplja. Bolje da su odradili neki triler, akciju sta vec sa Max P nego film Max Payne i nesto!?...Ma moracu ponovo da odgledam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jon Lord Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 Marky Mark - Max Payne = Mickey Mouse - Predator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 tesko govno film, ni 5% atmosfere iz igrice nisu uspeli da prenesu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 film je tesko sranje. efekti su me jedino oduvali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Dao mi je drug da ga odgledam i...ajde,OK mi je ideja u tom filmu (nisam igrao igricu,pa ne znam sta i kako se tamo desava ) i radnja je OK sve do onog dela pri kraju,kad se Max Payne otima onoj dvojci i skace u ledenu vodu...auuuuuuuuuuuuuu,kakvo tu sraaaaaaaaaaaanje pocinje Sve proseravanje do proseravanja Bruka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 6, 2009 Author Report Share Posted January 6, 2009 Да си игр'о игру видео би да то није небулозно. Ко се сећа скакања по оним црвеним влакнима у потпуном мраку уз дечије крике зна о чему говорим. У суштини, филм се допада људима који нису играли игру, бар онима које ја знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriarch Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 teško sranje... svima koji vole igricu toplo preporučujem da ne gube vreme gledajući ovo sranje... mislim da je neko trebao da odigra igru pre nego što je rešio da snima film... ne kažem da sad mora da se drži do detalja(mada ne bi mi smetalo kada je payne u pitanju), ali stvarno, ovo jedva da dotiče temu cele igrice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 (edited) Да си игр'о игру видео би да то није небулозно. Ко се сећа скакања по оним црвеним влакнима у потпуном мраку уз дечије крике зна о чему говорим. Ma bre,skace u ledenu vodu (ne mogu sad da se setim dal' i sa vezanim rukama),pliva u njoj 1000 sati i onda izadje ziv?! Ma daj breeeeeeeeeeee,to je bas glupost teska... EDIT:odatle pocinju sa proseravanjima u filmu... Edited January 8, 2009 by LazaGNR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 kad je izaso iz vode popio je onu gudru pa je ojacao, to bio kao trebalo da predstavlja painkillere iz igrice, ali glupo odradjeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 najgori film koji sam imao prilike da gledam u bioskopu prosle godine ocaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts