Novaliis Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 ok, jos jedno pitanje- jel mogu tamo da se postave slike, url linkom, kao ovde?
Satyr Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 reg. sam se nick je : Emperor_Magus_Caligula
Dark_Elf Posted November 18, 2008 Author Report Posted November 18, 2008 Izgleda da ne može slike, evo baš sam sad pokušao. Mislim može... ali samo kroz link. Ako neko slučajno zna, neka javi kako.
Novaliis Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Izgleda da mogu samo linkovi, steta.. Onda treba nabaviti tekstove srpskih nacionalisickih pesama i sl. I nije valjda da ce nas biti samo 3?
Mita Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 (edited) u 10:00 cepamo i nema izvlacenja a da aj na onaj Milan Stankovic forum ili Tokio Hotel forum Edited November 18, 2008 by Mita
Dark_Elf Posted November 18, 2008 Author Report Posted November 18, 2008 Kud se dede Angrist, pa Burzumovka, pa Sandman, pa Hypnos... ima nas bre još valjda?
F4R15 Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Ne vrijedjam na nacionalistickoj ili vjerskoj osnovi. Povlachim se, sve dok ne budemo startovali tudje blogove sa komentarima. Btw. treba li rushiti kakav forum..? Da se vishe nikad ne digne..?
Dark_Elf Posted November 18, 2008 Author Report Posted November 18, 2008 Ne vrijedjam na nacionalistickoj ili vjerskoj osnovi. Povlachim se, sve dok ne budemo startovali tudje blogove sa komentarima. Btw. treba li rushiti kakav forum..? Da se vishe nikad ne digne..? Pa neću ni ja nikoga da vređam na nacionalnoj, a pogotovo na verskoj osnovi, ali evo ti pazi... videćeš da će oni prvi da počnu sa vređanjem kad ih malo ispamujemo.
:matija Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 (edited) Ovaj ljudi ja sam razmisljao o ovome. Ne osecam se ugodno da napadam druge forume i da ih sjebavam, jednostavno ne mogu. Kao sto se ne bih osecao ugodno da neko dodje ovde i smara/spamuje ili bilo gde drugde. Mislim da nije u redu da nekoga uznemiravam na bilo koji nacin i iz bilo kog razloga. Tako da se povlacim iz ove akcije. Ovo mozda zvuci malo gay, al' jbg. Zelim vam srecan lov i raid. PS ne zelim da na ovaj nacin uzdignem sebe ili tako nesto, vec samo se povlacim zato sto mi je neugodno. Aj' srecno vam bilo @darkelf ja napisah ovo pre jedno 2 sata. Edited November 18, 2008 by Angrist.
Novaliis Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Ljudi, to su neki kreteni koji bi nas rado videli mrtve, zasluzili su malo spama.
El Karnisero Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Koliko treba vremena da mi odobre ona 3 posta?
Mr.Hate Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Ne vrijedjam na nacionalistickoj ili vjerskoj osnovi. Povlachim se, sve dok ne budemo startovali tudje blogove sa komentarima. Btw. treba li rushiti kakav forum..? Da se vishe nikad ne digne..? Ti ako si Srbin i video si sta se tamo pise a neces akciju onda s tobom nesto nije u redu.Ko te tera da ikoga vredjas ako neces?Mi bismo isli tamo da velicamo Srpstvo i vise nego sto bismo inace samo da bi njih nervirali jer nas mrze iz dna duse i da bismo im blokirali forum i upropastili ga da ne mogu vise da sire sovinizam prema nama.Koliko smo najebali,izgubili sve zemlje,skoro sve vojno strucno sto smo imali zavrsilo je u hagu a drzavom nam vec 20 godina vladaju lopovi a dva veka nas ubijaju i proredjuju neprijatelji iz komsiluka i opet nekom smetamo.E pa dosta je bilo vise!
hypnos Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 hate-tebe kao da je neko danas naljutio te si odjednom bre pukao je li? idemo li nocas u akciju ljudi?
Novaliis Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 E ljudi, pa imate oci, ostavio je dark elf i linkove i sve smo objasnili.
hypnos Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 angrist. ipak ti nisi govno kao mi ,pa si se povukao,posteno
Mistress Burzum Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Ja sam pobrljavila više ne znam ni gde gađam. Odoh opet da čitam postove.
:matija Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 angrist. ipak ti nisi govno kao mi ,pa si se povukao,posteno Ma niste vi govna, niti sam ja bolji od vas.
hypnos Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 neka dark elf donese odluku i da se svi slozimo
Dark_Elf Posted November 18, 2008 Author Report Posted November 18, 2008 @darkelf ja napisah ovo pre jedno 2 sata. E... pa promaklo mi, nisam video. Kapiram te, tačnije, meni je skroz bilo bezveze da napadamo onu decu od 12 god. po Emo forumu, tako da je dobro što smo to nekako izbegli. A ovo ostalo... ma daj... sve je to još jedan vid zaebancije. Ali Ok, ako se ti ne osećaš Ok da to radiš, onda nema šta ko da ti priča. Uzmi navijaj makar. Ljudi... još 3 minuta Nego, čini mi se da vidim sad i Razbijača na tom forumu. Hahaha... kakav obrt stvari.
Mistress Burzum Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 (edited) neka dark elf donese odluku i da se svi slozimo Zar već nije doneo? Videh sad za forum i upade mi Razbija č u oči sa svojom temom xD Jel treba nešto da se čeka??? Edited November 18, 2008 by Mistress Burzum
hypnos Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 pa nisam citao postove jer sam prije pola sata usao u kucu
Dark_Elf Posted November 18, 2008 Author Report Posted November 18, 2008 Steady... Ready... GO! http://www.topix.com/forum/world/croatia Let's raid begins... I razbijač je sa nama!!!
Recommended Posts