Јарослав Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 ма није фрка, одобриће сигурно, него смара то што требају све да одобре. е, а у праву је Гдин. Мржња. да се лепо манемо кр-ст ари це, па лепо да одемо, нпр., на овај емо форум. а и знам ја један форум за ону групу ребелде (или како се већ зове). али тамо нема нико старији од 12 година. већ сам ја постовао тамо, писао сам нешто у фазону: "ало децо, маните се тога. узмите да слушате Блек Метал и да воршипујете Сатану". и нека мала ми одговорила: "па ја нисам сатаниста, а од метала волим само најтвиш". :)
Mistress Burzum Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Al ste se raspisali boooog te D= Za kad se planira jer ako je sutra ja cu do neko doba da ostanem sa klincima.
vudun Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Ako su njih dve dobre ortakinje ima da zajebes sve nacisto,ima da izgubis i ovo sto imas.Slusaj starog vuka i sacuvaj ovo sto imas.Ko trazi vece izgubi i ono iz vrece.Bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Управо то, добре су ортакиње - готово нераздвојне. Држао сам се старих изрека, а и ове твоје мисли су ми се још раније мотале по глави ... па сам и одустао од покушаја. Ni meni nikako da odobre ni sliku ni komentare.Po meni je ta krstarica promasaj.Ipak je to opstenarodni forum gde ima i dobrih i losih ljudi.Bolje je da napadnemo nekog ko nam svima dodje neprijatelj.Jel ima grand ili pink neki forum da zezamo sabane? Ја сам први за то, да извршимо атак на неки Гранд форум!!! Рачунајте на мене озбиљно ... биће ту морбидности са моје стране, на претек!
David Seaman Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Admini na emo forumu odobrili nasu amnestiju Bio sam banovan do 2030 ili tako nesto... Inace, sa istog foruma... Imamo 666 registrovanih korisnika Oni su vise tr00, metal i nadasve ratnicki forum od samog YuM-a. Njih ne smemo da diramo ;)
Сталкер Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Ljudi, zar ovo nije malo preocigledno? Tema tako stoji, moz google da je iskopa. No, evo jedan neizmerko koristan sajt / alat za svakog vikinga i trola http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html
Ајлин Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Pa videćemo se na ovoj temi, zar ne? Kakvo menjanje nickova? E bre... ti ko da ideš u vojsku (ko Varg ), nedelju dana je ništa. A zar tamo nemaš internet? A i siguran sam da će Varg u vojsci da se ušemi negde na net (nije to više ona vojska), pa vikendi, pa slobodni dani... imam tamo, puno interneta, al imam i puno da radim. dakle nema yuma meni je to mnogo sad, otputovati na toliko. hoću da spavam u svom krevetu! dosta sam živela u koferu. @eileen Ajde uzećemo neke screenshotove sutra kad udarimo forum da osetiš deo atmosfere. Srećan put. Btw. Ne ideš valjda odma da spavaš. Popi kafu deder, polako... spavaćeš dok putuješ hehe elf popila kafu. šalji mi shotove obavezno!
Divlji Tigar Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Управо то, добре су ортакиње - готово нераздвојне. Држао сам се старих изрека, а и ове твоје мисли су ми се још раније мотале по глави ... па сам и одустао од покушаја. Ја сам први за то, да извршимо атак на неки Гранд форум!!! Рачунајте на мене озбиљно ... биће ту морбидности са моје стране, на претек! Kao ono za najlepšu pevačicu na forumu L e p e B r e n e.
Morphy Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Ej momci, ja cu sutra da izvrsim desant, sada sam previse umoran i ne mogu da smislim ista pametno.. haha
vudun Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 (edited) Kao ono za najlepšu pevačicu na forumu L e p e B r e n e. Hahahah, sećam se toga! Baš smo nas dvojica divljali tamo svojevremeno. Edited November 18, 2008 by Вуду Соло Неле
Satyr Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Stvarno su usrali vecerasnji Headbangers Ball stalno neki progresiv/power nego Cecin forum bi mi bilo zadovoljstvo da unistim
Novaliis Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Ej momci, ja cu sutra da izvrsim desant, sada sam previse umoran i ne mogu da smislim ista pametno.. haha Sutra svi zajedno!
Јарослав Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 стварно, мало и јесте глупо да на аватару или слици за потпис стоји напис са именом ове теме. можда је боље да стоји, на пример, Barbarians United. то је мој предлог смишљен за пола секунде, а и осликава оно што радимо: дођемо, похарамо, и одемо.
salebghouse Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 satyr-probao sam da se registrujem malopre,ali nece.ni opera ni mozila
Јарослав Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 (edited) Ej momci, ja cu sutra da izvrsim desant, sada sam previse umoran i ne mogu da smislim ista pametno.. haha па и јесте поента да се не пише ништа што је паметно! Edited November 18, 2008 by Јарослав666
vudun Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 стварно, мало и јесте глупо да на аватару или слици за потпис стоји напис са именом ове теме. можда је боље да стоји, на пример, Barbarians United. то је мој предлог смишљен за пола секунде, а и осликава оно што радимо: дођемо, похарамо, и одемо. Није лоше. Овде у потпису може стајати ''Викинг Метал Кру'' а тамо ''Барберијанс Јунајтед''
David Seaman Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 стварно, мало и јесте глупо да на аватару или слици за потпис стоји напис са именом ове теме. можда је боље да стоји, на пример, Barbarians United. то је мој предлог смишљен за пола секунде, а и осликава оно што радимо: дођемо, похарамо, и одемо. Bolje reci: dodjemo, poharamo i banuju nes
Mistress Burzum Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 I ja sad sve treba ponovo da pravim Blagosloven bio *.PSD
Јарослав Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 и, дакле, шта би? јел остаје куртарица, или ћемо цецу?
Сталкер Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Ja ipak mislim da je ovo prikladnija meta http://emokidz.forumotion.com/teen-w0rld-f...0787ba6d32ef538
Novaliis Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Мислим да О гњен А миџић има свој форум.. или како се већ зове..
Ајлин Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 ja prošla TAMO. rekoh vargu ne znam da li je neko drugi proveravao izgleda da novim članovima ne daju da u potpis stavljaju slike. dakle mistress, doprinela si jačanju plemenskog identiteta ovde u lokalu zasad. ako neko ne hakuje nekog od admina
Novaliis Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Да, било би кул када би имали хакере у екипи.. А на онај емо форум морам да се региструјем да би га прегледао..сутра ћу.
Јарослав Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 ма да зајебемо и кр стар и це, и брене, и цеце, и све остале, него да лепо нападнемо ове емосе! таман да их доведемо до толико прижељкиваног (са њихове, а и наше стране) самоубиства.
Recommended Posts