Jump to content

Recommended Posts

Posted

ma krstarica je totalno glupa,tamo necu ni da postujem

nocas cemo na emovce.

slazete li se?

da definitivno se dogovorimo za nocas da ne bude to odjednom

Posted (edited)
Pa mogu da ti banuju i IP adresu u kom slučaju možeš samo da se jebeš (osim ako nemaš dinamičku IP adresu (ADSL)).

Е па нећу онда тако да се играм..мени треба нет, још ово мало времена што га имам..

Ја имам неки бежични нет..

Edited by Varg
Posted
Е па нећу онда тако да се играм..мени треба нет, још ово мало времена што га имам..

Ma ne Varže.

Nećeš da ostaneš bez interneta, taman posla... nego kad te banuju sa IP adresom, samo više nećeš moći da se registruješ na taj forum. Mislim da može i to da se zaobiđe nekim programčićima.

Ae ranije leba vam, ja cu spavati kao preklan tad! Sinoc sam legao u pola 2, a ustao u 8 danas........

Ja zaspah noćas u pola 3, pa sam isto ustao u 8. :)

Ajde onda u 10?

Posted

Ја сам се регистровао на е м о форуму, какво је тамо стање са постовима, јел се чека одобрење као на крстарици?

Јел тамо стављамо ове наше аватаре и потписе?

Posted
pa imas li ti neki dobar sajt za napadanje?

a u picku materinu ne mozemo se dog

Па има пуно форума, овај је сувише јадан, али стварно. Једино да то буде неки напад у циљу едукације емо омладине.

Posted (edited)

Da im pokazemo kako je zivot lep i da ne moraju da se bese ili seku vene.

Ovo je bio odgovor posle Vargovog

Па има пуно форума, овај је сувише јадан, али стварно. Једино да то буде неки напад у циљу едукације емо омладине.
Edited by Mistress Burzum
Posted
dark elf jesi smislio sta?

Pa gledao sam forume Seke Aleksić i Mire Škorić

Sekin je isuviše komplikovan da se registruješ (stigne ti aktivizacija, pa plus opet moraš da čekaš mail od admina), a za Mirin forum još uverč čekam mail za aktivizaciju.

Posted
једна од риба са форума. 93. годиште.

m_57214a13f13d4c0694c7996d1a61d5df.jpg

JU

едит: АААААААА!!!! ХХАХАХАХАХА!!! изгледа да има још људи са ЈУМа!!! видех оног лика "јоксолеон", или тако нешто. видео сам да лик постује на ну метал темама. ево га, ако можете да видите

on ih je isto zajebavao :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...