Daemon's Smile Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 (edited) HEHE... ko zna .... meni je dosta za veceras !!! U svakom slucaju, lepo sam se naslusao BLIND GUARDIAN-a .... \m/ Edited November 22, 2008 by Daemon's Smile
David Seaman Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Vladika Nekrofilije Svaka cast coveku za nick ko god da je!!!!!!!!!! Inace, jos uvek nisam banovan..... Doduse, i ne preterujem mnogo.
Mistress Burzum Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Vladika Nekrofilije :) Svaka čast za nik! Ma na grajndu su sve klinci od 15 godina, samo žalosno je da su im one kurveštije i mrsomudi uzor...
Mistress Burzum Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Opet ban. Sutra će da vide jao jao.
Daemon's Smile Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 (edited) HAHAHAHA.... ja se isto zaneo Htedoh da odem na spavanje, ali me "Sentenced" ne pusta! Edited November 22, 2008 by Daemon's Smile
Mr.Hate Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Kakva prozivka. Daemone, dobro nam dosao. Prava dzungla, kao sto je to neko gore pomenuo. Nije to prozivka vec provera.Sumnjivo je bilo samo sto je dosao bas tog dana posle invazije na grind.Prva pomisao je da treba biti oprezan jer bi infiltriran clan mogao da naudi i nama i forumu.Imaju i oni ekstremiste,nismo samo mi. Ako je pravi (a to cemo da vidimo) dobrodosao je i sa moje strane.
Milogled Bluff Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Paranoji nikad kraja, LM i ja se regisstrovao, user: S a f e t, pa da bombardujemo these dayz
vudun Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Од прошлог пута ми остаде: This ban has been issued on your email address. Јебига, баш сам претеривао. изгледа да сам завршио своју Грајнд каријеру ...
Novaliis Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Sinoc bila oluja i nisam imao net.. Tako da sam stigao da ostavim svega 2-3 posta..
Satyr Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 (edited) Ja sam Vladika Nekrofilije Banovan sam jutros Edited November 22, 2008 by Satyr
F4R15 Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Ja josh nisam dobio ban, mada ga i nisam zasluzhio
Dark_Elf Posted November 22, 2008 Author Report Posted November 22, 2008 ljudi petak je,a vi sedite kuci i drkate forume... A šta tebe zabole kurac šta ljudi rade sa svojim slobodnim vremenom? Jebote, opusti se. Ideš od teme do teme i soliš svima pamet. Ne treba nam tolika mudrost.
Josif Visarionovič Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 A šta tebe zabole kurac šta ljudi rade sa svojim slobodnim vremenom? Jebote, opusti se. Ideš od teme do teme i soliš svima pamet. Ne treba nam tolika mudrost. tebe specijalac nisam nista pitao.
Dark_Elf Posted November 22, 2008 Author Report Posted November 22, 2008 Ista meta, isto odstojanje Vi ste baš rešili da im zagorčate život. Računajte na mene večeras. tebe specijalac nisam nista pitao. Ali ja tebe pitam.
hypnos Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 tebe specijalac nisam nista pitao. nisam znao da je elf presao u specialce
vudun Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Јосиф Висарионович Стаљин, господар Совјетског Савеза ... и интернета.
Mistress Burzum Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Ja ne mogu tamo da se registrujem zbog bana xD Moji grajnd dani su gotovi.
jana03 Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 бановаше и мен јебем ли им семе турско-грчко-шиптарско.грандовско
Ајлин Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 dobro veče svima. ja se vrnula s puta. šta ste radili i kolika je šteta načinjena? ko je online nek mi kaže da ne čitam sve ovo iza... moram da primetim da ste vrlo aktivni jer kad sam otišla bilo je čini mi se 21-22 strane. a vidi sad
jana03 Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 ми што смо бановани ТАМО где идемо тунајт нећемо ваљда да с предамо
Dark_Elf Posted November 22, 2008 Author Report Posted November 22, 2008 dobro veče svima. ja se vrnula s puta. šta ste radili i kolika je šteta načinjena? ko je online nek mi kaže da ne čitam sve ovo iza... De si be ratna drugarice. Elem, prvo smo napali neki ustaški forum (gde je skoro svaka tema bila pljuvanje po srbima). Moram da pohvalim Varga koji je upao u pravi Berserk i psovao besomučno i pretio i kleo i svašta još ponešto. Posle smo se dugo dvoumili šta da napadnemo, pa je neko predložio Grind forum. Pa je bio dogovor da napadnemo u 10 sati, ali je prso forum, ipak su neki počeli u 11 da napadaju, pa se sutra nastavilo i tada sam se i ja priključio. Ono si trebala da vidiš Deca vrište tamo, moderatori se izgubili, ne znaju šta da rade, ovi naši kače najbolesnije slike moguće i uzput podjebavaju. Priključila nam es Veronika koja je bila super, a Burzumovka je takođe bila na svom nivou. Haos na sve strane, Varg je opet bio napaljen pa je samo pričao o sexu, ostali članovi su imali super komentare i ne znam koga bih posebno istakao jer su svi bili super. Eto to je to ukratko.
Recommended Posts