Chicken Little 420 Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 OVERDRIVE, zrenjaninski bend, nastao 1994. godine. Diskografija: 1997 - No More Words (Boa Records) 2000 - Everything's fine (Boa Records) 2004 - Movement (PGP-RTS) 2008 - Explode (jos uvek se ceka potvrda izdavaca) Jedan od najuspesnijih tvrdjih bendova svih vremena, svirali kao support velicinama poput: Soulfly, Slayer, Pissing Razors, Pro-Pain, Gurd, The Prodigy... Novi singl You Deserve It All sa nadolazeceg albuma Explode, mozete skinuti ovde: http://rapidshare.com/files/163811641/You_Deserve_It_All.mp3 Quote
gadget Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 vala jesu bili dobri, znam da je veliki hit bila Wake Up You Blind Man ..tako nekako, jos tamo '97, ne secam se bas... spot je bio opasan, razbili su na onom certu sa Pro-Painom '99, otkinuli cert, ...posle sa Soulfly koncertu mi se nisu svideli, a i tonci su predgrupama namestili los ton, pa nije valjalo uopste, mozda nisu namerno... Quote
gadget Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 sto neko ne okaci spot "wake up you blind man"na youtube? Quote
Chicken Little 420 Posted November 19, 2008 Author Report Posted November 19, 2008 nema ga? ja imam sve njihove spotove na disku.. jbt, kakav je to hit! Quote
Alexandra_ Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Odlicni !!! i ne samo zato sto su iz zrexa... i ovim putem pozdravljam zavičaj !!! A. Quote
Chicken Little 420 Posted November 19, 2008 Author Report Posted November 19, 2008 sta mislite o novoj pesmi? Quote
Vuk Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Iskreno, nije mi se dopala. LEpshi je zzvuk nego an movementu ali je celokupan utisak slab... Mozda bude boljih na samom albumu Quote
Chicken Little 420 Posted November 19, 2008 Author Report Posted November 19, 2008 ja sam cuo jos jednu. videcemo.. Quote
Guest OVERDRIVE Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Evo ga napokon Wake Up Pozz.. OVERDRIVE Quote
Chicken Little 420 Posted November 19, 2008 Author Report Posted November 19, 2008 hehe.. gagy? eto, pogledajte kako se to radilo! bas je bio bum na sceni! :rockdevil: Quote
salebghouse Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 jos da okace spot za fuck you... Quote
Metalpirat Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Lepo je kada cujes KORN i DEFTONES u nasoj produkciji. Dobar bend!!!! Quote
gadget Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Evo ga napokon Wake Up Pozz.. OVERDRIVE Hvala, odlican spot, koliko sam ga samo puta pustao na VHS kaseti ... hehe.. gagy? eto, pogledajte kako se to radilo! bas je bio bum na sceni! :rockdevil: vala da znas, bili su glavne face tada, VJ heavy sat, pa one emisije na 3. kanalu, svi metalci i koreri su to gledali jos da okace spot za fuck you... dobra ideja, s obzirom da je pesma do jaja, a nisam ni znao da su radili spot kao sto rekoh, jos na Soulfly koncertu nisam mogao da prepoznam bend, cini mi se da su malo usporili mjuzu. meni je licno vise lezala agresivnija svirka... ali overicu majspejs stranicu, pa cu da vidim ako ima nekih novih pesama Quote
Chicken Little 420 Posted November 20, 2008 Author Report Posted November 20, 2008 Koliko ja znam, ne postoji spot za Fuck You.. Quote
salebghouse Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 postoji,to je bio drugi singl sa no more words.mts i 3k su to vrteli.stvarno je malo cudno da ga nema na yt Quote
Guest OVERDRIVE Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 OVERDRIVE, zrenjaninski bend, nastao 1994. godine. Diskografija: 1997 - No More Words (Boa Records) 2000 - Everything's fine (Boa Records) 2004 - Movement (PGP-RTS) 2008 - Explode (jos uvek se ceka potvrda izdavaca) Jedan od najuspesnijih tvrdjih bendova svih vremena, svirali kao support velicinama poput: Soulfly, Slayer, Pissing Razors, Pro-Pain, Gurd, The Prodigy... Novi singl You Deserve It All sa nadolazeceg albuma Explode, mozete skinuti ovde: http://rapidshare.com/files/163811641/You_Deserve_It_All.mp3 Quote
Guest OVERDRIVE Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 OVERDRIVE, Zrenjaninski bend, nastao 1994. godine. Diskografija: 1997 - No More Words (Boa Records) http://rapidshare.com/files/165480373/Over..._Words_1997.rar 2000 - Everything's fine (Boa Records) 2004 - Movement (PGP-RTS) 2008 - Explode (jos uvek se ceka potvrda izdavaca) Jedan od najuspesnijih tvrdjih bendova svih vremena, svirali kao support velicinama poput: Soulfly, Slayer, Pissing Razors, Pro-Pain, Gurd, The Prodigy... Novi singl You Deserve It All sa nadolazeceg albuma Explode, mozete skinuti ovde: http://rapidshare.com/files/163811641/You_Deserve_It_All.mp3 Quote
Cyber Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 Ljudi, treba mi tekst za Gun sa No More Words albuma... ja sam imao kasetu al ko zna gdje je zavrsila... pa ako neko ima kasetu i nije mu mrsko prekucati tekst, bio bih jako zahvalan. Quote
GEORGE_SOAD Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 Ufff, kakav bend!!! Bilo je ekstra prosle godine na Exit-u, mnogo dobra atmosfera, svirane su nove pesme...kad se setim samo ranije kad puste spot na 3K, ludnica. Quote
Cyber Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Zar je svima toliko mrsko da otkucaju taj tekst...ili niko nema kasete...??? Quote
dudi Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Evo nasao sam kasetu u arhivi ...nisam ovo slusao 10 god No.. evo tekst GUN - BETRAYERS ARE RULLING NOW I DON'T BELONG TO THIS WORLD FUCKIN COWARDS ARE BLEEDING I DONT BELIVE THEM A WORD THEY ARE TRYING TO WASH MY BRAIN TO PUT IN THEIR STUPID VIEWS NOTHING GONNA STOP THEM NOW BUT MY OWN ..I'M GONNA REFUSE REVENGE,REVENGE IS MY LEADER THIS IS SOMEONE'S INFERNAL FUN MONEY TALKS INSTEAD OF PEOPLE AT THE END OF MAZE STANDS GUN TORTURE CIRCLE'S BEING CLOSED BUT I WILL MAKE DISAPPEAR NO MORE PAIN AND NO MORE SUFFER CAN'T YOU STOP THIS ENDLESS FEAR THEIR CRUEL BLACKMAILING PEOPLE WILL MAKE THEM BURN IN HELL I WILL WAIT TO FEEL THAT PLEASURE TO SEE THEIR GRAVES AND HEAR THE KNEEL PROPAGANDA KILL THE TRUTH HISTORY IS THE GREATEST LIE SOON YOU'LL BE A CORPSE A ROTT BEFORE YOU'RE BORN YOU WILL DIE Quote
Cyber Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Pa da, ko će nego neki old skuler Hvala puno! Quote
Chicken Little 420 Posted April 27, 2009 Author Report Posted April 27, 2009 ja znam napamet text. Quote
Vuk Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 gotivan mi bio overdrive, ali su mi definitivno pali u ochima sinoc na exitu kako bend koji svira vec poprilichno dugo i odradio je bezbrojne koncerte ne moze da namesti jebeni zvuk???? dzaba i gibson LP custom kad je ono najtanji drajv ikada izadjesh na veliku binu exita, pred korn, gomila ljudi u publici i ne odvalish... jasno mi je da mozda hoce da imaju signature zvuk, ali je marshall izbacio par boljih pojachala (ukoliko vole da drljaju iskljuchivo marshall) tokom svojih 49 godina postojanja Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Zoves se Overdrive a ne umes da namestis drive Quote
Recommended Posts