Jump to content

Recommended Posts

Posted

meni je život daleko od bedaka, ali me i dalje mnogo uveseljava bilo šta ovog tipa.

u poslednjih 6 meseci baš se mnogo smejem.

danas na predavanju, ja se smejem, a jedan kolega se smeje tome kako se ja smejem.

kažu da se zarazno smejem.

ajd daj mi neki scrshot. i proveri mail :)

Posted
Usr'o si se, a? :)

Ovo je bilo meni namenjeno.Za tvoju informaciju ja sam tamo postovao i posle njegove pretnje dok tebe nisam nesto video u akciji.Samo se povremeno ovde ubacujes da podjebavas.

Nisam jos banovan,verovatno zato sto nisam preterivao sa satanizmom ili zato sto sam bio odsutan par dana zbog koncerta Biohazarda.

Prema tome nemoj da glumis mangupa kad to nisi i ne mozes da budes. :)

Sto se tice napada mislim da treba da konsolidujemo redove (oni koji su banovani da nadju nacin da to odklone) i da regrutujemo nove clanove koji su voljni da pomognu.Ovako pojedinacno odlazenje tamo i spamovanje ne moze puno da im naskodi,samo organizovan napad nas dvadesetak u odredjeno vreme kad se dogovorimo (kao prosli put).

Sinoc kad sam gledao na temi "Sta trenutno slusate" i "Zvezde grajnda 2008" nasi postovi nisu bili obrisani ali sam video da su se okurazili i podjebavali jednog naseg na temi "Gde su moderatori".Znaci sledi krvava osveta...

Posted

Видим да сте се лепо забавили. :)

Елем, вољна сам да припомогнем... Где и кад се спамује? :)

Posted
haha, to i ja pitam, ali me kuliraju :) u principu na grajnd forumu, a kad će okup - nemam pojma

Treba malo vremena da se kosoliduju redovi (da se povrate banovani i ovi sto su slavili slave da se otrezne,nedelja je aman,ljudi se odmaraju,idu na selo,rucak i vecera u krugu porodice itd). :)

Verovatno sutra uvece udaramo opet,videcemo kad se jave ostale kolovodje Elf,Varg,Voodoo,Satyr,Gospodarica Burzum i ostali banditi vikinzi,berserkri i valkire direktno ukljucenje sa TV Valhalla... :)

Posted
Au jbt, kako ja nisam znao za ovo pre!? :blink:

Pridružujem vam se i ja!

Eto, nekoliko saboraca koji su u borbi ranjeni bice zamenjeni duplim brojem novih snaga spremnim da zadaju konacan udarac protivnickoj ceti sabana.

:pivopije:

Posted
Evo ja već počeo polako sa svojim pohodom. :)

Mozda je bolje kad budemo svi pa da im zadamo jaci udarac svi odjednom.Kad si sam mogu da te banuju pa da ovih dana ne mozes sa nama kad budemo isli svi i da budemo oslabljeni.

Posted (edited)
Ovo je bilo meni namenjeno.Za tvoju informaciju ja sam tamo postovao i posle njegove pretnje dok tebe nisam nesto video u akciji.Samo se povremeno ovde ubacujes da podjebavas.

Nije to tebi bilo namenjeno. Samo sam upotrebio tvoj post. I nema potrebe da budes drzak, jer ne spasavas svet dok ja "podjebavam," zar ne? :pivopije:

Nema me u akciji, to je istina.

Ne zelim da bombardujem neciji forum, jer je to mac sa dve ostrice. (Citaj: moze da vam (nam) se obije o glavu).

U svakom slucaju, uzivajte, ja cu da sedim u senci i da se smejem dok citam postove sa Grinda. I, da povremeno podjebavam. :) That is all.

Edited by black donkey
Posted
Nije to tebi bilo namenjeno. Samo sam upotrebio tvoj post. I nema potrebe da budes drzak, jer ne spasavas svet dok ja "podjebavam," zar ne? :pivopije:

Nema me u akciji, to je istina.

Ne zelim da bombardujem neciji forum, jer je to mac sa dve ostrice. (Citaj: moze da vam (nam) se obije o glavu).

U svakom slucaju, uzivajte, ja cu da sedim u senci i da se smejem dok citam postove sa Grinda. I, da povremeno podjebavam. :) That is all.

Ako nije bilo meni namenjeno onda se izvinjavam ali nisam bio drzak,samo mi se u par primera ucinilo da imas nesto protiv mene.

Ako se ti lepo osecas dok podjebavas onda to i radi,nemam nista protiv.I sam to ponekad radim.

Sto se tice bombardovanja mislim da je ispravno sto pruzamo otpor pojedinima koji svakako ugrozavaju nasu vrstu u bilo kom pogledu.Lako je biti metalac i slusati muziku kod kuce ali mislim da je korak napred kad sa reci predjemo na konkretna dela,usput moze da bude i zabavno.Mozda je to mac sa dve ostrice ali u svakoj borbi se rizikuje ali mogu da se ostvare i pojedini ciljevi.

Da se razumemo i ja sam protiv preterivanja,to se moze videti iz onoga sta sam radio na tim forumima.Bez obzira sto se sa tim ljudima ne slazemo ne treba da srozamo sebe da bi njih povredili po svaku cenu.Samo im treba dati do znanja da su u zabludi i da ima ljudi koji pruzaju otpor svemu tome,bilo na internetu,na ulici,televiziji,magazinu ili usmenom kontaktu.

Nadam se da razumes,no hard feelings...

Posted

Deder čuvajte energiju za napade. :)

Elem, vi ste baš rešili da uništite Grajnd. :)

Oćemo sutra da napadamo? Mene banovali na 5 dana, ne znam da li je isteklo.

Oćemo da čekamo Varga da se vrne?

Posted (edited)
Ako nije bilo meni namenjeno onda se izvinjavam ali nisam bio drzak,samo mi se u par primera ucinilo da imas nesto protiv mene.

Ako se ti lepo osecas dok podjebavas onda to i radi,nemam nista protiv.I sam to ponekad radim.

Sto se tice bombardovanja mislim da je ispravno sto pruzamo otpor pojedinima koji svakako ugrozavaju nasu vrstu u bilo kom pogledu.Lako je biti metalac i slusati muziku kod kuce ali mislim da je korak napred kad sa reci predjemo na konkretna dela,usput moze da bude i zabavno.Mozda je to mac sa dve ostrice ali u svakoj borbi se rizikuje ali mogu da se ostvare i pojedini ciljevi.

Da se razumemo i ja sam protiv preterivanja,to se moze videti iz onoga sta sam radio na tim forumima.Bez obzira sto se sa tim ljudima ne slazemo ne treba da srozamo sebe da bi njih povredili po svaku cenu.Samo im treba dati do znanja da su u zabludi i da ima ljudi koji pruzaju otpor svemu tome,bilo na internetu,na ulici,televiziji,magazinu ili usmenom kontaktu.

Nadam se da razumes,no hard feelings...

Koliko god ti, ja i svi sa ovog foruma to zeleli da promenimo to nije moguce uciniti na bilo koji nacin. Budimo realni. Na koji nacin ta deca ugrozavaju nasu vrstu?

Ugrozen si samo ako dozvolis da te ugroze. Ko ih jebe. Ako im se svidja Grind, neka ga slusaju. :)

Razumem ja sta hoces ti da kazes, i tvoji napori se cene. Samo... Uzaludni su. Grind se ne slusa, Grind se cuje. Srbija. :pivopije:

Edited by black donkey
Posted

Овога пута раскембајте грајнд јајаре, не бирајте средства до циља тоталног хаоса и хегемоније наше!!! :)

Немојте обрукати ваше тешко рањене саборце, попут мене, Варга и Сатира. :cry:

Posted
Nađoh neki alternativni forum, mada nešto je mrtav kontam...

http://grandforum.freeforums.org/index.php

Није баш умесно подгрејати лешеве. Нека си ови лепо почивају у миру са хитовима ЈК, МК и остале багре...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...