Jump to content

Recommended Posts

Posted
Hahahahaha... good one... svaka čast! :pivopije:

Ćuti ti dizelaščino. :P

Јебига, кад волем денс 90-их. :mhihi:

Sutra sam zauzet..bice to jedan vikend kada cu slabo oblaciti pantalone :)

Шеташ го по кући/кућама. Кул. ;)

.

.

.

гуд ајдиа

Posted (edited)
Mislim da je to do tebe (do tvog browsera), probaj sa nekim drugim browserom da se uloguješ (Firefox, Opera, Explorer...). A posle probaj da obrišeš keš u tvom browseru.

Meni je inače sve Ok.

Pokusavao sam i sa 3 browsera i brisao sam keš nekoliko puta i tek sada kad sam restartovao komp sve je normalno :pivopije:

Edited by Planina u pokretu
Posted (edited)
Evo nasao sam vas konacno :)

Naime ja sam Dark Knight, koji Vam se pridruzio u napadu na GRAAANDDD :D

Elem, registrovao sam se na taj forum jedno nedelju dana pre napada, i pokusao kao nesto na finjaka da ih prozivam ali ne vredi.

Koji su to retardi tamo! Strasno!

Tako da kad sam video da ste dosli na forum, prvo sam bio u fazonu WTF?, a onda sam poceo da umirem od smeha! Znaci nisam se smejao tako, bas dugo! :)

U svakom slucaju kontaktirao sam Eric-a preko P.M.-a i pridruzio Vam se!

Posle bana registrovao sam se kao mig3000 i pokusao da kontaktiram nekoga cisto da vidim sa kog ste foruma, pa da ostanemo u kontaktu , ali bese kasno! :)

Medjutim, Eric mi je prethodno dao hint da ste sa najveceg metal foruma, te da vas tamo i potrazim.

Kako on rece : "Ako si metalac, znaces koji je to forum." :)

Tako evo mene sada, drago mi je da sam Vas nasao :)

Pozdrav SVIMA!

:pivopije: :pivopije:

edit: Onaj debil Banex ceo dan dezura na forumu

Edited by Satyr
Posted

Не ваља, јер се није прочуло на ТВ ПИНК.

Следећи напад, стога, мора бити силовитији. :red:

Posted
De si ti bio do sada.Na grandu si bio registrovan a ovde nisi pa resio danas da postanes metalac?

Hehe, znam da zvuci morbidno, ali na Grindu sam se registrovao pre dve nedelje i napravio oko 30 postova. (Mislim da jos mogu da se iskupim za takav jeres. :D)

Sve to u zelji da saznam kakvi su ti "ljudi", koji mogu da se tripuju u vezi sa tom "muzikom". Takodje jos uvek imam neke destruktivne ideje u vezi tog foruma, te skupljam informacije kako bih mogao da ih sprovedem u delo.

U svakom slucaju na YUM nisam dolazio ali sam registrovan na par drugih muzickih foruma....

I tako .... :)

Elem, registrovao sam se ponovo na grindu, nick mi je darkmakr...

See ya ALL later...

Posted
De si ti bio do sada.Na grandu si bio registrovan a ovde nisi pa resio danas da postanes metalac?

Kakva prozivka. :uhoh:

Daemone, dobro nam dosao. Prava dzungla, kao sto je to neko gore pomenuo. :da:

Posted
Не ваља, јер се није прочуло на ТВ ПИНК.

Следећи напад, стога, мора бити силовитији. :red:

Koliko sam ja uspeo da ukapiram, njih najvise nervira kad se pljuje po pevaljkama, u stilu koje su guske, jos kad bi znale da pevaju i ti tripovi ....

Ukratko, BOLE IH ISTINA :)

Kakva prozivka. :uhoh:

Daemone, dobro nam dosao. Prava dzungla, kao sto je to neko gore pomenuo. :da:

HVALA! :pivopije:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...