Jump to content

Recommended Posts

Posted
Kako se to radi? Ocu ja da namestim da budem prvi na yum-u po broju postova!!

Jес' па да те РНА упуца са секиру! :)

Posted (edited)
Evo nasao sam vas konacno :)

Naime ja sam Dark Knight, koji Vam se pridruzio u napadu na GRAAANDDD :D

Elem, registrovao sam se na taj forum jedno nedelju dana pre napada, i pokusao kao nesto na finjaka da ih prozivam ali ne vredi.

Koji su to retardi tamo! Strasno!

Tako da kad sam video da ste dosli na forum, prvo sam bio u fazonu WTF?, a onda sam poceo da umirem od smeha! Znaci nisam se smejao tako, bas dugo! :)

U svakom slucaju kontaktirao sam Eric-a preko P.M.-a i pridruzio Vam se!

Posle bana registrovao sam se kao mig3000 i pokusao da kontaktiram nekoga cisto da vidim sa kog ste foruma, pa da ostanemo u kontaktu , ali bese kasno! :)

Medjutim, Eric mi je prethodno dao hint da ste sa najveceg metal foruma, te da vas tamo i potrazim.

Kako on rece : "Ako si metalac, znaces koji je to forum." :)

Tako evo mene sada, drago mi je da sam Vas nasao :)

Pozdrav SVIMA!

Ziv bio,veliki poras'o. :pivopije:

Ja sam Rogati Kopitar.

Ja sad palim na slavu a posle u grad mada cu videti oko 2-3 malo da ih jebem.Sad sam El Karnisero.

Edited by El Karnisero
Posted
Fuck yourself with a rubber hose

Stick it in your mouth and down your throat

Up your nose and in your heinie hole

...

Cela verzija, ne znam ko je autor, sad sam video na forumu, zakucao je. :(

Pesmica je do jaja. :)

To je Steve Vai - Fucku You

Morao sam da odgovorim kretenu koji misli da zna da psuje :D

Posted
To je Steve Vai - Fucku You

Morao sam da odgovorim kretenu koji misli da zna da psuje :D

Добродош'о у џуметал џунглу царе!

:pivopije:

Posted
Ziv bio,veliki poras'o. :pivopije:

Ja sam Rogati Kopitar.

Ja sad palim na slavu a posle u grad mada cu videti oko 2-3 malo da ih jebem.Sad sam El Karnisero.

E moj sinko,taj je dosao da proveri sa kog smo foruma.Vidis da nije ni znao da postoji yum a kao on je metalac.Sad sledi osveta...

Posted (edited)

Jel mislite da bi neko sa GRAND foruma cuoa za STEVE VAI-a ... a tek za tu pesmu koja je veoma retka.....

E ljudi opustite se :)

Keep it Metal \m/ !!!

Inacje evo sada je 17h i zavrsava mi se sljaka ... ae pa se kucamo posle!

Uzdravlje junaci!

Edited by Daemon's Smile
Posted
E ljudi opustite se :)

Keep it Metal \m/ !!!

De si ti bio do sada.Na grandu si bio registrovan a ovde nisi pa resio danas da postanes metalac?

Posted
E moj sinko,taj je dosao da proveri sa kog smo foruma.Vidis da nije ni znao da postoji yum a kao on je metalac.Sad sledi osveta...

Znam gomilu metalaca koji ne znaju za yum.Ma nije spijun.A i oni nama ne mogu nista jer imamo koliko-toliko normalne moderatore.

Posted
Evo nasao sam vas konacno :)

Naime ja sam Dark Knight, koji Vam se pridruzio u napadu na GRAAANDDD :D

Elem, registrovao sam se na taj forum jedno nedelju dana pre napada, i pokusao kao nesto na finjaka da ih prozivam ali ne vredi.

Koji su to retardi tamo! Strasno!

Tako da kad sam video da ste dosli na forum, prvo sam bio u fazonu WTF?, a onda sam poceo da umirem od smeha! Znaci nisam se smejao tako, bas dugo! :)

U svakom slucaju kontaktirao sam Eric-a preko P.M.-a i pridruzio Vam se!

Posle bana registrovao sam se kao mig3000 i pokusao da kontaktiram nekoga cisto da vidim sa kog ste foruma, pa da ostanemo u kontaktu , ali bese kasno! :)

Medjutim, Eric mi je prethodno dao hint da ste sa najveceg metal foruma, te da vas tamo i potrazim.

Kako on rece : "Ako si metalac, znaces koji je to forum." :)

Tako evo mene sada, drago mi je da sam Vas nasao :)

Pozdrav SVIMA!

Hail!

Stigla sam kuci, idem da jedem pa da vidim da li su me banovali. :) Nisam sela za komp od juče pa ću sade da vi se pridružim. :bigblue:

Posted (edited)
De si ti bio do sada.Na grandu si bio registrovan a ovde nisi pa resio danas da postanes metalac?

Deder ne preteruj druže.

Ja sam metalac ne znam ni sam koliko godina, od najklinačkijih dana, pa sam se opet na ovaj forum registrovao pre 2-3 meseca. Nema to nikakve veze.

Edited by d4rk3lf
Posted
Deder ne preteruj druže.

Ja sam metalac ne znam ni sam koliko godina, od najklinačkijih dana, pa sam se opet na ovaj forum registrovao pre 2-3 meseca. Nema to nikakve veze.

Jbt gle stvarno! Imam osecaj kao da si na yum-u godinama.. cudno.

Posted
Jbt gle stvarno! Imam osecaj kao da si na yum-u godinama.. cudno.

To je zato što smo u prošlom životu ja i ti bili Vikinzi i najbolji drugari, pa kad smo napali jedno englesko selo, bio sam smrtno ranjen i umro sam ti na rukama. I sada haramo, ali na internetu. Zapravo, ovo mu dođe ko raj u odnosu na ono. :)

Posted
To je zato što smo u prošlom životu ja i ti bili Vikinzi i najbolji drugari, pa kad smo napali jedno englesko selo, bio sam smrtno ranjen i umro sam ti na rukama. I sada haramo, ali na internetu. Zapravo, ovo mu dođe ko raj u odnosu na ono. :)

Haha moze biti, moze biti! Ali stvarno imam takav osecaj, i nisi jedini. Kao da poznajem osobu mnogo duze, desi m ise to povremeno.

Inace, sad sam hteo da nadjem jedan tekst, kako je izgledao tipican dan Olafa Svetog (rusenje hramova i ubijanje :)), ali nisam uspeo da ga pronadjem..nema veze. Bilo je bas krvavo.

Posted
Haha moze biti, moze biti! Ali stvarno imam takav osecaj, i nisi jedini. Kao da poznajem osobu mnogo duze, desi m ise to povremeno.

E da... i kresnuo sam ti ženu, ali nisam smeo za života da ti kažem. :) :) :)

Posted (edited)

AAaa, ocemo veceras na grind forum?

Sutra sam zauzet..bice to jedan vikend kada cu slabo oblaciti pantalone :)

Edited by Varg
Posted (edited)

@darkelf

ajde ako ti nije problem pogledaj temu primedbe na funkcionisanje foruma

nesto me jebe ovaj tvoj potpis . Moram 23 ( dvadeset i tri ) puta da pritisnem page down da bih dosao do njegovog kraja . Je li ostalima sve uredu ?

Edited by Planina u pokretu
Posted
@darkelf

ajde ako ti nije problem pogledaj temu primedbe na funkcionisanje foruma

nesto me jebe ovaj tvoj potpis . Moram 23 ( dvadeset i tri ) puta da pritisnem page down da bih dosao do njegovog kraja . Je li ostalima sve uredu ?

Mislim da je to do tebe (do tvog browsera), probaj sa nekim drugim browserom da se uloguješ (Firefox, Opera, Explorer...). A posle probaj da obrišeš keš u tvom browseru.

Meni je inače sve Ok.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...