Nisko_Se_Mazim Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Jeste slusali doticnog ciku-samo da podsetim da je pored sviranja sa Obucarima i Chuck Schuldiner-om Murphy imao i odlicne solo projekte Sramota je da doticni nema temu,mada istina za volju ja mislim da sam je otvarao,ali je nestala kao i mnoge druge Feeding The Machine i Convergence se zovu i zvuce doyayno Quote
markomrki Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Da ja sam imao feeding the machine al sam dao drugaru i bio je original digipack. Albumi su do jaja, ko voli tako malo eksperimentisanja. Quote
SkullKrusheR Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 imam oba albuma i oba su prejaka. mozda je convergence za nijansu bolji. u svakom sluchaju, odlichan muzichar. svirao je i u testamentu (low). Quote
Nisko_Se_Mazim Posted November 20, 2008 Author Report Posted November 20, 2008 Daaaaa I u Agent Steel-u Meni njegovi albumi bar je neki moj utisak podsecaju na industrial pomalo Quote
SkullKrusheR Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 hteo sam i ja da napishem za agent steel, ali to i nije neshto bitno jer nije svirao ni na jednom albumu. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Kakve ovo veze ima sa Death metalom?OD svih stvari najaca mi je ona sa Chukom Bilijem -still touching the earth jer obojica su pobedili rak neverovatno kolko je jaka stvar\m/ Quote
SkullKrusheR Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 ja sam tek sad skapirao da je ovo na death & grind podforumu. treba prebaciti na progressive. dobra je ta stvar sa chuckom. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted November 21, 2008 Author Report Posted November 21, 2008 Sta ga znam-ipak je Feeding The Machine prilicno zestok album Quote
SkullKrusheR Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 nedovoljno da bi bio death metal chini mi se. Quote
Recommended Posts