Speed_Dead Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 bend tacnije projekat postoji od 1999 Legacy in Ashes Full-length, 2002 The Crypt of Madness Split, 2003 Promises in Blood Full-length, 2005 The End of the Hour Randy Butman - Bass, Vocals (Silhaven) George "Corpsegrinder" Fisher - Vocals (Cannibal Corpse, Monstrosity (US)) Jay Fossen - Guitar Nick Goodyear - Drums (Lunar Reign, Dark Faith (US)) Jack Goodwin - Guitar bivsi clanovi: Richard Brunelle - Guitar (Morbid Angel) Erin Fuller - Drums (Hell on Earth, Trial by Stone, Cryptic Winds) Chad - Drums (Silhaven) Brian Ridley - Drums (2002 - 2004) (Necrotomy (US), Johnny Black and the J-Birds, Cancerslug, Southern Blood, Barley Beast) http://www.myspace.com/pathsofpossession sta reci nekom se normalno nece svideti ,neko ce se oduseviti,a neko ce opet krenuti da provocira cisto radi reda da ispadne troo:P meni se svidja,malo melodicniji dm ,dva vokala od kojih jedan koji najvise gotivim,Dzordz se malo vraca u dane Monstositija i malo mekseg grawla, ali ima tu i njegovih ultra grubih vokala,i skrimova iz supka. sta znam stvarno vredi imati Quote
Dwid Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Jebem mu mamu,niko da prokomentarishe!! Dobro zvuchi,Dzordz je ipak Dzordz... Quote
Ni! Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Simpatichno, ali nishta vishe od toga (koliko mogu da zakljuchim po ovome shto sam chula). Mada, Dzordz je ipak Dzordz... Quote
Speed_Dead Posted January 12, 2009 Author Report Posted January 12, 2009 al zato svaki usrani gore bend dobije 1000 komentara,od ljudi koji se trpaju da pokazu kako slusaju opasnu muziku, a ovo izdanje koje stvarno zasluzuje paznju ima svega par postova .. sta reci Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Ne znam nekako mi je ovaj bend malo americko sirovinski da ne kazem zatupljen ali imaju dobrih stvari nisam se bash nesto ni udubio u slushanje bacam komentar kad vishe obratim paznju Quote
Recommended Posts