Demon Seed Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 A buduci da se ploca vise jebe od slusanja nego CD, verovatno bi mi zao bilo da plocu pustim vise nego jednom, tako da bi meni na kraju opet stajala kao ukras. Quote
dimmu1 Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=94ngVuUt8qw http://www.youtube.com/watch?v=sqdhxeGJpXQ&feature=plcp&context=C4a38700VDvjVQa1PpcFMZ_2Vr4MxvElf5WEZdFYjH5EzEF0KUUnM= Quote
Grobodan Posted April 17, 2012 Author Report Posted April 17, 2012 Au jebote, odlična nova pesma! Ima sve elemente koje treba da ima, plus popravljena velika boljka prethodnika - tanka produkcija. Čeka se ovo bogami. Quote
dimmu1 Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 evo nove pesme po drugi put.prosli put je sve bilo prebudzano na onom pocetku,sada zvuci skroz ok. nije losa pesma,sacekacu novi album pa da kazem nesto vise. http://www.youtube.com/watch?v=wpGR3rC0DV4 Quote
Lou Posted April 18, 2012 Report Posted April 18, 2012 Au jebote, odlična nova pesma! Ima sve elemente koje treba da ima, plus popravljena velika boljka prethodnika - tanka produkcija. Čeka se ovo bogami. Rekao bih da bubnjevi bolje zvuče, čemu sam se nadao. Biće dobar album, realno, još nisu snimili ništa loše. Quote
Talvi Posted May 10, 2012 Report Posted May 10, 2012 Carach Angren - Where The Corpses Sink Forever (2012) Quote
Slava Posted May 10, 2012 Report Posted May 10, 2012 Kakav album, nisam cuo ovakvo nesto dobro da me uhvatilo na prvu ne pamtim, prva dva su odlicna, ali ovakvo nesto, ovo je bez sumnje vrhunac njihovog stvaralastva, onom liku sto je radio orkestralije skidam kapu. Quote
dimmu1 Posted May 11, 2012 Report Posted May 11, 2012 meni opet na prvo slusanje nije bio nesto specijalno.mada ga i nisam pazljivo slusao nego je svirao dok sam nesto radio te nisam bas ni nesto preterano obracao paznju. vec posle par slusanja album polako ulazi u usi. izvrtecu ga jos sad preko vikenda,a za sad nije los. Quote
Lou Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Posle drugog slušanja, album mi je lepo legao. Ipak oni imaju previše start-stop delova da bi se to dobro upilo nakon samo jednog obrtanja. Definitivno je bolja produkcija nego na prošlom albumu, a orkestralni delovi su za pohvalu. I, ono što je najvažnije, postigli su horor atmosferu, oseća se neka teskoba i napetost, hladnoća - tačno kako treba. Quote
Black desire Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Da, ovo im je mozda i najbolji album do sad. Svakako lepo simfo blek ozvezenje nakon 100 godina. Quote
Grobodan Posted May 13, 2012 Author Report Posted May 13, 2012 Apsolutno, konačno dobar symphonic black novi bend. Sviđa mi se što imaju tu ironično-zajebantsku CoF crtu. Quote
Сале Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Aauuuuuuuuuuuuuuuuu ala je dobar. Jbt odavno nisam cuo nesto `vako dobro i neobicno. Ala su ga isprzili svaka im cast. Vokal je boooolesno dobar ko i ceo album uostalom. 1 Quote
HeLLsarma Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Neverovatno,za sad mi je debi album bio najbolji,al ovo sto su uradili je pokazalo o kakvim se muzicarima radi,kakav osecaj da se efektivno cela prica prikaze na mracni i bolesni nacin kroz ovu kakofoniju simfonija.... Svaka im cast,prijatno su me iznenadili. Quote
Lou Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Sale me je podsetio, nisam pomenuo vokal koji ima par izleta u onaj tortured fazon, što mi se izuzetno svidelo, uneto je malo raznolikosti. Quote
HeLLsarma Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Sale me je podsetio, nisam pomenuo vokal koji ima par izleta u onaj tortured fazon, što mi se izuzetno svidelo, uneto je malo raznolikosti. Vokal je bolji nego ikad,i plus oni dodatni vokali dodaju jos vise na atmosferi. Quote
Mord'Sith Posted May 16, 2012 Report Posted May 16, 2012 Otprašiše ga domaćinski, vokal sabija. Sve u svemu jako dobar album! 1 Quote
Јарослав Posted May 17, 2012 Report Posted May 17, 2012 Скроз опуштено. Хтео си све чак и да нас "анујеш". Quote
Talvi Posted May 17, 2012 Report Posted May 17, 2012 Na ono sa rendoma sam naleteo sutradan ali ovo mi je blast totalni. Quote
Grobodan Posted May 17, 2012 Author Report Posted May 17, 2012 Je li to ono "što trezan misli pijan govori"? Quote
Talvi Posted May 17, 2012 Report Posted May 17, 2012 kad sam trijezan mislim šta govorim kad sam pijan govorim šta mislim a mislim da si…predivna bejbe, predivna bejbe Quote
Recommended Posts