Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

sutra ujutru putujem ranom zorom. i hoću da izdivljam sa vama. sada.

ne radim nažalost. da si rekao excel pa i ajde :)

edit: koji avatar stavljamo? ili mogu neku slikicu onako ...

Edited by eileen
Posted (edited)
Super ideja za logo. :da:

A baš je fora da na logou piše Viking Metal Crew, da svi znaju (mada onda pada sva priča sa skrivanjem teksta i googlovanjem).

Mislim da Mistress Burzum ako želi, može da nam napravi sjajan logo. Treba samo da je nateramo nekako :) Možda da joj kupimo nešto. :)

Sad sam se ukljuchila :bigblue: Kakav logo, o chemu se radi? Shtrebala sam neshto pa mi ochi iskochile, dajte pojasnite da ne moram sve da citam ^_^

Ne mora nishta da mi se kupi, nacicu vec nacin da vas ucenim. :red::P

Edited by Mistress Burzum
Posted

еилин- па и оно вече си рекла да путујеш сутра рано..зезаш нас?

Бурзум грл - на претходној страни имаш 2 слике, они викинзи.. треба да се направи некакав лого за нашу дружину, нпр. да се некако укомбинују те 2 слике и да се дода натпис ''Viking MC''

Нападамо крстарицу, сутра се још договарамо око детаља, јер тако смо у могућности.

Posted (edited)

Jel mora bash te dve slike? Palo mi na pamet samo VMC i rogovi sa strane, onako minimalistichki uz par detalja da nacrtam. Ali ako hocete bash te dve slichke onda ok. (:

E da, kolika velichina u pikselima? Mislim, jel za avatar ili signaturu?

Edited by Mistress Burzum
Posted
еилин- па и оно вече си рекла да путујеш сутра рано..зезаш нас?

Бурзум грл - на претходној страни имаш 2 слике, они викинзи.. треба да се направи некакав лого за нашу дружину, нпр. да се некако укомбинују те 2 слике и да се дода натпис ''Viking MC''

Нападамо крстарицу, сутра се још договарамо око детаља, јер тако смо у могућности.

dal me zezate da neću biti tu?! a što ne večeras. pa ima nas dovoljno koliko vidim jedno 20ak.

varg. pa jesam putovala. al u banat. pa se vratila. da bih sutra ujutro za kopenhagen. eto sad znaš sve detalje mojih putovanja. jel još da ti kažem da se vraćam u petak, preko beča :zeleni:

Posted (edited)

Crtaj crtaj, razvijaj ideje. :) Slobodno. :D

to je za avatar.

Hmm, kad si vec to pomenula, mogli bi i neku signu da nabavimo?

@eileen pa dobro, ti se brzo vracas, verovatno cemo za vikend imati neki napad.

Edited by Angrist.
Posted
dal me zezate da neću biti tu?! a što ne večeras. pa ima nas dovoljno koliko vidim jedno 20ak.

varg. pa jesam putovala. al u banat. pa se vratila. da bih sutra ujutro za kopenhagen. eto sad znaš sve detalje mojih putovanja. jel još da ti kažem da se vraćam u petak, preko beča :zeleni:

Јави ми и кад си слободна :twisted:

Posted
treba da spamuješ TAMO varg ne ovde :red:

Ок, кад будеш расположена, видимо се ТАМО..

ja bih napadao, ali mi smor na krstarici.

Напашћемо ми и оне педере и џу9 2, не брини..

Posted (edited)

to je bilo najjache.

ja sam umirao od smeha tada za stolom kakvih retarda tamo ima.

edit: u, jebote, ja sad otvorio onaj emo forum i vishe nisam banovan, 'ladno.

Edited by SkullKrusheR
Posted

E cool. :)

Burzumovka genijalno crta pa je mnogo bolje ona to da odradi, nego da uzimamo nešto tuđe (ipak je originalnost - originalnost) . :da:

@Varg

Znam ja da radim u Photoshopu, ali samo za neke potrebe. Ne koristim ga u kombinaciji sa tabletom kao Mistress Burzum iz prostog razloga što ne umem da crtam. ;)

Ja vam možda odradim neke rogove u 3D max-u. ;)

Posted (edited)

хехе, емосе сам скроз заборавио. Некако су ми јадни, исувише јадни..сами по себи су смешни и погубљни.

raspoložena sam kad ćemo TAMO?

Кад год хоћеш, може и вечерас, ако имаш времена. B)

Edited by Varg
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...