Jump to content

Recommended Posts

Posted

Izgleda da sam izbegao veliku secu :uhoh:

Elfe, daj onaj link za flipovanje reci, da ih totalno sludimo!!!

Odavno misle da smo satanisti, jos kad vide obrnuta slova...... :) :) :) :) :) :)

Posted

Ladno još nisu obrisali temu "Koju bi peva_cicu karali?" :)

Možda im se i sviđa tema. :)

A nisu ni gomilu postova.

Generalno gledano, imaju skroz nesposobne modove, koji su prvo pokušavali da brišu postove, pa se objašnjavali sa "normalnim" članovima, umesto da banuju svakome od nas IP adrese, pobrišu prvo sve naše teme, pa očiste redom, temu po temu.

Posted

Hahaha. Ma nista, zamisljam samo kako sa corpse paintom i obrnutom krstachom, sav umanaz u jagnjecu krv, lomis slavski hleb za vrijeme tradicionalnog slavskog rucka sa porodicom i prijateljima. Blagosiljao te licno Pahomije :mrgreen:

Posted
Hahaha. Ma nista, zamisljam samo kako sa corpse paintom i obrnutom krstachom, sav umanaz u jagnjecu krv, lomis slavski hleb za vrijeme tradicionalnog slavskog rucka sa porodicom i prijateljima. Blagosiljao te licno Pahomije :mrgreen:

satyrwo3.jpg

Posted
Ljudi, jel neko oda vas logovan tamo sada?

My new name is:

Krstana

:rockdevil:

kasnije cemo, malo nas je sad vecina nas spava

Posted

ocajnicke reci od nekog sa grindovog foruma:

Forum je propao nacisto,ako se ne ocisti od owih s'anja,tj od owih forumasa...Mislim da su stwarno preterali...A moderatori apsolutno nista ne rade,cudo nema Ace(Aco) da dodje,a ni Iwana
Posted (edited)
Ko je
mig3000

Stigao pm od njega , i tacno kad sam ga otvarao oni me banovali .

Evo nasao sam vas konacno :)

Naime ja sam Dark Knight, koji Vam se pridruzio u napadu na GRAAANDDD :D

Elem, registrovao sam se na taj forum jedno nedelju dana pre napada, i pokusao kao nesto na finjaka da ih prozivam ali ne vredi.

Koji su to retardi tamo! Strasno!

Tako da kad sam video da ste dosli na forum, prvo sam bio u fazonu WTF?, a onda sam poceo da umirem od smeha! Znaci nisam se smejao tako, bas dugo! :)

U svakom slucaju kontaktirao sam Eric-a preko P.M.-a i pridruzio Vam se!

Posle bana registrovao sam se kao mig3000 i pokusao da kontaktiram nekoga cisto da vidim sa kog ste foruma, pa da ostanemo u kontaktu , ali bese kasno! :)

Medjutim, Eric mi je prethodno dao hint da ste sa najveceg metal foruma, te da vas tamo i potrazim.

Kako on rece : "Ako si metalac, znaces koji je to forum." :)

Tako evo mene sada, drago mi je da sam Vas nasao :)

Pozdrav SVIMA!

Edited by Daemon's Smile
Posted
Evo nasao sam vas konacno :)

Naime ja sam Dark Knight, koji Vam se pridruzio u napadu na GRAAANDDD :D

Elem, registrovao sam se na taj forum jedno nedelju dana pre napada, i pokusao kao nesto na finjaka da ih prozivam ali ne vredi.

Koji su to retardi tamo! Strasno!

Tako da kad sam video da ste dosli na forum, prvo sam bio u fazonu WTF?, a onda sam poceo da umirem od smeha! Znaci nisam se smejao tako, bas dugo! :)

U svakom slucaju kontaktirao sam Eric-a preko P.M.-a i pridruzio Vam se!

Posle bana registrovao sam se kao mig3000 i pokusao da kontaktiram nekoga cisto da vidim sa kog ste foruma, pa da ostanemo u kontaktu , ali bese kasno! :)

Medjutim, Eric mi je prethodno dao hint da ste sa najveceg metal foruma, te da vas tamo i potrazim.

Kako on rece : "Ako si metalac, znaces koji je to forum." :)

Tako evo mene sada, drago mi je da sam Vas nasao :)

Pozdrav SVIMA!

:pivopije:

Evo nama jos ljudi za spam .

Ne znam hoce li veceras biti nesto od napada . Vecinom ljudi idu u provod ( i ja medju njima ) , pa ne verujem da ce nas se mnogo skupiti .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...