Mr.Hate Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Jedan od sabana kome je nik "ludilo" je ostavio sledeci post u temi sta trenutno slusate: POSTOVANA GOSPODO STO UNISTAVATE OVAJ FORUM ZELIM DA VAM PORUCIM DA VAM JE OVO JEDINA I POSLEDNJA OPOMENA. AKO NEZNATE VI STE REGISTRACIJOM NA OVOM FORUMU OTKRILI SVOJ IP I SVE PODATKE O PROVAJDERU, TAKO DA UKOLIKO NASTAVITE SA UNISTAVANJEM FORUMA BICEMO PRINUDJENI DA VAS PRIJAVIMO VASIM PROVAJDERIMA. SINOC SAM POGLEDAO IP OD JEDNOG CLANA KOJI UNISTAVA FORUM I VIDEO SAM DA MU JE PROVAJDER EUNET. ZNACI VISE VAS NECU OPOMINJATI. UZEO SAM VASE IP ADRESE KAO I BROJEVE TELEFONA PROVAJDERA. pa vi vidite onda kako vam se pise kad vam dodje administrator!!!!!!
jana03 Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 па шта ко га јебе, има ли можда моуј бр. етл. серем му се и за врат и иза врата!!!!!
Satyr Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Vladika Nekrofilije ce vam se pridruziti u malo kasnijim satima Idem malo do grada pa cu oko pola 1 doci da grindujem
Rle Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 mogu to se vidi i ovde al mozda pomogne hide ip programchic http://www.freedownloadscenter.com/Best/hide-ip-free-xp.html
Mistress Burzum Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Jedan od sabana kome je nik "ludilo" je ostavio sledeci post u temi sta trenutno slusate: POSTOVANA GOSPODO STO UNISTAVATE OVAJ FORUM ZELIM DA VAM PORUCIM DA VAM JE OVO JEDINA I POSLEDNJA OPOMENA. AKO NEZNATE VI STE REGISTRACIJOM NA OVOM FORUMU OTKRILI SVOJ IP I SVE PODATKE O PROVAJDERU, TAKO DA UKOLIKO NASTAVITE SA UNISTAVANJEM FORUMA BICEMO PRINUDJENI DA VAS PRIJAVIMO VASIM PROVAJDERIMA. SINOC SAM POGLEDAO IP OD JEDNOG CLANA KOJI UNISTAVA FORUM I VIDEO SAM DA MU JE PROVAJDER EUNET. ZNACI VISE VAS NECU OPOMINJATI. UZEO SAM VASE IP ADRESE KAO I BROJEVE TELEFONA PROVAJDERA. pa vi vidite onda kako vam se pise kad vam dodje administrator!!!!!! Sobzirom da više ne mogu tamo, šta mu vredi što preti? I šta ako zna provajdera. Znam ga i ja lično
dimmu1 Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 pa mozhe da podnese tuzhbu protiv vas ako ste neshto pretili ili prekrshili zakon,a ako ste samo srali i sprdali se mozhe da vas povuche za kurac..
vudun Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 http://forum.grand.co.yu/ Bih ja rado, evo upravo sam se i vratio sa ortakove slave ... al' moša. Dobio sam trajan ban IP adrese. Statički mi je IP, kablovski net...
Mistress Burzum Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 pa mozhe da podnese tuzhbu protiv vas ako ste neshto pretili ili prekrshili zakon,a ako ste samo srali i sprdali se mozhe da vas povuche za kurac.. Biće da je ovo drugo pa može slatko da nas povuče. :) Bih ja rado, evo upravo sam se i vratio sa ortakove slave ... al' moša. Dobio sam trajan ban IP adrese. Statički mi je IP, kablovski net... Isti slučaj.
Sandman Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Jedan od sabana kome je nik "ludilo" je ostavio sledeci post u temi sta trenutno slusate: POSTOVANA GOSPODO STO UNISTAVATE OVAJ FORUM ZELIM DA VAM PORUCIM DA VAM JE OVO JEDINA I POSLEDNJA OPOMENA. AKO NEZNATE VI STE REGISTRACIJOM NA OVOM FORUMU OTKRILI SVOJ IP I SVE PODATKE O PROVAJDERU, TAKO DA UKOLIKO NASTAVITE SA UNISTAVANJEM FORUMA BICEMO PRINUDJENI DA VAS PRIJAVIMO VASIM PROVAJDERIMA. SINOC SAM POGLEDAO IP OD JEDNOG CLANA KOJI UNISTAVA FORUM I VIDEO SAM DA MU JE PROVAJDER EUNET. ZNACI VISE VAS NECU OPOMINJATI. UZEO SAM VASE IP ADRESE KAO I BROJEVE TELEFONA PROVAJDERA. pa vi vidite onda kako vam se pise kad vam dodje administrator!!!!!! Pošto sam ja banovan,neka mu neko drugi poruči da jede govna. Bih ja rado, evo upravo sam se i vratio sa ortakove slave ... al' moša. Dobio sam trajan ban IP adrese. Statički mi je IP, kablovski net... Takodje.
vudun Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Pošto sam ja banovan,neka mu neko drugi poruči da jede govna. +1 BTW. Nešto kopam po netu, tražim program ( ukoliko uopšte takav postoji) za promenu IP adresa. Za sve one koji imaju dinamički, poput nas.
Ајлин Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 koji mi je to kurčevi moderator kad ne zna da se NE ZNAM piše odvojeno! serem im se u forum. i nek' ste ga izbombardovali vikinška ekipo. ljudi koji znaju gramatiku dokazali su da su homo sapiens sapiens. muškarci koji znaju gramatiku stiču pravo da se dopisuju dalje sa mnom. naši moderatori su bar pismeni. možda su čupavi metalci-neandertalci, ali bar znaju gramatiku
Dark_Elf Posted November 22, 2008 Author Report Posted November 22, 2008 muškarci koji znaju gramatiku stiču pravo da se dopisuju dalje sa mnom. Super ondatjemo, idalje da budemo u Kontaktu!!!
Ајлин Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 zezaj se zezaj mister b. mister b. rulz.
vudun Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 koji mi je to kurčevi moderator kad ne zna da se NE ZNAM piše odvojeno! serem im se u forum. i nek' ste ga izbombardovali vikinška ekipo. Da znaš da sam maločas, baš nešto slično u vezi pismenosti moderatora Grajnd-a, hteo da napišem ovde.
Night Prowler Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Mene nisu Ako neko hoce da mu dam sifru za moj account tamo, nek' mi posalje PM... Smorilo me...
-Mare Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Mene nisu Ako neko hoce da mu dam sifru za moj account tamo, nek' mi posalje PM... Smorilo me... Jedan od sabana kome je nik "ludilo" je ostavio sledeci post u temi sta trenutno slusate: POSTOVANA GOSPODO STO UNISTAVATE OVAJ FORUM ZELIM DA VAM PORUCIM DA VAM JE OVO JEDINA I POSLEDNJA OPOMENA. AKO NEZNATE VI STE REGISTRACIJOM NA OVOM FORUMU OTKRILI SVOJ IP I SVE PODATKE O PROVAJDERU, TAKO DA UKOLIKO NASTAVITE SA UNISTAVANJEM FORUMA BICEMO PRINUDJENI DA VAS PRIJAVIMO VASIM PROVAJDERIMA. SINOC SAM POGLEDAO IP OD JEDNOG CLANA KOJI UNISTAVA FORUM I VIDEO SAM DA MU JE PROVAJDER EUNET. ZNACI VISE VAS NECU OPOMINJATI. UZEO SAM VASE IP ADRESE KAO I BROJEVE TELEFONA PROVAJDERA. pa vi vidite onda kako vam se pise kad vam dodje administrator!!!!!! Usr'o si se, a?
Daemon's Smile Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 (edited) E ljudi evo i mene. Takodje sam banovan, ali nije problem skrivati se iza proksija. Jedino sto moram da priznam da sam se i ja smorio! Nije zanimljivo drndati se sa kretenima koji ne znaju ni dostojno da uzvrate... Edited November 22, 2008 by Daemon's Smile
Night Prowler Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Usr'o si se, a? Ma jok, nisam ni postovao tamo uopste... Zato me nisu ni banovali...
vudun Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 a čekaj šta, sve su vas banovali? Шта да ти кажем, били смо ''мааало више перверзни.'' Качење свакојаких болесних сличица на појединим темама ... и те стварчице.
Ајлин Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 elf nadam se da si zadovoljan akcijom. tamo je koliko sam videla sve pobrisano. moramo milanu da uputimo jedno ozbiljno pismo puno poštovanja jer je čovek car. nema smisla stavljati ga u isti džak sa ovim budaletinama. ali lepo je što smo se izdivljali mislim da naši moderatori cene to, rukovodeći se time da je bolje da to radimo elsewhere.
Daemon's Smile Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 (edited) edan od sabana kome je nik "ludilo" je ostavio sledeci post u temi sta trenutno slusate: POSTOVANA GOSPODO STO UNISTAVATE OVAJ FORUM ZELIM DA VAM PORUCIM DA VAM JE OVO JEDINA I POSLEDNJA OPOMENA. AKO NEZNATE VI STE REGISTRACIJOM NA OVOM FORUMU OTKRILI SVOJ IP I SVE PODATKE O PROVAJDERU, TAKO DA UKOLIKO NASTAVITE SA UNISTAVANJEM FORUMA BICEMO PRINUDJENI DA VAS PRIJAVIMO VASIM PROVAJDERIMA. SINOC SAM POGLEDAO IP OD JEDNOG CLANA KOJI UNISTAVA FORUM I VIDEO SAM DA MU JE PROVAJDER EUNET. ZNACI VISE VAS NECU OPOMINJATI. UZEO SAM VASE IP ADRESE KAO I BROJEVE TELEFONA PROVAJDERA. pa vi vidite onda kako vam se pise kad vam dodje administrator!!!!!! Ma lik se istripovao zestoko! Nema kod nas zakona po kome bi on mogao da nam nesto naudi! Cak i da smo hakovali forum, tesko da bi mogao nesto da uradi, jer ni s' tim u vezi zakon nije totalno regulisan. Tacnije postoji, ali se jos uvek ne sprovodi. To je samo beznadezan pokusaj jednog ocajnika Edited November 22, 2008 by Daemon's Smile
Dark_Elf Posted November 22, 2008 Author Report Posted November 22, 2008 elf nadam se da si zadovoljan akcijom. tamo je koliko sam videla sve pobrisano. Jesam, prezadovoljan. Fora je što sam ovih meseci sve bio u nekom bedaku, pa mi je bilo šta što me nasmeje skroz dobrodošlo, a ovi ljudi su uspeli u tome 100%.
Recommended Posts